THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Truhlářství. Kuchyňské studio. Návrhy, výroba, realizace: -kuchyňské linky, kuchyně -interiérový nábytek, interiéry.

Vypracování: -projektové dokumentace od studie až po realizační projekt -stavební povolení -inženýring -autorský a stavební dozor.

Zámečnictví: -zhotovení konstrukcí. -vše na objednávku. Kovovýroba. Kovy neželezné. Lisování, válcování, tažení neželezných kovů. Trezory, plechové skříně, nádoby, plechovky, kovové obaly. Nože, nářadí, železářské zboží. Ocelové konstrukce, schodiště, stavební ocel. Řetězy, ložiska, výkovky a výlisky kovové. Výrobky kovové - dopravní ...

Stavební práce: -montáže sádrokartonových desek (sádrokartony) a minerálních podhledů -zateplování fasády - tepelná izolace.

Práce, projekty, montáže, revize: -hromosvody. Hromosvodový materiál: -pozinkovaná ocel - FeZn -měděné prvky - Cu -hlinikové a nerezové slitiny. Výškové mytí oken.

Práce: - tesařské - klempířské - drobné stavební - sádrokartonářské.

Maloobchod, prodej: - nábytek - nábytkové kování.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Maloobchod, prodej, montáž: - stínící technika - žaluzie - sítě proti hmyzu - těsnění oken a dveří - bytové doplňky - garážová vrata - předokenní rolety.

Stavební firma: -občanská a bytová výstavba, rodinné domy na klíč -rekonstrukce -kontejnerová doprava. Práce: -stavební, zednické -bourací a demoliční práce -zateplování fasády -domovní instalace -malířské -obkladačské -podlahářské -truhlářské -sádrokartony.

Tesařství. Práce: - tesařské.

Plynoservis. Práce, montáž, revize: - plynařské - plyn.

Práce: - sádrokartonářské.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.

Výroba, prodej: - pěnového polystyrenu: - extrudovaný - fasádní stabilizovaný - podlahový Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiály - zboží pro zateplovací systémy

Výroba, pokládka, montáže: -podlahy z masivu. Práce: -podlahářské, podlahářství -renovace, broušení, lakování - podlahy a parkety.

Práce: -obkladačské. Montáže: -obklady -dlažby. Rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra.

Revize, projektování, projekce: -elektrické zařízení. Školení elektrotechniků.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník, zámky. Kovovýroba, výroba: -klíče, autoklíče.

Práce, služby: -kamenické, kamenictví: -zpracování kamene (kámen).

Malířství, natěračství. Práce: -malířské, malby, malování (i fasády) -natěračské, natírání, nátěry -fládrování (imitace dřeva). Výroba: -interiérové barvy: -PRIMA - otěruvzdorná -RUBIN - omyvatelná. Vyskotlaké stříkací zařízení: -nástřiky střechy, fasády, interiéry -WAGNER - systém airless: -bezvzduchové stříkání ...

Práce: -autokarosárna, karosářské, klempířské: -rovnací stolice CAR-O-LINER MARK V. Služby: -nastavení podvozku pomocí zařízení HEKA-TEST -motorické opravy včetně měření emisí -počítačem řízené geometrie firmy SMC* -příprava vozidel na STK*. Prodej: -barvy, laky -glazurit z lakovny NOVA VERTA.

Služby, práce: -malířství -natěračství

Výroba strojírenská, kovovýroba. Práce: -zámečnické -obrábění: -třískové: -soustružení, frézování, obrážení -dekroerozivní: -řezání drátem -vyjiskřovačka -broušení.

Internetový obchod. Dovoz, velkoobchod, prodej: -nerezové, kompozitní a granitové dřezy značky, RIEBER, FOSTER, ELLECI.