THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Maloobchod, prodej: -netkané bytové textilie -vpichované koberce -PVC krytiny -dřevěné a plovoucí podlahy. Podlahářství. Servis, instalace, montáže, pokládka: -veškeré podlahoviny.

Stavební firma: - rekonstrukce koupelen, bytů, bytových jader na klíč - obkladačské práce.

Prodej, oprava, servis MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí -sekačky, pily, křovinořezy, zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály, svářečky -bazény a plachty, hračky, kola Medison -zahradní nábytek.

Provádění staveb, nabídka stavebního a technického dozoru, poradenství, rozpočty ve výstavbě. Zaměření na pozemní stavitelství.

Podlahářství. Práce: -kladení parket, PVC a koberců -renovace všech druhů podlah včetně lakování.

Výroba, dřevovýroba, pila, pilařská výroba, prodej: -europalety, palety -dřevěných beden a obalů -řeziva včetně sušení. Prodej, maloobchod, velkoobchod, dodávka: -stavebního materiálu -stolařského materiálu -velkoplošný stolařský materiál -řezivo, řeziva -dřevěné bedny a obaly -eurohranoly -dřevotřískové desky V-20 ...

Maloobchod, prodej: -drogerie -kosmetika -barvy, laky -těžká chemie. Parfumerie VMD: -Uherské Hradiště, Prostřední 43, tel.:572552430.

Malířské práce. Natěračské práce. Nátěry fasády.

Výrobce, výroba: - zděné rodinné domy na klíč, každoročně realizuje a předává svým klientům v České republice a na Slovensku přes 300 domů. Služby: - příprava individuálního projektu - vyřízení stavebního povolení - zajištění nejvhodnějšího financování - realizace stavby.

Elektromontážní, projekční práce - revizní činnost - silnoproud

Dřevostavby: - výstavba nízkoenergetických domů na klíč.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiály - štěrkopísky a kamenivo - uhlí - vše pro truhláře a kutily.

Nábytkářská výroba Tesařské práce Montáž interiérových dveří Obklady schodů Pokládka plovoucích podlah

Montáže, oprava, revize: -hromosvody. Výškové práce.

Dodávka - systémy automatizovaného řízení budov Výroba - elektrické rozvaděče Dodávka - měření a regulace kotelen

Projekce, projektování: -interiéry -architektura -urbanismus

Výroba, zámečnické práce: - konstrukcí - schodiště s bočnicemi, točité, deskové, vřetenové…, zábradlí, nadstřešky, zábrany.

Dodávka, montáže, instalace: -VODOinstalace, kanalizace, rozvody vody, odpadů -TOPO, ústřední vytápění, topení -PLYNoinstalace -tepelná čerpadla -solární systémy

Stavební firma. Práce: - stavba, rekonstrukce rodinných domů - hydroizolační práce - výstavba inženýrských sítí - pozemní stavby - výkopové práce. Řemeslo: - zedník, tesař, izolátér, nstalatér, elektrikář.

Klempířské a pokrývačské práce.

Komplexní dodávka, montáže: -plynové kotelny II. a III.kategorie -parní a horkovodní předávací stanice. Práce: -topenářské -plynařské -vodoinstalační -systémy ohřevu TUV -měření a regulace.