THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Pila. Práce: - těžba dřeva - svoz a pořez kulatiny. Výroba, prodej: - řezivo.

Stolařství. Truhlářství. Stavební truhlářství. Výroba: - okna, dveře, parapety - skříně - schody - kuchyňské linky - stoly.

Práce: - restaurátorské - malířské - pozlacování.

Služby: - vodoinstalace - topenářství

Služby: - malířství, natěračství

Pila. Práce: -tesařské, truhlářské: -montáž krovů -bednění -lešení -obklady -pergoly, přístřešky -dřevěné ploty -zahradní chatky -lesní -kácení zahradních stromů.

Truhlářství, podlahářství. Výroba z masivu, dýhovaných DTD, lamina: -kuchyně, ložnice, vestavěné skříně, kancelářský nábytek, dřevěné regály ... -špaletová a EURO okna -dřevěná schodiště, zábradlí. Repase: -historické dveře, vrata, okna.

Činnost: -inženýrská a projektová ve stavebnictví.

Montáž, instalace, oprava, rekonstrukce: -elektroinstalace: -průmyslové -dpmpvní -hromosvody.

Práce: -instalatérské, instalační, instalace: -vodoinstalatérské, vodoinstalační

Železářství: - nářadí - potřeby pro řemeslníky - domácí potřeby

Služby: - stavební činnost - zednictví

Služby: - autojeřábnické práce - nákladní autodoprava

Inteligentní budovy, domy: -řízení technologií, měření a regulace -dálková správa -vizualizace procesu -elektronika Nikobus: -kontrola nad osvětlením, vytápením -ovládání elektrických spotřebičů -ovládání žaluzií. -systémy EIB*, LON*.

Stavební projekce, projektování.

Maloobchod, servis, oprava: - elektro - hromosvodů - spotřebičů - elektroinstalací.

Podlahářství: - dodávka a montáž dřevěných podlah - renovace dřevěných podlah - povrchové úpravy podlah - speciální dřevěné podlahy ( do tělocvičen, sportovních hal, špalkové podlahy, laminátové podlahy)

Malíř, natěrač. Práce: -malířské, malířství, malby -natěračské, natěračství, nátěry.

Práce: -elektroinstalační, elektroinstalatér, instalatér elektro, elektrikář -hromosvody.

Služby města Brumov-Bylnice: - údržba veřejné zeleně - celoroční údržba místních komunikací a chodníků - správa a údržba veřejného osvětlení - správa hřbitova - správa a údržba veřejných WC - údržba dětských hřišť a pískovišť