THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: -instalatérské: -vodoinstalatérské, vodoinstalace -topo, topenářské, topenářství, topení -plynařské, plynoinstalace. Maloobchod, prodej: -vodovodní baterie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej vodovody, kanalizace: -plastové vodovodní, kanalizační a plynovodní potrubí -tvarovky, armatury, šachty.

Prodej: -laminované a dýhované dřevotřískové desky pro výrobu nábytku -laťovky -překližky -hobry -akulity -MDF* desky -nábytkové hrany -těsnící lišty -kuchyňské pracovní desky -kování, zámky, závěsy, výsuvy -nohy, stojany -vruty, úchytky -okenní parapety -dveře venkovní vnitřní (interiérové) -kuchyňská ...

Pokrývačství, tesařství: - realizace kompletních dodávek střešních plášťů - opravy, údržba, modernizace a rekonstrukce - střešní pláště - tesařské, klempířské, truhlářské konstrukce - konstrukce krytiny tvrdé - povlakové krytiny - izolace tepelné, proti vodě, vlhkosti a plynům - elektromontáže - hromosvody - obloukové střechy - ...

Práce: - podlahářské. Maloobchd, prodej: - podlahy - podlahový materiál.

Služby: -projektování, projekce v oboru: -požární bezpečnost staveb -technika prostředí staveb -zdravotní technika -vytápění a vzdutechnika.

Elektromontáže silnoproud i slaboproud Revize elektroinstalací, hromosvodů a el.spořebičů Pravidelná údržba el.instalací a havarijní služba Prodej elektroměrů pro odpočtové měření - zástupce PRE

Autoškola - řidičské oprávnění skupiny AM, A1, A, B - kondiční jízdy - školení řidičů referentů - vrácení řidičského průkazu Elektroinstalace Provádění elektroinstalačních, elektromontážních a veškerých prací elektro. Domovní i průmyslové silnoproudé i slaboproudé elektrikářské práce. Revize elektro a hromosvodů.

Instalatérské práce: - plynoinstalační práce - topenářství, topenářské práce: - instalace topení - vodoinstalační práce: - rozvody, instalace vody.

Výstavba: - rodinné domy, domky. Rekonstrukce: - sádrokartonové úpravy bytů, sádrokartonové příčky - půdní vestavby.

Výroba: -kuchyní, šatních skříní, dětských pokojů, koupelnového nábytku, obývacích stěn, kanceláří atd. Vše vyrobíme na míru a podle Vašich představ. Součástí realizace zakázky je výkresová dokumentace s 3D vizualizací.

Malířství a natěračství: - malby interiérů a fasády - tapetování - nátěry oken a dveří - nástřiky topných těles. Sádrokartonářské práce. Vnitřní sádrové a stěrkové omítky. Zateplování rodinných domů.

Truhlářství, podlahářství. Truhlářské a podlahářské práce.

Prodej, sušení a zpracování řeziva. Velkoobchodní a maloobchodní prodej stolařského vysušeného řeziva. Kvalitní dřevo pro stolaře.

Stolařské a truhlářské práce. Výroba nábytku z lamina, dýhy, masivu.Zlínský kraj

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, topení. Maloobchod, prodej: -instalační materiál -vybavení koupelen -zahradní lavičky.

Stolařství. Truhlářství. Výroba: - nábytek.

Dlaždičské práce. Pokládka žulové, zámkové a jiné dlažby.

Výroba, zpracování zakázek na míru: -kusového nábytku Služby: - formátování a olepování nábytkových polotovarů. Internetový obchod, prodej: -prostředky na poskytnutí první pomoci: -prázdné lékárničky - bílé, dřevěný dekor, brašny -vybavené lékárničky do provozů - standard, pro zvýšená rizika s ohledem na druh provozovny a počet ...

Zámečnictví. Zakázková výroba: -nerezové a ocelové doplňky pro interiér a exteriér: -vnitřní a venkovní zábradlí -zámečnické doplňky.

Zakázková kovovýroba: - ocelové konstrukce - vrata, brány - schodiště - žebříky - okna, dveře - dopravníky.

Elektroinstalace. Práce, montáž, instalace: -hromosvody + revize -elektromontážní, elektroinstalace: -kompletní dodávka pro byty, rodinné domy a průmyslové objekty -zabezpečovací systémy -televizní a satelitní rozvody.

Zádržné systémy proti pádu osob Výškové a stavební práce

Práce: - klempířské - tesařské - pokrývačské. Pokrývačství: - nové střechy - oprava původní střešní krytiny. Prodej, montáže: - plechová střešní krytina. Tesařství: - nové krovy - oprava, renovace, impregnace starých krovů . Klempířství: - oplechování střechy i fasády. Prodej, montáže: - plechová střešní ...