THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Zednictví. Práce: - zednické, stavební práce: - provádíme hrubé stavby - stavba plotů, zdi - sádrokartonářské, sádrokartonové konstrukce, sádrokartony - obkladačské - obklady stěn, pokládka dlažby - zateplení budovy, fasády - kamenické práce - stavba krbů, krby.

Zednické práce. Drobné stavební práce. Montáže, instalace, výměna včetně zapravení: - plastová okna - eurookna - hliníková okna.

Podlahářství. Podlahářské práce. Výroba, pokládka, renovace, restaurování: -podlahy z domácích i exotických dřevin -exklusivní podlahy -parkety, parketové podlahy. Služby: -grafické návrhy. Materiály: -průmyslové mozaiky -palubky -parkety -bordury -lišty. Vzorková prodejna: Bílanská ulice 3320 767 01 Kroměříž

Kominictví: - vložkování komínů - výstavba komínových systémů - fézování, vymetání, vyzdívání komínů - opravy nadstřešních částí komínů - kontroly komínů pro plynové spotřebiče - měření úniku CO2.

Železářství. Prodej spojovacího materiálu, domácí potřeby.

Podlahářství. Prodej, montáž, poradenství: -PVC -korek -koberce -plovoucí podlahy -obvodové lišty -MDR, HSL, PVC - lišty.

Truhlářství. - vestavěné skříně, obývací pokoje, ložnice, kuchyně, kuchyňské linky - dveře, schodiště, zábradlí, obložení - restaurování

Revize a zkoušky plynu v průmyslu. Kontroly plynu v průmyslu. Plynové otopy sklářských agregátu. Plynové otopy sklářských pecí a van. Revize kyslíku v průmyslu. Revize a zkoušky dusíku. Speciální plynové otopy. Revize a zkoušky plynových hořáků. Kontroly plynových zařízení. Revize a zkoušky v průmyslu: - rozvody topných a technických ...

Stavební firma. Rekontrukce staveb Demolice. Práce: - zednické - vodoinstalatérské, vodoinstalatérství, instalace vody - topenářské, topenářství, instalace topení - plynařské. Montáže, opravy, revize: - plynových zařízení.

Stavební firma, stavba, výstavba: -průmyslové a bytové stavby na klíč -rodinné domy na klíč -komplexní stavební práce -rekonstrukce a menší stavební práce -od projekce včetně inženýrské činnosti.

Prodej: - barvy - laky - fasádní a interiérové barvy HET - příslušenství k malování.

Tepelná izolace nátěrem: - na parovodech, boilerech, kotlích, tepelných výměnících, průmyslových pecích.

Interiéry na klíč. Stolařství, truhlářství.

Práce: -protlaky -řízené podvrty -vrtání - tvrdé materiály -výkopové práce -pokládka kabelů.

Profesionální obkladačské práce se všemi druhy materiálu. Rekonstrukce koupelen, bytových jader, práce v interiéru i exteriéru.

Klempířství a oprava karoserií Izolatérství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod Pokrývačství, tesařství

Práce: -klempířské, -pokrývačské. Montáž: - vzduchotechnika.

Služby: - projekční činnost ve výstavbě

Zednictví. Práce: -zednické, zedník -drobné stavební práce.

Výrobce vrtáků, záhlubníků, výhrubníků, výstružníků a nástrojů na opracování otvorů.

Provádíme pokládku podlahových krytin v bytech, soukromých domech, kancelářích a na úřadech. Jsme firma s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oboru. Vyměření zakázek a konzultace provádíme na místě zdarma. Rádi vám také poradíme, jak o kterou krytinu pečovat.

Dodávky řídících systémů a přístrojového vybavení pro automatizaci průmyslových procesů. Dodávky měřících přístrojů. Prováděcí projekty. Seřízení a uvedení do provozu. Montáž, servis a revize.

Prodej - řezivo - přířezy - bukové dveřní prahy Výroba - řezivo - přířezy - bukové dveřní prahy - brikety