THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Zámečnictví, kovovýroba pro: - automobily - přepravní palety - pásové dopravníky - kanálové mříže - přepravní vozíky pro pneumatiky. Výroba a montáž: - vzduchotechniky - odsávání pro dřevozpracující průmysl - hutní průmysl. Práce: - soustružnické - frézařské.

Pokládka, realizace: -všechny druhy podlahových krytin -poradenství v oblasti podkladových materiálů -stěrkování či úpravy podkladů.

- Architektura, studie a návrhy staveb a interiérů -Projektová činnost ve výstavbě - Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, rozpočty staveb -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování obchodu a služeb

Prodej hutního materiálu: -11523, 12050, 14220, 19312, 19436, 19552, 19573 -železářství.

Montáže, instalace: -sádrokartony -izolace -malířské a natěračské práce -elektroinstalace. Práce: -zateplování -dekorační omítky -úpravy interiérů -plovoucí podlahy -kazetové podhledy -obklady, dlažby -výstavba a rekonstrukce podkroví -bytová jádra.

Projektové dokumentace. Elektroinstalační práce: - revize. Zemní a výkopové práce: - práce pásovými minirypadly KUBOTA. Výstavba: - počítačové sítě.

Prodej: - dřevěné eurookna - dveře - balkonové dveře - posuvné terasové dveře - posuvné terasové dveře HS Portal - skládací dveře - zimní zahrady a prosklené sestavy, výlohy - okenice.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Projektování elektrických zařízení -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Testování, měření, analýzy a kontroly -Poskytování ...

Řemeslnické práce: - zateplení domů, chalup, komerčních budov - zámkové dlažby - výkopy, obrubníky, chodníky, vjezdy - výkopové práce - obklady z umělého kamene - obklady z přírodního kamene - zednické práce. Tvorba webových prezentací: -grafické úpravy - SEO optimalizace - úpravy galerie - rekonstrukce stránek.

Kovovýroba: - kovoobrábění - zámečnictví - zámečnické práce - soustružnické - frézařské práce - oplocení.

Architekt. Služby, činnost: -architektonické, inženýrské -projekce, projektování.

Práce: Elektroinstalace - slaboproudy Hromosvody - regulace - kompletní činnost Zdravotechnika - voda, kanalizace, kompletní práce, plasty, cu, nerez, úpravny vody, čerpadla, vybavování vrtů Solární systémy Plynoinstalace - rozvody Ocel, ALPEX, CU, NEREZ Vytápění - topné systémy, kotelny - podlahové vytápění, kotle na ...

Tesařské práce: - roubenky na klíč - dřevěnice - dřevostavby na klíč - střechy a krovy - pergoly, altány, garážová stání - chaty - dřevěné obklady.

Geodetické práce ve výstavbě: - práce v bodových polích - vytyčovací práce - práce na pozemních komunikacích a souvisejících stavbách - výšková měření - vyhotovení technických map závodů a měst, digitální účelové mapy - zaměření stávajícího stavu pro projekt - zaměření skutečného provedení stavby.

Geodetické práce ve výstavbě: - práce v bodových polích - vytyčovací práce - práce na pozemních komunikacích a souvisejících stavbách - výšková měření - vyhotovení technických map závodů a měst, digitální účelové mapy - 3D GNNS řízení stavebních strojů (příprava, realizace, technická podpora).

Výroba: - nábytek - vestavěné skříně - ložnice, postele. Prodej: - nábytkové kování - spotřebiče.

Stolařství, truhlářství. Dřevovýroba. Řemeslo, práce: - stolař - truhlář. Kuchyňské studio na míru včetně vestavěných spotřebičů. Výroba: - vestavěné skříně.

Montáže, údržba, servis: - elektrická zařízení.

Práce: -elektroinstalační, elektroinstalace: -občanské, průmyslové stavby -veřejné osvětlení. Montáž, dodávka: -rozvaděče -hromosvody -zabezpečovací zařízení -antény satelitní, televizní Drobné práce: -zednické, zednictví, zedník -obkladačské, obklady -sádrokartonážské, sádrokartony.

Výroba: - nábytek - Truhlářské, podlahářské, čalounické práce. Kuchyně, ložnice, skříně, kancelářský a dětský nábytek, sedací soupravy na míru, restaurační boxy, matrace, renovace sedacího nábytku

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Stavební firma: -výstavba rodinných domů a staveb na klíč -rekonstrukce -zateplování fasád -demolice -zelená úsporám.

Práce, služby, provádění: -malířské, malby interiérů, exteriérů a výrobních hal -natěračské, nátěry oken, dveří, ocelových konstrukcí, tapetování -úklidové. Rekonstrukce: -bytová jádra -koupelny -omítky. Realizace, zateplování: -zateplení s kompletní povrchovou úpravou -staveb, fasád.

Internetový obchod, prodej, servis: - profi i hobby nářadí, ruční nářadí, zahradní techniku pro profesionály i kutily plus příslušenství. Zabýváme se prodejem značek Makita, Hitachi, Sharks, Milwaukee, AEG, Ryobi, Ferm, Stiga aj.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál /kabely, vodiče, šňůry, trubky, krabice/ - rozdavěče, přípojkové skříně, domácí rozvaděč.skříňky - jističe, chrániče, stykače, relé - průtokové ohřívače - topení podlahové, prostorové, do rýn - svítidla - světelné zdroje zářivkové, halogenové, kompaktní - LED zdroje ...