THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Demoliční firma: -úklidy a vyklízení -bourací prace vseho druhu -klimatizace, radiátory...

Stavební práce: -stavby na klíč -kompletní rekonstrukce -kompletní zateplovací systémy -demolice domů.

Práce: - výroba střešních systémů -klempířské, klempířství -tesařské, tesařství -pokrývačské, pokrývačství

Služby: - výškové práce - pokrývačství - tesařství - klempířství - kácení stromů

Projekce, projektování: - silnoproudá a slaboproudá elektroinstalace.

Činnost: - vodoinstalace - topenářství - plynoinstalace

Profmonolit Práce: -stavební projekce. -provádělí staveb.

Stavební firma, stavební činnost: - provádění bytových a občanských staveb - průmyslové stavby

Stavební firma. Provádění, výstavba, stavby: -rodinné domy na klíč. Zednictví. Zednické práce, zedník: -rekonstrukce, zateplování: -fasády, omítky -rekonstrukce: -bytová jádra.

Zajištění: - stavební dozor a inženýrské činnosti v oblasti pozemního stavitelství.

Stavební firma. Zpracování, dodávka projektové dokumentace, projekce. Stavba, výstavba, rekonstrukce: -rodinné domy -průmyslové objekty -úprava bytových jader. Práce: -komplexní stavební -výměna oken -zateplování fasád -obkladačské, obklady koupelen a pokládka zámkové dlažby. Poradenství.

Architektonické a inženýrské služby - projektová činnost

Dřevovýroba. Truhlářství. Výroba, maloobchod, prodej: - trakaře - větrné a vodní mlýny - pergoly - zahradní dřevěný nábytek - rumpály - sudy - bytové doplňky - krbové doplňky - výrobky ze dřeva dle přání zákazníka - dřevěné doplňky na chaty a chalupy.

Projektování, projekce: - elektrická zařízení, elektroinstalace: - bytová a průmyslová - elektrické přípojky staveb - veřejné osvětlení. Rekonstrukce elektroinstalace.

Stavební firma. Stavba, výstavba: - bytové, občanské stavby. Realizace, rekonstrukce: - inženýrské sítě - komunikace - keramické obklady a dlažba - venkovní dlažba - betonová, vymývaná, zámková. Práce: - tesařské - pokrývačské - komplexní stavební práce na klíč včetně krovů a střechy.

Elektroinstalace, elektrikář. Montáž, instalace, realizace, opravy: -elektrické rozvody ve všech typech objektů: -silnoproudé -slaboproudé -hromosvody -domácí telefony. Rekonstrukce elektro: -byty -bytová jádra.

Pila. Práce: -pořez, zpracování dřeva, kulatiny -impregnace dřeva. Tesařská výroba, tesařství: -altány, pergoly, střešní konstrukce.

Práce: -instalace elektro, elektroinstalace: -technologický silnoproud -regulace, měřící a řídící systémy -slaboproud -zámečnictví, zámečnické, zámečník. Kovovýroba: -obrábění kovů, kovoobrábění -lisování, sváření.

Prodej, maloobchod: -odlitky -opracované dílce z šedé litiny a oceli.

Práce: - zemní - výkopové - terénní úpravy. Nákladní autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál. -stavebniny.

Stavební práce: - obkladačské - dlaždičské - rekonstrukce bytových jader.