THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výroba: - technické plyny. Instalatérské práce.

Prodej: - ložiska - gufera - klínové řemeny.

Stavební firma. Kompletní stavební práce.

Práce: -elektrikář -elektromontážní, elektromontáže elektroinstalační, instalace elektro: -silnoproud, slaboproud.

Výškové práce - za použití horolezecké techniky: -rekonstrukce balkonů -malířské a natěračské -instalace, montáže: -reklamní zařízení -zateplovací systémy -kácení stromů -ochrana budov proti ptactvu -mytí oken, fasády ve výškách.

Výroba, prodej: -míchačky na beton -sklopné podpěry, sklopné nohy -přepravní a dopravní ocelové palety -lžíce na bagry -zemědělské nástavby -kovové konstrukce -kontejnery. Práce: -strojní zámečnictví -lisování -svařování CO2 -obrábění kovů.

Betonárka. Výroba, rozvoz, prodej: -beton -betonové směsi -sypké materiály: -štěrk -písek -kamenivo.

Malířské, natěračské práce. Broušení a lakování parket.

Developer, developerská činnost: -financování a výstavba obchodních center, objektů a supermarketů a jejich následný pronájem nebo prodej.

Instalatérské a topenářské práce.

Sádrokartonové systémy: -příčky -kompletní SDK systém Montáž: - plovoucí podlahy - obložkové dveře, pergoly, přístřešky. Práce: -malířské, tapetářské, pokrývačské, tesařské -podkroví -podhledy.

Kovovýroba, výroba: - universální skládací stolky - manipulační vozíky - svařovací stůl pro přesné svařování zářivkových interiérových svítidel - vysekávání plechů na stroji TRUMF - pohotovostní montážní stany - ohýbání plechů na CNC strojích - stříhání plechů - řezání veškerých materiálů - ohýbání trubek, kulatiny - ...

Práce, řemeslo, : - kompletní dodávka střech.

Dodávka, prodej: - projekty a studie pro multifunkční kabelové sítě - technologie - optické, koaxiální kabely.

Prodej, servis: - motorové, elektrické pily HUSQVARNA - sněhové frézy - křovinořezy - nářadí pro dřevorubce.

Výroba a prodej: - řezivo - opracování řeziva - dřevěné brikety. Prodej: - dřevo pro stoláře - palubky a podlahové parkety. Sušení dřeva.

Provádění stavebních prací: -veškeré zednické práce -hydroizolační práce -stěrková izolace -samonyvelačni stěrkování -půdní vestavby -výměna oken, dveří a garážových vrat. Obklady a dlažby: -pokládání obkladů, dlažeb a přírodních kamenů. Stavby a rekonstrukce objektů na klíč: -rekonstrukce bytu a bytových jader ...

Maloobchod, prodej: -drogerie. -barvy. -laky.

Práce: -kovoobrábění. -zámečnické.

Práce: - klempířské - zámečnické - stavební - pokrývačské - tesařské.