THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
INteriér CEntrum: - návrhy interiérů – projekty, vizualizace - kompletní dodávky interiérů - prodej interiérových dveří - prodej plovoucích podlah a lina - vestavěné skříně - kuchyňské linky.

Kovovýroba: - brány - garážová vrata. Oprava, servis: - dojící technika - dojící zařízení. Prodej náhradních dílů.

Práce: - zednické - sádrokartonářské - rekonstrukce bytového jádra a koupelen.

Elektromontáže. Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Elektromontáže: - elektroinstalace, domovní, průmyslové - montáž svítidel -prodej elektroinstalačního materiálu -hromosvody -revize -opravy a údržba el. zařízení -TV a PC rozvody -elektronický zabezpečovací systém -inteligentní elektroinstalace.

Návrhy, projektování: -interiéry: -byty, penziony, hotely, bary, obchody, restaurace, kanceláře -design nábytku: -kuchyňské linky, nábytek, solitery. Realizace: -interiéry na klíč. Výroba, stolařství, truhlářství.

Návrhy, projekce a zprostředkování realizace: -interiéry: -prodejny, ordinace, banky, restaurace, bary, kuchyně, kanceláře. Služby: -vybavení interiérů: -typový nebo atypický nábytek včetně doplňků -koberce, žaluzie a osvětlení.

Stavební firma. Klempířské a pokrývačské práce. Sádrokartonářské práce. Opravy: - ploché střechy. Hydroizolační nátěry. Zateplování střech.

Výhradní dovozce, import: - podlahy MEISTER-LEISTEN. Podlahářské práce: - pokládka: - plovoucí podlahy - koberce a PVC - průmyslové podlahy - stěrkování. Renovace: - dřevěné podlahy, parkety.

Drobné stavební práce: - zateplení fasády - zednické práce na klíč - rekonstrukce bytového jádra - rekonstrukce koupelny - obkladačské práce, obkladačství, obklady, dlažby - montáže - sádrokartony, podhledy.

Kompletní dodávka staveb a rekonstrukcí budov průmyslové, občanské, bytové výstavby a rodinných domů, dodávky střech včetně tesařských a klempířských konstrukcí, malířské a natěračské práce a další.

Prodej, montáž: -plastová okna, dveře (Gealan) -zimní zahrady -parapety.

Práce: -zámečnické -kovoobrábění -gravírování -broušení nožů, nůžek, nástrojů

Provádíme zateplování fasád, rekonstrukce domů, bytů, bytových jader, koupel, sádrokartony, elektroinstalační práce, malířské práce, pokládka dlažeb.

Nabízíme telekomunikační technologie a dodávky a montáž slaboproudých a síťových aplikací

Prodej, montáž: - zahradní chatky, domky - pergoly, dekorační mříže, ploty atd.) - zahradní nábytek - palisády - dřevěné ploty - dětské domečky - psí boudy.

Kuchyně na míru, výroba nábytku, vestavěných skříní, obchodního a kancelářského nábytku.

Prodej: - tepelných čerpadel WIREMAN - tepelných čerpadel PZP. Služby: - elektromotáže. - aplikační elektronika.

Vyhotovení: -geometrické plány: -pro reálné dělení pozemků -pro zaměření staveb ke kolaudaci -pro vyznačení věcného břemene a jiné geodetické práce. Služby: -práce v katastrálních územích, které patří pod katastrální pracoviště Kroměříž a Holešov

Stolařství: - schodiště, schody, celodřevěné, kombinované, modulové - interiérové dveře - kuchyně - nábytek - podlahy.

Služby: -projektová činnost -zpracování žádosti o dotaci finančních prostředků -ekonomický audit -inženýrská činnost ve výstavbě -dozory na stavbách -reklamní činnost -realizace výběrových řízení - VZ.

Instalatérství. Topenářství. Plynařství. Práce: -VODOinstalatérské -TOPO, topenářské -PLYNařské. Montáže, opravy, servis, revize: - domovní plynovody a plynové spotřebiče Dodávka, montáže: -kotle a krby na pevná paliva -kotle a krby na peletky

Stavební práce: - fasády - zateplení rodinných a bytových domů - pokrývačské a klempířské práce. - tesařské práce - sádrovápenné omítky.

Služby: - urbanismus, urbanistické a vyhledávací studie - územně plánovací dokumentace - regulační plány.

Služby: -údržba zeleně, strojní čištění silnic, zimní a letní údržba komunikací -nákladní a kontejnerová doprava -výroba zahradních lávek a stolů -opravy chodníků, silnic, kanálů a parkovišť -výkopové práce, úpravy pozemků včetně oplocení -správa nemovitostí.