THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavební firma. Stavby, stavební práce: - novostavby - rekonstrukce - přípravné a demoliční práce, demolice - zemní práce.

Výroba, prodej: - řezivo - palety - letní posezení - dřevěné ploty.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby. -průmyslové zboží.

Kompletní práce: -malířské: -byty včetně válečku a linek -kanceláře, výrobní haly a sklepy -natěračské: -sádrokarton -okna, dveře, zárubně, okapy, ocelové konstrukce, ploty -podlahy -fasády hladké i brizolitové -nástřik radiátorů i přímo v bytech -výškové práce pomocí horolezecké techniky: -zavěšování reklam ...

Provádění: -zemní práce rozsáhlejšího objemu pro větší investory: -přípravné stavební práce pro dálnice, silnice a velké pozemní stavby. Strojový park: -dozery: -Komatsu, Hanomag, T130 -válce -nakladače kolové -bagry. Stavební dvůr: -Zlín-Lípa.

Služby: - kompletní nabídka geodetických a zeměměřičských prací - vytýčení hranic parcely nebo rozdělení parcely - zaměření podélného a příčného profilu parcely - zaměření inženýrských sítí - zaměření a zanesení hotové stavby do katastrálních map pro vyjmutí pozemku pod stavbou z pozemkového fondu a udělení parcelního čísla.

Stavební činnost: - venkovní úprava objektů občanských i průmyslových - venkovní fasády (hladké, štukové, strukturované, TERRANOVA, CAPAROL, EKOLAK) - zateplené fasády (polystyrén, minerální plsti) - strojní omítky vnitřních i venkovních fasád.

Generální oprava, servis -vodovody, kanalizace -zemní práce.

Práce, řemeslo: - tesařské práce, montáž krovů - rekonstrukce střech - montáž zahradních chatek, pergol a altánu, impregnace dřeva - pokrývačské práce s dodávkou střešních krytin - montáž okapů včetně oplechování - klempířské práce - montáž střešních oken Velux.

Tesařské práce. Stavby střech, altánů. Pokládání lešení.

Výstavba: - průmyslové a zemědělské stavby - inženýrské sítě - výkopové a rekultivační práce - demoliční práce - místní komunikace pro vozidla a pěší - sportoviště - úpravy a opravy vodních toků - meliorace. Výroba: - dřevěné lepené profily určené pro výrobu oken a dveří.

Prodej, servis: -elektroinstalace, elektromontáže. Práce: -regulace a měření -vodoinstalace -topenářství. Maloobchod, oprava: -plynové spotřebiče -kotle -ohřívače -sporáky, ohřívače, topidla.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -univerzální vruty, kruty -nábytkářský program -sádrokartonový program -nerezový spojovací materiál.

Řemeslo, montáž, oprava, servis, revize: - vodo-topo-plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynoinstalatérské práce - domovní a průmyslové plynovody - tepelné izolace.

Práce: -klempířské -pokrývačské. Montáž: -střešní konstrukce (střechy).

Projektová činnost ve výstavbě, projektování, stavební projekce.

Autodoprava. Práce: -zemní, výkopové.

Práce: -zateplování - fasády a budovy -obklady a dlažby. Montáže: -plastová okna.

Práce: -malířské -natěračské

Výroba, montáž, servis: - dřevěná euro okna - plastová okna DECEUNINCK - žalůzie - parapety - rolety - zateplení lodžií.

Výroba, montáž: - konstrukcí, strojní díly a zařízení.