THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Kompletní řešení osazení bazénů. Prodej bazénového příslušenství: -trysky, dnové výpusti, skimery, mřížky, refrektory, filtry, čerpadla, žebříky, flexibilní hadice.

Návrh, montáž a servis: -zabezpečení - auto, dům, chatu, firmu, fotovoltaickou elektrárnu (FVE), větší objekty -přístupové systémy -el. požádní signalizace -kamerové systémy -TV a SAT příjem -internet.

Dřevovýroba a stavební činnost. Výroba, prodej: - řezivo - vazby na zakázky - sušení. Výkup: - kulatina - dřevní hmoty. Bourací práce. Zemní práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: -podlahové krytiny: -PVC -přírodní linoleum -koberce -laminátové podlahy -dřevěné podlahy -korky -doplňky pro kladení podlahovin: -podlahové profily -stavební chemie -laky a lepidla.

Malířské, natěračské a lakýrnické práce.

Výroba, montáž: - frézované smrkové dřevo do průměru - zahradní dřevostavby, chaty, zahradní domky, domky na nářadí - altány, kůlny, psí boudy, stoly, lavice - ploty, pergoly, palisády, obklady, altánky, pískoviště, dlažby, stoly - kůly pro sady a vinice - dřevěné dlažby - oplocení. Řemeslo: - stolař - truhlář.

Tesařství. Práce: -tesařské. Střechy. Výroba pergol a altánků.

Tesařství. Výroba dřevostaveb vč. prvků pro montované stavby.

Montáž, servis: - elektrická zabezpečovací signalizace - elektrická požární signalizace - kamerové systémy - ozvučovací systémy - přístupové systémy - telefonní ústředny - domácí telefony a videotelefony

Architektonické a inženýrské služby. Projekce.

Dodávka, montáž: -dřevěných příhradových vazníků -lehkých krytin včetně doplňků -montované haly na klíč . Kompletní regenerace, rekonstrukce panelových domů .

Kompletní realizace střech, dřevostaveb a altánů.

Revize a zkoušky: - vyhrazené elektrické zařízení do 1000 V - hromosvody.

JaNex Neradil Jaromír Valašské Meziříčí Restaurace: Restaurace Bavorský dvůr - provozní doba Po–So 10.00–23.00, Ne 10.00–21.00 - stravování, denní menu teplá jídla po celý den (Po–So 10.00–20.00, Ne 10.00–14.00) - možnost pořádání společenských, podnikových a rodinných akcí v našem loveckém salónku (kapacita ...

Prodejna dům úspor: - kachlová kamna - krby - krbová kamna - PVC okna, dveře - hliníková - kotle na plyn, biomasu - kotle na tuhá paliva - interiérové dveře - schodiště - tepelná izolace - brikety - pelety.

Naše firma se zabývá prodejem spojovacích materiálů a brusiva. Dodáváme šroubky, vruty, matice, podložky, závitové tyče, štouby do plechu, brusivo a to vše za přijatelné ceny. Prodej: Šrouby: -šrouby se šestihrannou hlavou a HV šrouby -šrouby se šestihrannou hlavou a se závitem k hlavě DIN 933, DIN 931, s jemným částečným závitem DIN 960, ...

Kamenictví, kamenické práce. Obklady, dlažby, drobné zednické práce.

Tváření a zpracování plechů na CNC strojích: - CNC řezání laserem - CNC vysekávání - CNC ohraňování Dělení materiálu. Svařování. Výroba a montáž: - kovové podhledy - trapézové plechy. Výroba, montáž: - integrované stropy - kovové příčky - kovové dveře - kovové protipožární dveře - oběhové jednotky - čisté zóny a ...

Truhlářské práce, výroba: - nábytek na míru - výroba kuchyní a zakázkového nábytku na míru - servis poškozených či nefunkčních oken, dveří a nábytku - dřevěná madla na zábradlí.

Kamenný koberec Finestone z přírodního kameniva a speciální emulze.

Stolařské a truhlářské práce. Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice, postele -vestavěné skříně.

Zakázková výroba, montáž: - dřevovýroba - kuchyňské linky včetně spotřebičů - obývací stěny - dětské pokoje a ložnice - vestavěné skříně s posuvnými a skládacími dveřmi - odkládací předsíňové sestavy - vybavení interiérů (restaurace, zubní ordinace, prodejny, kanceláře) - schody, zábradlí, soustružení (schodiště) - podlahy ...

Geodetická činnost: - geometrické plány - vytyčování vlastnických hranic - polohopisné a výškopisné plány - zaměřování staveb - zaměření inženýrských sítí.