THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Stavební firma, činnost, práce: - zednické práce - stavby na klíč - rekonstrukce - půdní vestavby - zateplení, zateplování budov - sanace vlkého zdiva - obklady a dlažby - sádrokartony, podhledové kazety - vodo- topo -plyn - malířské práce - podlahářské práce, podlahář - instalatérské práce, instalatér - elektropráce ...

Stavební firma. Komletní dodávka: -pozemní stavby -průmyslové stavby. Rekonstrukce a modernizace: -budovy.

Stolařství, truhlařství. Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba: -nábytek (nábytku) z masivu, dýhy, lamina: -ložnice, kuchyně, obývací stěny, skříně, dětské a studentské pokoje, lavice, stoly, židle -schody, schodiště -zábradlí -atd.

Prodej, montáž, servis, instalace, výroba: -plastová okna, dveře, zimní zahrady z profilů ROPLASTO -dřevěné okna, dveře -dřevěných dveří vnitřních PRÜM -střešních oken ROTO -kování.

Projekce: -energetické -topné systémy. Pozemní a inženýrské stavitelství. Projekce, provádění: -stavby - bytové, občanské, inženýrské -energetické poradenství -správa a údržba nemovitostí -zastupování investorů.

Projektování dřevostaveb a dřevěných konstrukcí. Projektování od návrhu po zhotovení. Vizualizace.

Elektromontáže. Elektroinstalace. Servis, opravy, revize: - elektrické zařízení.

Prodej: -stroje pro zemědělství a lesnictví -stavební, komunální mechanizace -náhradní díly. Střední, generální opravy, servis: -stroje -agregáty. Práce: -nakladačem -jeřábem -zemní

Práce: -truhlářství, truhlářské. Zakázková výroba: -dřevěné hračky -bedny, kufříky -vybavení, pomůcky pro Základní školy a Mateřské školky (mimo nábytku).

Servis, opravy: -plynové kotle: -DOKON, PROTHERM, VIADRUS, THERM, ORAKO -MORA, KPZ-PÍSEK, QUADRIK, KARMA -Termostar. Čištění: -plynové spotřebiče.

Práce, montáž: -elektroinstalace.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.

Práce, montáž: - plastové izolace staveb - fóliové povlakové krytiny - renovace fóliových povlakových krytin - fóliové povlakové izolace.

Montáž, dodávka: - plovoucí podlahy. Práce podlahářské.

Práce, řemeslo: - elektro - veškeré elektroinstalace, elektromontáže - zabezpečovací zařízení - slaboproud, silnoproud - vysoké, nízké napětí.

Kominictví. Práce: -kominické.

Provádění zateplování rodinných domů, chat a garáží. Nabídka rekonstrukcí interiérů a koupelen či pokládání zámkových dlažeb.

Nabídka vodoinstalatérských a topenářských prací včetně dodávky materiálu.

Statická projekční kancelář: -statické posudky, výpočty a výkresy konstrukcí -kontrola statiky stavby a stavebních konstukcí -projektování: -železobetonové konstrukce a jejich základy.

Provádím obklady a sádrokartonářské práce.

Sklenářství. Práce: - sklenářské.

Realizace: -objekty -interiéry -expozice -stavby. Výroba, prodej: -nábytek -zařízení interiérů -skleněné posuvné dveře -sprchové kouty

Truhlářství.Stolařství. Výroba, dřevovýroba, návrhy na PC, realizace, montáže, prodej: -interiérový nábytek na zakázku: -bytový: -dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje -chodbové nábytkové sestavy -kuchyně, kuchyňský nábytek. -kancelářský -lékařský. Materiál: -laminované dřevotřísky olepované PVC hranou -výběr ...