THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výroba: -zámků, kování. Práce: -zámečnické.

Zámečnictví Orság. Výroba: -klíčů -autoklíče - prodej -motoklíče -sjednocování vložek na jeden klíč -sestavy GENERÁLNÍHO A HLAVNÍHO KLÍČE -evidovaný klíč GUARD chráněný kartou.

Prodej: -průmyslové zboží: -kuchyně, -spojovací materiál, -zahrádkářské, domácí potřeby, -drogerie, hračky, textil.

Montáž, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Projekční a inženýrská kancelář. Služby: -projekce.

Práce: -pokrývačské -zámečnické. - tesařské

Práce: -malířské, -natěračské.

Práce: -elektroinstalační.

Maloobchod, prodej: -obklady, dlažby, vybavení koupelen, koupelnový nábytek. Výroba: -potravinářská: -zeleninové, ovocné šťávy.

Truhlářství: - nábytek na zakázku.

Práce: -malířské, -veškeré stavební objekty, -fasády, -tapetování, -natěračské, lakýrnické, Výroba: -dřevěné výrobky, nábytek, kov, -fládrování, -nábytek, -transparentní, polyuretanové laky, -lazury, -stříkání nátěrových hmot.

Truhlářství. Výroba: -truhlářská.

Práce, služby: -domovní instalatérské (instalatér).

Zámečnictví. Práce: -zámečnické.

Pila, prodej: - řezivo - trámy - latě

Práce: -zámečnictví - zednictví

Prace: -elektromontáže -revize.

Projekce, realizace, montáže: -provětrávané pláště budov - fasády: -Alucobondové -keramické -cetrisové -kamenné -z kompaktních desek -z plechových kazet -z izotermických panelů. Montáže: -hliníková okna -slunolamy.

Tesařství. Výroba a montáž: -zahradních altánů a pergol -střešních konstrukcí -dřevěných schodišť.

Slovaktual OZ. Prodej, montáž a realizace: Plastová okna a hliníkové dveře. Nabízíme: -parapety -žaluzie -sítě -garážová vrata -střešní okna. Provádíme: -zednické zapravení -ekologické likvidace odpadu.