THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Velkoobchod,prodej,distribuce,zásobování pro autoservisy,obchody s autodíly, autodopravce a čerpací stanice s motorovými a převodovými oleji, plastickými mazivy a brzdovými kapalinami: -OLEJE VALVOLINE: -SynPower včetně olejů Longlife, DuraBlend,TurboV -pro starší motory nad 100.000 najetých kilometrů oleje MAX* LIFE ...

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Výroba, prodej: - neprůzvučné dveře - protipožární dveře - interiérové dveře (včetně zárubní) - bezpečnostní, neprozvučné dveře - protipožární dveře.

Tesařské, pokrývačské a klempýřské práce.

Auto - pneuservis: - odtahová služby - kontejnerová doprava - ekologická likvidace autovraků - prodej starších autodílů - zemní práce - sečení trávy, údržba zahrad.

Zednictví: - rekonstrukce bytových jader a koupelen - montáž obkladů a dlažeb - dodávka vybavení koupelen - vnitřní omítkové práce v bytech - drobné stavební práce v bytech - úpravy koupelen pro invalidy.

Montáž sádrokartonu, půdní vestavby, minerální podhledy.

Prodej, servis, opravy, půjčovna, E-shop: - elektrické ruční nářadí - nástroje - menší stavební stroje, malá mechanizace.

Stavební činnosti: - zemní práce - pozemní stavitelství - stavby komunikací a zpevněných ploch - technický dozor stavitele - zkoušky těsnosti kanalizace.

Velkoobchod, distribuce, prodej: -železářství -domácí, zahradnické a vinařské potřeby -zahradní, zahradnické nářadí -návnady a pasti -mlýnky, lisy a odstopkovače -špunty, zátky.

Služby: -inspekce kanalizace kamerou -bezvýkopové opravy kanalizace -projektová a posudková činnost ve vodním hospodářství a ekologii -ekonomické služby -sanace kanálů -opravy lokálních poruch kanalizace Poradenství: -v oblasti hydrologie.

Svářečské práce Zámečnictví

Služby: - zámečnické práce - vrata, brány, ploty - interiérové zábradlí - komaxit, zinek.

Realizace: - střechy na klíč, rekonstrukce střešních systémů, vazby, tesařství, pokrývačství, klempířství,

Práce: - kovovýroba - montážní zámečnické a svařovací práce - ocelové střešní rámy - zvedák kabelových bubnů - ocelové interiérové schodiště - ocelové konstrukce

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Prodej: -skladovací technika -manipulační technika, manipulace.

Montáž včetně revizí: -plynové rozvodny, kotelny. Práce: -elektroinstalační včetně revizí. Instalace: -vodo-topo -klimatizace. Servisní a revizní práce: -na energetických rozvodech (parovody, horkovody, elektro-do 35kV) Dodávka materiálu a zboží na uvedené obory.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -textilní tapetovací směsi COLORTAP. Provádění, stříkání: -textilní omítky - tekuté bezešvé tapety, vyrobené na bázi bavlny. Vhodné na omítku, umakart, dřevotřísku, sádrokarton. Prodej: -stříkací pistole na omítky.

Opracování plochého stavebního skla: - broušení - vrtání skla - fazetování - kalení - laminace. Prodej: - plochá stavební skla - izolační dvojskla a trojskla. Výroba - izolační dvojskla a trojskla.

Prodej elektroinstalačního materiálu a svítidel.

Instalace, opravy: - elektrické rozvodny - řídicí, spínací zařízení.

Zámečnictví. Kovovýroba. Výroba: - železářské výrobky. Práce: - zámečnické - obráběčské - svářečské.

Zprostředkování - výroba: -vratové systémy. Dodávka, montáže: -garážová vrata -průmyslová vrata - ocelová, hliníková

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sanitární a vodoinstalační materiál - plynařský a topenářský materiál - obkladový materiál. Koupelnové studio. Návrhy, prodej: - vybavení koupelen, koupelny.

Činnost: -projekční a rozpočtová ve výstavbě (stavebnictví).