THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Pony servis Práce: - elektromontáže.

Výroba i prodej: zámkové dlažby, zdicích prvků a opěrných stěn včetně pokládky i dopravy. Pronájem průmyslových prostor.

Řemeslo, práce: -zámečník, zámečnické. Zakázková zámečnická výroba, kovovýroba: -vybavení hotelů, bank -výrobky z nerezu: -vnitřní i venkovní zábradlí -nábytkové a kuchyňské doplňky -atypická kovovýroba -výroba z nerezu, hliníku, mosazi, oceli (železa)

Dřevovýroba. Stolařství. Zakázková výroba: -dřevěné valašské vidle na seno s ohýbanými rožky - z masivu: -dveře -krbové římsy -atypický stylový nábytek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - instalační materiál - elektronika - elektrospotřebiče - akustika, ozvučení - elektronické součástky - měřící technika - osvětlovací technika.

Inženýrská a majetkoprávní činnost při přípravě staveb včetně staveb liniových. IT služby: - licencovaná vzdálená správa serverů i stanic - mobilní a webové aplikace na míru - internetové prezentace - výstavba a údržba pc sítí - dodavatel hardware.

Služby v oblasti informační technologií: - preventivní prohlídky počítače - vyčištění PC od prachu, kontrola operačního systému a pevného disku včetně výměny chladící pasty - projekce a realizace počítačových sítí - monitoring a správa PC sítí - implementace a integrace operačních systémů na platformách Linux a Microsoft - ...

Naše stavební firma se specializuje na komplexní stavební činnost, výkopové a zemní práce. Provádíme výstavbu inženýrských sítí a dokončovací práce na stavbě. Odvezeme také veškerou suť ze stavby a zrecyklujeme ji. Stavební a obchodní společnost: - zemní práce - rekonstrukce liniových staveb - výstavba inženýrských sítí včetně vodovodů a ...

(dříve Elektram, i-center) Velkoobchod, prodej, distribuce: Elektroinstalační materiál Kabely a vodiče - vodiče, silové kabely, pryžové kabely, sdělovací kabely, speciální kabely, topné kabely, šňůry, flexošňůry, příslušenství kabelů. Rozvodné systémy - vnitřní rozvod, lišty a příslušenství, soustava do betonu, kabelové nosné žlaby, ...

Wellness centrum - relaxace, odpočinek: - svět saun - 5 druhů ( infrakabina, finská sauna klasická a s parními rázy, solná parní lázeň, klasická parní lázeň) - whirpool pro 10 lidí - kneippovy lázně - vodní postele - masáže. Havarijní služba vodo-topo-plyn NONSTOP - tel.:602460072 - pro vlastníky domů, bytová družstva.

Geodetická kancelář: -vytyčení vlastnické hranice pozemku -geometrický plán pro rozdělení pozemku -podklady pro projekt stavby -vytyčení obvodu staveniště -vytyčení prostorové polohy stavby -zaměření skutečného stavu stavby.

Zajišťujeme: - výstavbu kotelen, - rekonstrukci kotelen, - průmyslové vytápění, - plynovody, - bioplynové stanice, - kotle na biomasu, - prodej plynu a elektřiny, - energetické audity. Stavební činnost: - průmyslová výstavba.

Řemesla, služby - truhlářské práce Výroba, prodej - kancelářský nábytek - postele - skříně - obývací pokoje - nábytek na míru Nábytek Mrázek OD Prior Zlín 5 .etáž Masarykova 2523 76001 ZLÍN tel + fax 577433235 mob. 603854119

Maloobchod, velkoobchod, velkosklad, prodej: - barvy, laky MOTIP, BODY, CHEMOLAK, BALAKOM, ŠTORCH, HAMERITE, LEYLAND atd. - mořidla, lepidla, silikonové tmely, spreje, vypalovací barvy na dětské hračky a další syntetické výrobky - míchání barev a lazur - výhradní zastoupení firmy HERBOL - malířské potřeby - kompletní zateplení budov od ...

Malířské a natěračské práce. Nátěry bytů, rodinných domů, kancelářských prostor, průmyslových areálů. Nátěry fasád (akrylátové, silikátové, silikonové). Vysokotlaké nástřiky a pískování kovových povrchů.

Výrobce, výroba: -kuchyně na míru včetně zaměření a grafického návrhu -komplexní řešení problematiky kuchyňských linek: -vestavné skříně na míru včetně zaměření a grafického návrhu - velkoobchod - prodej kuchyňských linek sektorová řada - výroba nábytku na míru i sériově. Prodej: - bytového nábytku - kancelářského nábytku - ...

Výrobce, výroba: -kuchyně na míru. Stolařství, truhlářství. Komplexní řešení problematiky kuchyňských linek.

Kuchyňské studio. Výroba, montáže, maloobchod, prodej: -nábytek, nábytku -kuchyňské linky, kuchyně -dveří, schodišť -podlah, podlahy.

Revize: - elektrická zařízení.

Výroba: -akrylátové vany zn. SANTECH -hydroterapeutické vany -hydromasážní vany -vířivé vany. Montáže: -hydromasážní systémy SANTECH ENERGY do akrylátových van různých výrobců.

Kovovýroba. Zámečnictví. Zpracování: -plasty. Výroba z plastů: -polotovary pro další firmy -madla a židle. Práce: -konzervace dutiny a karoserie automobilů. CNC frézování.

Zednictví Pokrývačství, tesařství -Specializované stavební činnosti

Práce: - klempířské, klempířství.

Nákladní doprava Demolice Zemní a výkopové práce