THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: -zednické -obkladačské -rekonstrukce koupelen -rekonstrukce bytových jader

Výroba: -kuchyňský nábytek na míru -skříně -obývací pokoje -ložnice -kancelářský nábytek -dveře

Prodej a montáže plastových oken REHAU, SALAMANDER a VEKA, žaluzií, rolet, parapetů, sítí proti hmyzu. Provádíme stavební práce. Rekonstrukce koupelen a bytových jader. Dodáváme okna plastová a dřevěná, dveře a garážová vrata.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiály - doprava stavebního materiálu, stavebnin - poradenská činnost v oblasti stavebnin - zpracování cenových nabídek - slevy pro firmy a živnostníky Sortiment: - sádrokartonové stavební systémy Knauf - suché maltové směsi - suchá výstavba - polystyrenové izolace - sádrové ...

Truhlářství. Zakázková výroba: - bytový nábytek: - postele z masivu, noční stolky - jídelní židle a stoly - zahradní nábytek z umělého bambusu, ratanu - zahradní houpačky.

Koupelny Daněk: - montáž obkladů a dlažeb - návrhy a realizace - novostavby, rekontrukce - krby.

Truhlářství, podlahářství.

Výroba, prodej: Pila. Pilařská výroba, dřevovýroba, prodej: -palivové dřevo -stavebního řeziva, -dřevěných fošen, trámů, prken, hranolů, latí. Pořez: -kulatiny -dřevo, dřeva.

Zakázková výroba, kovovýroba, montáže: - ploty, brány, branky, vrata, schodiště a zábradlí. Realizace oplocení dle individuálního návrhu na míru. Rekonstrukce a stavba oplocení všech typů, včetně veškerého příslušenství. Prodej pletiva.

Tesařské konstrukce - restaurátorské prácedodávka, montáž - dřevokonstrukce - dřevostavby Dodávka - dřevěné podlahy - dřevěné stropy Pokládka - střešní krytinypokrývačské práce

Výškové práce, montáže střech a půdních vestaveb na klíč: - rekonstrukcí a kompletní dodávky včetně projektové dokumentace - rodinné domy na klíč - zednické práce - zateplení fasád.

Truhlářská výroba, truhlářství, stolařství: - interiéry na zakázku - vestavěné skříně, kuchyně - prolézačky na dětská hřiště - dřevěná zahradní polohovací lehátka - výroba z masivu, obklady schodišť - restaurování nábytku.

Vodoinstalatérské, topenářské a plynřské práce.

Zpracování kamene. Kamenosochařské práce. Výroba, renovace, rekonstrukce, opravy: - pomníky - schody . Doplňkový prodej: - svítilny - urny.

Revizní technik plynových a tlakových zařízení: - výchozí a provozní revize plynových a tlakových zařízení - tlakové zkoušky pevnosti a těsnosti plynovodu - kontroly plynových zařízení - revize, kontroly a čistění spalinových cest - autorizovaný záruční a pozáruční servis plynových zařízení - montáže domovních a průmyslových ...

Stavební firma. Realizace staveb: -průmyslové -občanské. Práce: -komplexní stavební práce -udržovací práce na stavbách -demolice.

Práce: - instalatérské - topenářské - dodávka materiálu.

Výroba, prodej: - speciální technologické kontejnery Práce: - zámečnické - svářečské - kovoobrábění. Montáž, oprava, údržba: - vyhrazená elektrická zařízení.

Práce: -klempířské - materiál pozink, měď, hliník, titanzinek, atd. -galanterní klempířství (konve, atd.) -pokrývačské - veškeré druhy střešních krytin -tesařské. Rekonstrukce a oprava: -střechy - všechny druhy. Dokončovací stavební práce: -malířské -natěračské. -atd.

Zabýváme se: Instalace, dodávka, montáž a servis inteligentních elektroinstalací, poplachových zabezpečovacích systémů, kamerových systémů, elektrických požárních signalizací a přístupových systémů. Dále provádíme revize silnoproudých a slaboproudých elektroinstalací.

Řemesla, služby - kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení - lisování - svářečské práce - zámečnické práce

Řemesla, služby - kamenické práce, kamenictví - zpracování přírodního kamene (kámen) - komíny, zídky, podezdívky, schody

Řemesla, služby - výškové práce - nátěry fasád a střech - kácení stromů - čištění okapů - mytí oken - instalace reklam

Projekce - elektroinstalace - elektrická zařízení

Řemesla, služby - zemní, výkopové práce - svahové práce - demolice, bourací práce - inženýrské sítě Služby - nákladní autodoprava