THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Servis, oprava: - vzduchotechnická zařízení - průmyslová filtrace.

Komplexní realizace investičních technologických celků - elektrické pohony a průmyslová automatizace: - pracování projektové dokumentace - výroba a montáže, - finální uvedení do provozu u zákazníka. Výroba: - rozvaděčů a skříněk. Stěhovaní technologických celků.

Prodej a servis čerpadel Hadaš Martin Valašské Meziříčí. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: - čerpadla, vodárny, pumpy (všechny druhy) - domácí vodárny, ohřívače - expanzní a tlakové nádrže - magnetické úpravy vody - termostaty, kulové kohouty, filtry, hlídače hladiny - náhradní díly k čerpadlům - armatury - kulové kohouty, ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod: 1. nové dřevoobráběcí stroje značek: SCM, MINIMAX, STROMAB, CENTAURO, ITALPRESSE, CO.MA.FER - CNC* obráběcí centra (vrtací a frézovací na velkoplošný materiál i na opracování masivu) - olepovací stroje OLIMPIC-olepovačky hran na slabou pásku, hranu ABS* i masivní nákližek - centra na výrobu oken ...

Služby: -projektová příprava a projekční práce -projektové dokumentace průmyslové, občanské, ekologické, energetické a zemědělské stavby -techniký dozor -dohled nad projektem -komunikace s úřady, podklady ke kolaudaci -poradenská činnost a konzultace v oblasti projekcí.

Truhlářství. Zakázková výroba: - bytový nábytek: - ložnice - vestavěné skříně - kuchyňský nábytek - dětský nábytek. Renovace nábytku.

HH Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba: - vozíků pro převoz polotovarů - plnící linky pro vinařství. Montáže a demontáže ocelových konstrukcí. Instalace strojů. Laserové ustavování horizontálních, vertikálních a přírubových strojů. Nákup, prodej strojů. Zpracování kovového odpadu.

Eshop, internetový obchod: - motorové oleje - provozní kapaliny - filtry - potřeby pro zahradní techniku. Návrhy 3D : - schodiště - zábradlí. Svářečské práce metodou mig/mag. Zámečnické práce.

Klempířství - kompletní dodávka střechy. Práce, řemeslo: -klempířské -pokrývačství -tesařství -montáž střešních konstrukcí -hydroizolace, izolace proti vodě.

Stavby dřevostaveb: - sruby - dřevěnice - roubenky Rekonstrukce

Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií. Přípravné a dokončovací stavební práce.

Zámečnická výroba, zámečnictví, kovovýroba. Strojírenská výroba: -strojní součásti -nadměrné reklamní poutače - billboardy -dopravníky, násypky a rámy strojů. Provoz ubytovny pro dělníky a řemeslníky: - Uherský Brod, Nivnická 1763 - Uherský Brod-Těšov, Těšovská 287.

Truhlářství, podlahářství. Truhlářské práce z masivu, dýhy, lamina. Výroba a montáže: - kuchyně, nábytek - dveře, obložky - schody, podlahy - okna, eurookna - dřevěné fasády, obklady.

Služby: - projektová, inženýrská činnost - geodetické práce - komplexní služby při výstavbě - oznámení před zahájemín výstavby.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - tvrdokovové ( karbidové ) a diamantové nástroje pro broušení, frézování, leštění, vrtání, řezání, práci se sklem - brousící a leštící přístroje - ultrazvukové vany - měřící přístroje. Broušení a vrtání karbidem a diamantem.

Návrh a realizace: - zahradní jezírka - kořenové čističky - koupací jezírka -prodej vodních a bahenních rostlin. Zahradní prace.

Poskytovatel internetového připojení pro domácnosti i pro firmy: - datové sítě, - elektroinstalace, - revize.

Firma Kovář působí v oboru zámečnické výroby již od roku 1992 a její specializací je výroba potřeb pro včelaře - nerezové medomety nebo-li nádoby na med. Také se zaměřujeme na výrobu nerezových stolů, regálů nebo konzol. Veškeré služby poskytujeme ve Vsetíne a okolí. Naše výrobky neustále zdokonalujeme, a proto se vyznačují zaručenou kvalitou. ...

Prodej a montáž: -plynových kotlů -rozvody plynu, topení, vody -výkopové a zemní práce -zámečnické práce -stavební činnost. Restaurace Hubert Sklenný kopec Hranice tel:777965661.

Výroba stavebních a hydroizolačních hmot Sídlo firmy Nedvědovo náměstí 549/5 147 00 Praha 4 - Podolí

Výškové a tesařské práce Provádíme veškeré výškové, tesařské a pokrývačské práce. Vyrábíme a rekonstruujeme střechy, zahradní altány a pergoly. Opravujeme fasády domů, spáry panelákových domů, komíny a další. Rizikové kácení za pomoci horolezecké techniky, prořezávky stromů a sadů-v našem týmu jsou certifikovaní arboristé.

Služby: - dozorová činnost na stavbách - koordinátor BOZP - bezpečnost na stavbách - zpracovávání majetkové evidence vodovodů a kanalizací dle zákona č.274/2001 Sb - vypracovávání rozpočtů staveb - projektová, inženýrská činnost.

Geodetické práce - geometrické plány na dělení pozemků, vyznačení staveb v katastru nemovitostí, věcná břemena, vytyčení hranic pozemků. Tvorba polohopisu a výškopisu, zakládání staveb, zaměření inženýrských sítí, skutečného provedení staveb.

Maloobchod, prodej: - bílá technika značky Whirlpool, Tatramat, ETA a ostatních značek - bílé techniky II. jakosti značky Whirlpool (zboží s drobnou estetickou vadou), s plnou zárukou 24 měsíců - náhradní díly na domácí elektrospotřebiče (drobné kuchyňské spotřebiče, automatické pračky, ohřívače vody, akumulační kamna, myčky nádobí, ...

Naše firma provádí elektroinstalace veskerých plynových a elektrických zařízení. Provádíme elekromontáže, jejich revize a revize plynu. Montujeme podlahové vytápění, provádíme prohlídky, servis a prodej plynových kotlů. Vyřizujeme především objednávky pro Zlín a Zlínský kraj. Montáž, instalace, revize, rekonstrukce, servis: - elektroinstalace ...