THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výstavba a rekonstrukce: - objekty jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. - školy - obchodní centra - administrativní budovy - sportovní centra - parkovací domy - komunikace, silnice - mostní konstrukce. Realizace: - zemní a výkopové práce, terénní úpravy - inžerýrské sítě - vodovody, kanalizace.

Zakázková výroba: - spojovacího materiálu dle výkresové dokumentace: - zemnící vruty, pletence, kotvení - spojovací materiál pro fotovoltaiku a solární panely. Velkoobchod, prodej: - stavebních materiálů pro montáže sádrokartonů a zateplovacích systémů.

Stavební firma. Kompletní stavební práce. Přípravné a dokončovací stavební práce. Realizace: - speciální omítky - zateplení budovy, fasády - bytové domy, panelové domy - loga na fasádu. Malířství, malířské práce. Natěračství, natěračské práce.

Stavební firma. Realizace: - stavby. Služby: - činnosti související s územním, stavebním a kolaudačním řízením - zajištění výběru projektanta a zhotovitele stavby včetně ekonomického vyhodnocení - příprava smluvního vztahu - vypracování harmonogramu prací - stavební dozor - technický dozor investora - zajištění ...

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky, práce pro fyzickou osobu, která se o práci uchází - vyhledání zaměstnanců pro zaměstnavatele, který hledá nové pracovní síly.

Malířství, natěračství. Práce: -malířské, malby interiérů, dekorační techniky, malování -natěračské, nátěry fasád, oken, dveří, radiátorů -tapetování -lepení ozdobných lišt a polystyrénů. Renovace, montáž: -podlahy, podlahové krytiny.

Realizace, výstavba: - dřevostavby z beskydského smrku - inteligentní domy - IQ bydlení. Dodávka, realizace, montáže: - exterierové stínění: - žaluzie, rolety, markýzy - interierové stínění: - žaluzie, rolety, plisse, japonské stěny - okenní sítě, sítě do dveří.

Výstavba, stavba na klíč: -nerezové bazény - venkovní i vnitřní -soukromé -veřejné - aguaparky, atrakce.

Stavební firma. Stavební práce. Prodej: - kancelářská technika: - kopírky, faxy, tiskárny, skenery, scanery, multifunkční zařízení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bytové vodoměry, domovní vodoměry a průmyslové vodoměry značky Elster a Sensus. - mosazné šroubení - fitinky - kulové ventily - vodoměrné držáky.

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - kovomat - elektro - domácí potřeby - sklo-porcelán - výrobky značky Tescoma.

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - průmyslového materiálu, průmyslový materiál - mobilních telefonů se zaměřením na jednoduché telefony pro seniory od švédské firmy DORO.

Práce: - zemní a výkopové - terénní úpravy - demoliční, demolice. Odvoz, likvidace: - stavební sutě, suť.

Certifikace: -certifikát jakosti ISO ČSN EN 2004. Činnosti důležité pro chod měst a obcí a práce pro firmy i soukromé zájemce. Služby: - čištění venkovních komunikací, ulic, prostranství ručně a mechanizmy - zimní údržba místních komunikací - údržba dopravní signalizace - GARDEN ART - zahradní architektura: - projekce a ...

Tesařské prácestavba - pergoly - terasy - garážové stání - půdní vestavby Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Developerská firma. Developerská činnost. Zprostředkování - prodej nemovitostí: - nové rodinné domy v rezidenční čtvrti.

Výroba, instalace, opravy: -elektrických přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Pobočka: Skopalíkova 2354/47A, 76701 Kroměříž Tel.: 573332302.

Zemní práce, vnitrostátní nákladní autodoprava

Zateplování a rekonstrukce domů. Půdní vestavby, fasády, montáž střešních oken.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti ledního hokeje. Zámečnictví, nástrojářství.

Prodej pilových pásů na kov WIKUS, Hakansson. Svařování pásů na míru.

Dodávka a montáže silnoproudu a slaboproudu. Poskytování služeb v oblasti měření a regulace. Montáže rozvaděčů, elektroinstalace v čistých prostorech.