THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej: -obklady, dlažba -wc, umyvadla, bidety -vany, sprchové kouty -koupelnový nábytek -vodovodní baterie -koupelnové doplňky -lepidla, spárovací hmoty, lišty

Práce, montáž: -elektromontážní VN, NN -elektroinstalace NN -projekce, projektování NN, VN -revize -montáže domovní přípojky -zemní práce -vysokozdvižná plošina.

Výměna, montáž: -podlahového topení, radiátory -solárních systémů -vody, odpadů, plynu a plynových kotelen -Zlínský kraj, Olomouc, Praha.

Realizace: -izolace, hydroizolace, odizolování: -rovné střechy -zahradní jezírka -proti vodě, zemní vlhkosti, radonu. Podlahářské práce: -lepení, pokládka: -podlahoviny PVC.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, laky.

Služby: -investiční činnost, rekonstrukce -prodej bytů.

Hodinový manžel: -drobné opravy a instalatérské, elektrikářské práce -drobné zednické práce -montáž, opravy nábytku -instalace poliček, obrazů -dovoz a odvoz menších věcí -montáž světel, lustrů, garnýží...

Práce jen pro Správu majetku města Kroměříže: -instalatérské, instalační: -topenářské, topenářství, topenář -plynařské, plynařství, plynař.

Výstavba a pronájem: -byty, nebytové prostory. Údržba, opravy, rekonstrukce, modernizace: -byty, nebytové prostory. Příprava výstavby: -investiční činnost -inženýrská činnost. Řemeslné práce při výstavbě. Revizní zkoušky staveb včetně odstranění závad. Prodej: -stavební hmoty, materiály, výrobky. Zajištění: -zprávcovství domů.

Cihelna. Výroba, prodej: -tradiční pálené cihly z přírodních materiálů.

Práce: -jádrové vrtání diamantovými nástroji -řezání stěnovou pilou -kotvení -řezání železobetonových ploch -hydraulické trhání -demoliční práce -izolace zdiva -stavební rekonstrukce -truhlářství. Další provoz: -Praha 5 - Smíchov, Na Valentince 6 tel.: 775273896.

Výstavba, opravy, rekonstrukce: - koupelny, bytová jádra. Montáže: - sádrokarton (příčky, předstěny, podhledy). Drobné zednické práce, malování a nátěry. Obklady, dlažby. Elektroinstalace. Kompletní VODO-TOPO, rozvod odpadu.

Architektonická a inženýrská kancelář. Služby: -architektonické -inženýrské -projekce, projektování.

Poradenství, servis a montáž: - elektro - kabelové rozvody - společné a individuální antény - satelity.

Výroba, realizace, montáže: -kuchyňské a umyvadlové desky, obklady a dlažby z přírodních materiálů -schodiště -parapety -hřbitovní architektura. Materiály: -žula, mramor, travertin, pískovec, polodrahokamy.

Práce: -strojní omítky -lité podlahy, anhydritové samonivelační potěry.

Stavební truhlářství. Zakázková výroba, doprava, montáže: -bytový i komerční nábytek -schody, dveře, zárubně, podlahy, zahradní chaty, altány, pergoly -další truhlářské výrobky včetně povrchové úpravy.

Stavební zámečnictví. Výroba: -brány, vrata -ploty, mříže -ocelové konstrukce -zábradlí -ohrádky na truhlíky. Nástrojářství. Opravy: -nářadí a nástroje.

Práce: -truhlářské, truhlářství, truhlář. Výroba: -nábytek, okna, dveře -dřevěné obklady.

Maloobchod, prodej: -potraviny -průmyslové zboží.

Výroba: -dřevo -nábytek.

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce: -na klíč, komplexní stavební práce -bytová jádra -nástavby, půdní vestavby. Práce: -stavební projekce, projekční -demolice -zemní a výkopové práce. Autodoprava, doprava, přeprava: -Avia s hydraulickou rukou.

Výroba: -kotle. Práce: -domovní instalace -zámečnictví.

Výroba, velkoobchod, prodej: -hospodářské nářadí: -lopaty -rýče -rycí vidlice.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník.