THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Kovovýroba, zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -kovoobrábění, obrábění kovů. Tvarové dělení - řezání plechů CNC plazmou. Ohýbání plechů na CNC ohraňovacím lisu. Dílenské sváření prostorových svařenců. Výroba: -víceúčelové pily HVP* 60 A -okružní pila na dřevo.

Vodoinstalatérství, topenářství, plynařství. Rozvody v rodinných domech. Vodoinstalace: - vnitřní rozvody - vodovody - realizace, rekonstrukce koupelny, toalety - dodávky a montáže ohřívačů vody - připojení domácích spotřebičů - myčky, pračky Topenářské práce: - podlahové vytápění - kotle na tuhá paliva, plynové kotle i ...

Krizové řízení. Kompletní povodňová, protipovodňová ochrana - úprava břehů koryt řek. Dotační management - konzultační služby v oblasti dotací.

Sádrokartonářské práce: -montáže sádrokartonu: -příčky, podhledy -oblouky a atypické tvary -půdní vestavby -minerální podhledy -izolace, nátěry -montáže suchých staveb. Kompletní stavby na klíč. Dodávka materiálu.

Malby, nátěry, fasády, zednické práce

Provádím servis a opravy plynových kotlů, preventivní prohlídky včetně kondenzačních kotlů. Revize domovních plynovodů a plynových spotřebičů.

ITF. Maloobchod, prodej: -topenářský a instalační materiál. Práce, rekonstrukce a opravy: -instalatérské, domovní instalace: -TOPO, topenářské, topenářství, topení -PLYNařské, plynoinstalace.

Výroba a prodej: - SK pilové kotouče na dřevo, umělé hmoty a neželezné kovy - speciální a atypické pilové kotouče s SK na dřevo, umělé hmoty a neželezné kovy - hoblovací nože, blankety s fixačním rýhováním - frézovací hlavy s výměnnými profilovými noži - sukovníky, zátkovníky, dlabací vrtáky - široký sortiment ...

Výroba, prodej, montáž: -nábytek: -zakázková výroba nábytku -kuchyně, kuchyňský na zakázku -obývací a dětské pokoje -kanceláře -vestavné skříně -bytový nábytek. Zakázková výroba drobných dřevostaveb: -pergoly, altány, zahradní domky -garážové stání. Návrhy interiérů: -na počítači ve 3D grafickém programu.

Velkoobchod: - zahrádkářské nářadí a potřeby - vodní program - solární kolektory na ohřev vody a příslušenství.

Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů: -soustružení, frézování -řezání kovů -drobné svářečské a zámečnické práce.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování ...

Projektová činnost ve výstavbě Energetické hodnocení budov, průkazy ENB, Nová zelená úsporám

Zakázková výroba z nerezi, hliníku, mosazi, mědi i oceli. Vyrábíme zábradlí, madla, podnože, ploty, brány, police, regály, nádoby a další různé atypické výrobky.

Architektonická a projekční kancelář nabízející kompletní projekční a inženýrské služby ve stavebnictví. Zpracování projektové dokumentace všech stupňů, architektonické studie, vizualizace, interiéry. Činnost po celé ČR.

Projekty rodinných domů, srubových staveb, nízkoenergetických staveb a pasivních domů, podnikatelských objektů a rekonstrukcí.

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Stavebniny

Výroba, prodej: - vnitří a venkovní parapety - podkladové profily pro okenní PVC systémy - terasový systém WPC - přechodové lišty - ochranné fólie.

Výroba, prodej: - vjezdové systémy - stínící technika - žaluzie, markýzy - japonské stěny - garážová vrata - automatické závory - vjezdové brány.

Značkový prodej, servis, oprava: -nářadí, elektronářadí, -zahradní technika prodej a servis všech značek -Záruční servis Hecht, Fieldman, Dakr

Autosklo, autoservis, pneuservis, odtahová služba. Příprava a provedení STK, běžné opravy a udržba vozů. Výměna čelních skel, Prodej náhradních dílů, autodoplňků, oprava nebo výměna výfuků apod. Zateplování, fasády, omítky, práce se sádrokartonem.

Stavební práce: -výstavba a rekonstrukce RD -přestavby bytových jader -zateplování objektů a fasád -půdní vestavby -zemní práce -montáže sádrokartónů, pokládání plovoucích podlah -zelená úsporám, panel.

Stavební a zednické práce, sádrokartony, obklady a dlažby, zateplování budov, montáže oken, parapetů a žaluzií.

Klempířství, pokrývačství, tesařství. Práce: -klempířské: -pozinkovaný hliník, měď -plechové krytiny ze svitků -hliníkové střechy: -alukryt: -přírodní -lakovaný -trapézové plechy -pokrývačské: -opravy -izolatérské: -opravy rovných střech -montáže a demontáže oken -drobné zednické práce: -úklid suti ...