Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Prodej: - střešní krytiny - střešní okna - tepelná izolace - okapové systémy - plastové doplňky.

Erik Rohleder se zaměřuje na instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace.

Služby v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, klimatizace, úspory energií a chytré domácnosti včetně vyřízení dotací. Řešení na klíč. Montáže: - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla - rekuperace - klimatizace - chytrá domácnost.

prodej a servis fotovoltaických systémů Instalujeme pro Vás fotovoltaickou elektrárnu. Solární panely pro Váš dům. Návrh 3D modelu Vaší FVE s předpokládaným výpočtem výroby sluneční energie. Zajistíme záruční i pozáruční servis. Partner Innogy pro Moravu.

Firma AZS Černoch se sídlem v Lešné v okrese Vsetín se zabývá realizací závlahových systémů, plastovou výrobou a servisem bazénů. Realizujeme závlahové systémy pro fotbalová a golfová hřiště, zahrady rodinných domů, parky a reprezentační prostory. Zakázky závlahových systémů realizujeme kompletně, od návrhu přes projekt, dodávku, údržbu či ...

Prodej a servis fotovoltaických systémů. Realizace fotovoltaické elektrárny na míru: - elektrárna s akumulací do vody - vyrobenou elektřinu posílá nejprve do běžných spotřebičů v domě a potom přebytky do bojleru - ostrovní elektrárna vhodná pro chaty, karavany - není připojena k distribuční síti a obsahuje baterie - hybridní elektrárna - ...

Malířské a natěračské služby. Malby, nátěry, tapetování na Zlínsku a v Jihomoravském kraji. Práce: - výmalba pokojů, bytu, kanceláří. - nástřik radiátorů.

Společnost PURLIVE spol. s r.o. se specializuje na dřevostavby. Realizuje individuální i typová řešení rodinných domů z vlastního stavebního systému. Díky certifikaci Dřevařského institutu v Praze nachází systém široké uplatnění nejen při individuální výstavbě, ale také u komerčních staveb a staveb občanské vybavenosti. Jedinečnost ...

Myšlenka modulární dřevostavby KŮLNA spočívá v její jednoduchosti. Každá Kůlna je sestavena z jednoho či více modulů, které jsou převezeny přímo na stavbu. Jednotlivé varianty je možné alternativně měnit i po dokončení stavby. Jádro tvoří základní modul, který obsahuje kuchyň, technické a hygienické zázemí. K němu jsou následně dle potřeby ...

Technická kancelář. Pobočka Zlín. Prodej, pronájem, půjčovna: -lešení. -bednění.

Projektová a inženýrská činnost v oboru pozemních staveb. Oceňování majetku. Zaměřování staveb. Návrhy a vizualizace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - podlahoviny - koberce - laminátové podlahy, plovoucí podlahy, dřevěné podlahy. Podlahářské práce: - vinilové podlahy. Prodej: - ekopaliv - dřevěné pelety a brikety.

Naše firma OKNOSTYL group s.r.o. sídlící v Kuřimi se zabývá dodávkou, prodejem a montáží plastových, dřevěných a hliníkových oken a dveří, střešních oken, žaluzií a garážových vrat. Působíme v celé ČR. Dodávka, prodej a montáž: - plastová okna, eurookna, hliníková okna, střešní okna - garážová vrata - zimní zahrady - vchodové a posuvné ...

Naše firma OKNOSTYL group s.r.o. sídlící v Kuřimi se zabývá dodávkou, prodejem a montáží plastových, dřevěných a hliníkových oken a dveří, střešních oken, žaluzií a garážových vrat. Působíme v celé ČR. .

OPOP s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej automatických a kombinovaných kotlů na pevná paliva.

Kompletní obkladačské a zednické, sádrokartonářské práce. Pokládka dlažby. Epoxidové lité povlaky a nátěry.

Rekonstrukce koupelen, domovních rozvodů vodoinstalace a vytápění. Práce v novostavbách. Topenářské práce - podlahové vytápění, montáž kotlů, tepelných čerpadel, solárních panelů, stěnové i stropní vytápění a chlazení. Rozvody vody, topení, kanalizace.

Půjčovna mobilního sudu s vířivkou. Pronájem vířivky - wellness u Vás doma s rodinou, na oslavu s přáteli, firemní akce i jiné příležitosti. Voda se vytápí pomocí kotle a dřeva. Napuštění vodou trvá cca 30min, vyhřátý sud na 36°C je zhruba za 2, 5 hod.

Kamenictví. Výroba: - hrobky, pomníky - jednohroby, dvojhroby - urnové hroby standardních i atypických rozměrů k uložení až osmi uren Sochařské práce. Bronzové doplňky, fotokeramika, portréty na pomníky.

Fotovoltaické elektrárny na klíč. Prodej, instalace fotovoltaických systémů, solárních kolektorů. Navrhnete vhodné řešení pro domácnosti i firmy. Značky, které nabízíme: Solax, Sofar Solar, Viessmann, Tripple Power, Amass, Pylontech.

Realizace staveb. Stavebniny. Internetový obchod, on-line prodej: - stavebního materiálu. Půjčovna: - nářadí - stavební techniky - stavební mechanizace.

Stavební a zednické práce. Stavba rodinných domů. Rekonstrukce: - bytů - rodinných domů. Zateplování fasád rodinných a bytových domů polystyrenem, minerální vatou a multiplem. Montáž sádrokartonových vestaveb. Termatexové podhledy.