THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Maloobchod, prodej: -stavebniny -pojiva, maltové a omítkové směsi, cement, vápno, fasádní systémy -obklady, dlažby -stavební materiály -zdící materiály -betonářská ocel, armatury -svařované sítě -betonové výrobky, dlažby, studniční skruže, obrubníky.

Stolařství, truhlářství. Práce: -truhlářské -stolařské. Sušení: -řezivo.

Truhlářství. Výroba: -stavebně truhlářská -dřevěná okna, EURO okna -dveře - pergoly - altány - ploty a zábradlí.

Práce: -truhlářské. Výroba: -okna, eurookna.

Výroba, prodej: -plastové profily. Práce: -kovoobrábění. Provozovna: -Tučapy 86, tel.:572593936, 572503425.

Zastoupení firmy: -BRUNNBAUER-ARMATUREN Ges.m.b.H., Vídeň www.brunnbauer.at -zastoupení německé firmy LESER. Výroba, kovovýroba, prodej: -armatury a zařízení pro potrubí a nádrže pro přepravu a uskladnění kapalin a plynů: -vysokotlaké armatury pro chemická, petrochemická, topenářská, teplárenská zařízení a ...

Klempířství: - klempířské práce

Zastoupení ZEMPO. Maloobchod, prodej: - zemědělské, hospodářské a zahrádkářské potřeby - krmné směsi, krmiva - semena - substráty - rašelina - hnojiva - chemické postřiky - nářadí pro zahrádkáře - květináče - plast, keramika - agrofolie, folie - lepidla, tmely - lana, motouzy, popruhy - ochranné pracovní pomůcky - ...

Elektroinstalační práce. Montáž, oprava, revize: - elektrické zařízení. Oprava, servis: - akumulační kamna EMKOCZ.

Řemeslo, práce: -vodo-topo -vodoinstalatérské -topenářské -zámečnické: -vrata, brány. Montáž: -vodoměry, měřidla.

Stavební projekce. Pronájem kancelářských prostor.

Návrhy, realizace: -interiéry - výroba bytového a kancelářského nábytku. Poradenství v oblasti: -zakládání, rozvoj společností -sanace, likvidace problémových firem -právní, daňové -marketingu, marketingové studie. Zpracování: -analýzy, podnikatelské záměry -účetnictví, daně.

Služby: -voda, kanalizace -vodoinstalační práce, vodoinstalatérství -topení, energetika -topenářské práce, topenářství.

Výstavba: - energetické pasivní domy - nízkoenergetické domy, energeticky úsporné domy - revitalizace domů na energeticky úsporné - developerská činnost v oblasti bytové výstavby.

Práce: -elektromontážní, elektromontáže NN, VN, TS, VO -projekty pro energetiku.

Výroba: -střižných nožů do všech typů tabulových nůžek -lišt do ohýbaček plechu a plochých dřevařských nástrojů -kovovýroba.

Práce: -bytové elektromontáže, elektromontážní, elektroinstalace, elektroinstalační: -kompletní silnoproudé -slaboproudé: -domácí telefony -anténní rozvody bez montáže antény -hromosvody.