THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Práce: -tesařské -truhlářstké.

Práce: -malířství -natěračství -malby: -pokojů. -nátěry: -okna, dveře, zárubně, rýny, fasády ap.

Práce, služby: -malíř, natěrač.

Práce: - malířské - lakýrnické - natěračské.

Práce: - izolatérské - tepelné izolace.

od 12/09 v insolvenčním řízení ! Projektování, projekce: -služby, dodávka pro provozy vyžadující speciální parametry prostředí: -čisté prostory, čistá média - ve zdravotnictví, farmacii, laboratořích, potravinářství, elektrotechnice apod. .

M+K OKNA; Obchodní zastoupení firmy SLOVAKTUAL. Nabízíme: -plastová okna -terasové dveře -hliníkové dveře, okna -eurookna -doplňky: -parapety -celostínící žaluzie -sítě proti hmyzu -markýzy.

Zaměřujeme se na: -dřevostavby a řemeslné práce v oblasti stavebnictví -rekonstrukce památkových objektů.

Práce: -zeměměřičské, kartografické -geometrické plány pro řešení majetkoprávních vztahů -mapové podklady pro projekty staveb. Služby: -právní a poradenská činnost v katastru nemovitostí.

Stavební práce: -zednické práce - omítky, zateplování fasád, zdění, potěry, obklady -sádrokartony a kazetové podhledy -výstavba rodinných domů -zámkové dlažby -půdní vestavby -montáž sádrokartonu.

Stavební, investorská a obchodní společnost: - občanské, bytové, průmyslové stavby - modernizace, rekonstrukce.

Stolárna. Stolařské práce. Výroba: -dveře -kuchyňské linky -vestavěné skříně -nábytek. Prodej: -obkladový a dekorativní kámen.

ELVY ZLÍN. Montáž, oprava, servis, revize, regulace: -elektrická zařízení -elektrospotřebiče. Montáž, opravy, revize: -plynové kotle -LPG spotřebiče -ohřívače vody -zásobníkové nádrže propan-butan.

ŽELEZÁŘSTVÍ VE DVOŘE. Maloobchod, prodej: -železářství -ruční nářadí: -elektrické, mechanické -zahrádkářské nářadí, potřeby -vodo-topo materiály -spojovací materiál.

Řemeslnické práce: - malířské - natěračské.

Truhlářství. Práce: -truhlářské.

Maloobchod, prodej: -želežářství, železářské potřeby -domácí potřeby -sklo, porcelán -potřeby pro kutily.

Autodoprava, přeprava, doprava: -nákladní Práce: -zemní

Autodoprava, přeprava, doprava: -silniční nákladní. Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník.

Klempířství. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Výroba: -kovovýroba, zámečnická.

Práce: - zednické, zedník - omítkářské.

Vodohospodářské stavby. Stavby, provedení, realizace: -vodovody -kanalizace -komunikace -zemní práce všeho druhu -vodojemy -čistírny -úpravy vodních toků. Práce s vlastní mechanizací CATERPILAR.

Maloobchod, prodej: - průmyslové zboží - elektro zboží - kuchyňské nádobí a náčiní - potřeby pro domácnost - keramika, sklo, porcelán - papírnické zboží, kancelářské potřeby - hračky - sportovní potřeby - spojovací a kotevní materiál - nářadí. Sídlo družstva: - Vsetín, Smetanova 1110.