THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení -přestavby bytových jader.

Práce: -zednické -obkladačské: -pokládka - dlažba, obklady.

Práce: -malířské, malířství, malby interiérů -natěračské, natěračství, nátěry fasády

Výroba - dřevěné zahradní sochy - zvoničky - kapličky - klátové včelí úly Řezbářství Výroba - klátové včelí úly

Dodávka - funkční stropní podhledy - sádrokartony

Výroba: - ručně vyráběný srubový nábytek z kulatiny (rustikální nábytek z ručně opracované kulatiny). Kuchyňské linky, jídelny, stoly, židle. Obývací pokoje. Ložnice. Šatní skříně, botníky, police, věšáky, garnýže, odkládací skříně, psací stoly. Kancelářský nábytek. Zahradní nábytek (stoly, židle, lavice, houpačky, psí boudy). Zábradlí a ...

Prodej: - smrková kulatina - řezivo: - jehličnaté - listnaté. Výkup: - kmeny ořechové. Zajištění: - poplatkový odstřel zvěře.

Odborné prohlídky kotelen. Kontroly, revize: - plynová zařízení Revize: - tlakové nádoby - kotle 4.třídy Servis: - plynové kotle Opravy: - plynová zařízení Regulace topných systému. Měření tepla A TUV.

Malířské a natěračské práce.

Elektroinstalace - silové elektroinstalace domovní a průmyslové do 1000 Vrevize - elektrická zařízení do 1000 V Revize - hromosvodů do 1000 V Aplikace automatizačních systémů v řadě průmyslových odvětví Výroba - elektrické rozvaděče (včetně instalace)

Prodej,dodávka,distribuce,velkoobchod, pokládka,sklad: -eurohranol smrk, meranti, borovice, dub, gerutu, modřín -PUR desky, překližky k PUR deskám -prodej dřevěné podlahy FIMLUX -exotické terasové desky (decking) -massaranduba, IPE, cumaru, akát -fasádní obklad (akát) -mozaikové podlahy (merbau mozaika, dub) -řezivo ...

Elektroinstalace, elektromontáže. Revize: -elektrická zařízení.

Práce, oprava, servis: -elektroinstalace, průmyslové elektromontáže, elektrikář.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží: -zábrany proti holubům, ochrana proti holubům -matrace do postele, latexové matrace.

Stavební firma. -jednoduché stavby, rekonstrukce staveb. Práce: -komplexní stavební práce -udržovací práce na stavbách -demolice.

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -hutní materiál: -jekle,plechy,tyče,trubky,profily -válcovaná,tažená ocel -betonářská ocel,sítě. Sklady: -Uherské Hradiště,Malinovského 398: -tel.:572551227.

Práce: - malířské - natěračské.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -barvy -sklo -potřeby pro kutily.

Prodej: - průmyslové zboží.

Zámečnické práce. Kovoobrábění.

Výroba, instalace, oprava: - elektrické přístroje.

Klempířství: -kompletní dodávka - střešní pláště, střechy. Výroba, prodej: -střešní vikýře. Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské.

Franchisa firmy - Stavoodbyt systémová centrála s.r.o. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavebniny, stavební materiál: -cihly, bloky, překlady, stropy -komínové systémy -betonové výrobky -stavební železo -pojiva, betony, maltové a zateplovací systemy -střešní systémy -tepelné izolace -hydroizolace -okna, dveře, ...