THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce zámečnické, zámečnictví. Výroba a broušení nástrojů: - pily - frézy - vrtáky - nože.

Truhlářství. Zakázková výroba a montáž nábytku.

Renovace, rekonstrukce: - koupelnové obklady - koupelnové dlažby - zateplení - parkety, podlahy - sadrokartony - kamna, krby - kuchyně.

Pronájem, půjčovna lešení. Pokrývačské a klempířské práce. Rekonstrukce a střechy na klíč. Hydroizolace plochých střech. Montáž solárních systémů. Nátěry střech, izolace podkroví, hydroizolace. Zateplování fasád. Sádrokarony. Zednické práce.

Podlahářství. Podlahářské práce: -pokládka, montáže, prodej podlahových krytin: -plovoucí podlahy -laminátové podlahy -koberce -korek -obklady schodiště -montáže venkovních teras.

Prodej: - domácí potřeby - železářské zboží.

Stavební firma. - zateplování fasád - strukturální omítky: - vnitřní i venkovní - skladování stavební suti - obkladačské, obkladač, obklady - relizace: - bytová jádra. Montáž, instalace: - okna z plastických hmot - lešení - sádrokartony. Projekce a montáž: - plynofikace - zdravotechnika - topení, TUV. Půjčovna, ...

Výroba, oprava, servis: - rozvaděče (rozvaděčů) - elektrorozvaděče nízkého napětí (NN), kompenzační rozvaděče, kompenzace jalového výkonu - nízkonapěťové měření a regulace - rekonstrukce elektrických zařízení. Povrchová úprava: - stříkání práškovými barvami.

Montáž: - sádrokartony - plovoucí podlahy. Zateplování budov.

Technologické trubní rozvody: - plastové potrubí - nerezové potrubí - měděné potrubí - sařování.

Nabídka teplých i studených jídel či nápojů. Možnost pořádání soukromých i firemních oslav.

Prodej, dodání, instalace plynových spotřebičů, kotlů. Seřízení a uvedení spotřebičů do provozu. Záruční i pozáruční servis.

Dodavatel komletního sortimentu izolačních a těsnících prvků - těsnící materiály.

Podlahářské práce. Velkoobchod: - plovoucí podlahy - parkety - koberce, linoleum, PVC - korek.

Maloobchod, prodej: - elektromateriál - elektrody - CO dráty - svítidla - brusivo, ložiska.

Stolařství, truhlářství: -výroba nábytku na zakázku -kuchyně -obývací pokoje -dětskě pokoje.

Výroba: - betonové výrobky. Maloobchod a velkoobchod: - stavební materiál.

Rozvod: - teplo - plyn. Výroba, opravy a montáž: - měřidla - vyhrazené tlakové zařízení - kotle - tlakové nádoby Zámečnictví.

Nástrojárna. Výroba - nářadí - střižné nástroje a přípravky - součástky z plechu a pružin - výrobky na výstředníkovém lisu.

Nákladní doprava: - odvoz suti, zeminy - doprava stavebních materiálů. Zemní práce: - úpravy a regulace vodních toků - výkopy inženýrských sítí, kanalizace - úprava terénu - zakládání zahrad. Ubytování: - pronájem chaty v údolí Vranča - tel. 605128118.

Zhotovení konstrukcí krovů. Roubenné stavby. Dřevostavby: - altány - pergoly - atypické dřevěné konstrukce. Dětská hřiště: - výroba a montáž herních prvků. Rekonstrukce staveb lidové architektury. Rekonstrukce střech historických staveb, kostelů. Návrhy střešních konstrukcí. Dodávka a montáž - střešní konstrukce z ...

Projekce (projektová, inženýrská činnost), poradenská činnost: - voda, topení, plyn - vzduchotechnika, klimatizace - kompletní dodávka.

Práce: - elektromontážní. Oprava: - elektromotory.