THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Stavební firma. Stavební práce, realizace: -vodohospodářské stavby -kanalizace -zemní práce -komunikace -inženýrské sítě -stavby a rekonstrukce. Služby: -práce strojními mechanismy -autodoprava.

Tesařství. Tesařské práce. Pokrývačství. Pokrývačské práce. Montáže: - střešní krytiny. Realizace, rekonstrukce: - střechy.

Zaměřujeme se na rekonstrukce bytových jader a koupelen na klíč, na rekonstrukce bytů, rodinných domů a půldomků včetně zateplování fasád a střech. Realizujeme půdní vestavby, nástavby a přístavby. Působíme ve Zlíně a v okolních městech.

Zakázková výroba, prodej: -interiérová akvária -zahradní jezírka -skleněné korále, konponenty, výroba šperků, vánoční ozdoby. Celá ČR.

Práce: -klempířské,klempířství -pokrývačské,pokrývačství -montáž: -střešní konstrukce -střešní krytiny.

Provádíme: -montáž sadrokartonů -sádrokartonových příček, podhledů -sádrokartonových a kazetových, střešních oken Velux.

Práce: -pokrývačské -klempířské Dodávka, montáž, pokládka: -střešní krytiny značky BRAMAC, TONDACH, KM BETA, IKO, TEGOLA -klempířské z materiálu SAG, pozink, měď, mědi, titan-zinek, hliníku. Rekonstrukce, montáž: -střešní konstrukce.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební prvky z betonu, betonové výrobky: -betonové skruže studniční -betonové tvárnice: -standartní, rohová, půlená -betonové obrubníky: -záhonový zkosený, oblý, chodníkový, silniční -železobetonové překlady lehčené -betonová dlažba, dlaždice: -meliorační. Prodej: -kopaný ...

Instalatérství. Práce: -instalatérské, vodoinstalatérské, vodoinstalační, instalační, vodoinstalace, vodo.

Zakázková výroba, dřevovýroba, prodej: -nábytek, nábytku z masivu, lamina: -kuchyňské linky -vestavné skříně -ložnice -pokoje -pracovny -odkládací stěny -eurookna -vnitřní i vchodové dveře včetně zárubní.

Stavební firma RAPANT Stavba, výstavba, rekonstrukce, demolice, odstraňování: -rodinné domy a domky, rodinných domů a domků -průmyslové stavby a budovy. Komplexní stavební práce: -hrubé stavby -rekonstrukce, přestavby: -bytová jádra, bytových jader -podkroví -koupelny, koupelen -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony, ...

Pronájem - plošiny MP13práce - montážní plošina RUTHMANN T245 až do 26m - montážní plošina MP13, MP19 Elektroinstalační práce Opravy - veřejné osvětlení Výškové práce s motorovou pilou (ořezy stromů)

Dovoz, servis a montáž: -spalovací technika: -hořáky plynové, olejové a kombimované - značky SAACKE a ECLIPSE -prodej ventilátorů SODECA. Projekce, rekonstrukce, vyšší dodávky: -kotelen (kotelny). Počítačová vizualizace provozu kotelen.

Rekonstrukce bytu na klíč: - bytová jádra, byty - kancelářské prostory, kanceláře - sociální prostory. Montáže: - sádrokartony, stropní podhledy. Pokládka podlahovin: - koberce, lina, dlažby. Malířství, malířské práce. Obkladačské práce.

Prodej, e-shop: - kmenové pilové pásy - diamantové kotouče - lamelové kotouče - příslušenství

-Elektro oddělení, rozvoz, montáž zdarma: -chladničky a mrazničky, el. sporáky, myčka nádobí, zásobníky vody -šicí stroje -plynové sporáky (všech typů) -vestavné spotřebiče (všech typů) -televize a videa (všechny typy) -DVD přehrávače -Elektroinstalační materiály: -lustry -malé kuchyňské spotřebiče (mixéry, roboty, varné ...

Práce, poradenství, služby: - projekční kancelář - projekty občanských, průmyslových a zemedělských staveb - inženýrská činnost - stavební dozory - projekty interierů - dodávky staveb - dodávky interiéry - montáž centrálních vysavačů, sádrokartónů, podhledů - prodej betonových střešních tašek a komínů Leier - prodej tvárnic ...

Projekce: - zpracování návrhu systému pro vytápění, větrání, ohřev TUV - vypracování autorizované projektové dokumentace - úpravy stávajícího distribučního plynovodu - olejové hospodářství - zásobní nádrže propanu.

Provádění elektroinstalačních prací, elektroinstalace na klíč: - v bytové i průmyslové výstavbě - veškeré rozvody od přípojky na distribuční síť Montáže: - zakázkovou výrobu rozvaděčů - revize el.zařízení a hromosvodů - rozvaděčů, kabeláže, až po instalaci svítidel - podlahového vytápění do domů, bytů, koupelen - vyhřívání okapů a ...

Prodej plastů pro stavebnictví a průmysl - plexisklo, PVC desky, polykarbonátové desky - sklolaminát, hliníkové profily, pletivo, stříšky.

Prodej, e-shop, montáž, servis: - vjezdové brány - garážová vrata - předokenní rolety - hutní materiály

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiál vodo-topo-plyn: -vodovodní armatury -zdravotní keramika -radiátory -bojlery -vany -kulové kohouty -koupelnové doplňky -plastové potrubí a fitinky.

Služby: - zámečnictví - tesařství - pokrývačství - fasády, izolace.