THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Práce: -domovní instalatérské, instalační, instalace: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské, topení, topo -plynařské, plynoinstalační. Montáž, oprava: -plynové zařízení -výměna radiátorů -termotatické ventily -kotle, kotel -elektrokotle -montáž vodoměrů -výměna baterií -nátěry potrubí včetně ...

Práce, montáž, instalace, vodoinstalatérské práce: - kotle, - topení, - solární kolektory, - čištění odpadů.

Práce: -malířské, malířství, malby -natěračské, natěračství, nátěry.

Stavebně zámečnické práce.

Oprava, servis: -plynové spotřebiče. Měření: -spaliny plynových spotřebičů.

Práce: -malířské, malířství, malby, malování -natěračské, natěračství, nátěry.

Práce: -výškové za použití horolezecké techniky: -rizikové kácení stromů -ořezy stromů -nátěry střech, stožárů -čištění rýn, stropů, rýn -montáže v těžce dostupných místech -zednické úpravy a opravy ve výškách.

Velkoobchod, maloobchod, import, prodej: -nábytek -koberce (koberec).

Provádění staveb: - stavební práce - rekonstrukce - demolice

Výstavba: -nízkoenergetické a pasivní rodinné domy Komplexní služby spojené s výstavbou RD: -návrhy, projekce, stavební řízení, vyřízení úvěru, hypotéky, dotace, kolaudace. -nové rodinné domy na Mladcové ve Zlíně.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -písek. Pronájem: -lešení.

Stavební firma. Stavba,výstavba,rekonstrukce,opravy: -průmyslové stavby -bytové domy -rodinné domky,domky na klíč -zateplování -půdní vestavby,nástavby -inženýrské stavby -komunikace,chodníky -rybníky, úpravy toků Práce: -komplexní stavební.

Revize, revizní technik: -komíny - vložkování, frézování. Práce: -kominictví -měření emisí. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní.

Práce, instalace, revize, opravy, servis, montáž: -všechny druhy kabelových rozvodů slaboproudých i silnoproudých -komfortní podlahové vytápění DEVI -inteligentní elektroinstalace -elektrická instalace do průmyslových objektů a výrobních hal -elektrická instalace v rodinných domech, bytových jednotkách a ve zdravotnických ...

Silnoproudé elektroinstalace průmyslových, kancelářských a bytových prostor. Slaboproudé elektroinstalace MaR a TV/SAT.

Stavební činnost: - zateplování budov, izolační práce - střechy - izolace plochých střech, nátěry střech - komíny - oprava stávajících cihlových komínů - nátěry konstrukcí, fasád pomocí horolezecké techniky.

Stavební a obchodní společnost. Stavební práce: - vodohospodářské stavby - inženýrské stavby (kanalizace, vodovody, veřejně přístupná sportoviště, komunikace pro pěší) - projekce, projektová činnost.

Výstavba inženýrských sítí: - plyn, voda, kanalizace - provádění drobných staveb.

Izolace vlhkého zdiva: -podřezávání zdiva -chemické ošetření – injektáž zdiva -Systém sanačních omítek -drenáže -Odvětrávání – použití difúzních lišt. Hodonín, Zlín.

Stavební firma: -novostavby na klíč -opravy, rekonstrukce: -montáže sádrokartonových desek -bytová jádra -obklady, dlažby, omítky, fasády -sanace vlhkého zdiva, omítek -půdní vestavby -střechy.

Práce: -klempířské. -pokrývačské.