Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Výroba: -stínící technika: -žaluzie -rolety -markýzy -zastínění zimních zahrad -garážová vrata -bezpečnostní mříže -sítě proti hmyzu -lamelové dveře. Prodej: -hliníkové profily -rattanový nábytek -sedací soupravy.

Rekonstrukce bytů a domů, bytových jader, koupelen a sociálních zázemí.

Kamenictví. Zpracování kamene. Výroba a montáž pomníků. Sekání písma a opravy stávajícího.

Stavební firma ITP STAVBY, s.r.o. Zlín provádí komplexní dodávky staveb na klíč - stavíme skladové haly, výrobní haly, dodáme i rodinný dům na klíč. Provádíme rekonstrukce stávajících objektů. Stavba, výstavba je realizována na celém území ČR, především působíme v regionu Zlínský kraj, Jimomoravský a Olomoucký kraj. Inženýrská činnost - ...

Stavební firma. Domovní elektroinstalace. Stavební opravy a úpravy. Doprava nákladu dodávkou, odvoz suti.

Prodej: - urnové desky a pomníky ze sklosilikátu - sklosilikátové obkladové desky - dekorativní stoly a stolové desky - dělící stěny, obkladové desky a fasády.

Držitelé ISO 2001:2009 Stavba, výstavba, projekce: -průmyslové stavby, bytové, občanské stavby na klíč. Práce: -komplexní stavební práce -zateplení fasády rodinných domů RD a panelových domů -pozemní a inženýrské stavitelství.

Výroba: -sanitární program pro handicapované: -madla k WC, vaně, umyvadlům a do sprchy. Zakázková zámečnická výroba, kovovýroba: -vrata, brány -protipožární dveře, okna -ocelové konstrukce -schodiště, zábradlí. Výroba, ostření, broušení: -vrtací, frézovací nástroje -kovové součásti. Svářečské práce. Reference: - ...

Práce: -truhlářské, truhlářství -strolářské, stolářství.

Společnost YO Energy s.r.o. poskytuje fotovoltaické služby - špičkovou technologii, vyřízení dotace, záruky na 15 let a navíc rychlou montáž.

Pan Alfréd Popek se specializuje na zhotovení strojních omítek, stříkané fasády a dále lepené izolace, rekonstrukce bytových jader. Pro vnější i vnitřní strojní omítky používáme kvalitní materiály Profi am Bau CM (ProfiBaustoffe), omítání stěn a stropů je rychlé a výsledný povrch je hladký a rovný. Působíme v lokalitě Zlínský kraj, ...

Geodetické práce v oblasti katastru nemovitostí a inženýrské geodézie.

Zámečnictví. Zakázková zámečnická výroba: -atypické zámečnické konstrukce pro interiéry i exteriéry -ocelové schodiště - rovné, točité -ocelové zábradlí schodišťové i balkonové -nerezové zábradlí -ocelová okna i celé prosklené stěny -dveře, vrata v kombinaci ocel, dřevo.

Výškové práce horolezeckou technikou: - průmyslové mytí - nátěry - sanace fasád - kácení stromů - montáže na nedostupných místech ve výškách.

Vodoinstalatérství. Topenářství. Voda, topení, koupelny.

Výroba a prodej: -rozvaděčové skříně -silových a datových rozvaděčových skříní včetně příslušenství -PUR lité těsnění.

Výstavba rodinných domů a bytových domů na klíč i jejich rekonstrukce. Zděné domy. Kontejnerové domy. Demolice. Zakládání staveb.

Výroba a montáž střešních vazníků. Pokrývačské práce. Ploché i šikmé střechy rodinných domů a průmyslových objektů, a to včetně kompletních klempířských prací. Klempířské práce: - opravy plechových střech - oplechování oken, dveří, komínů, parapetů apod.

Výroba, prodej, výstavba, montáž, instalace. Zimní zahrady FOUR SEASONS z hliníkových profilů: - možnost dřevěného interiéru, - speciální izolační dvojskla zabraňující přehřívání v letním období. Zastřešení: - bazény, terasy. Montáž: - hliníková okna, oken, dveře, dveří, fasády ze systému Reynaers Aluminium. Návrhy, projekce, ...

U nás si vybere podlahu jakou chcete a je z čeho vybírat. Firma EVEREL s.r.o. nabízí laminátové a dřevěné podlahy QUICK-STEP a vinylové podlahové dílce. Rádí Vám poradíme jakou podlahu si vybrat do nového či renovovaného interiéru. Výhradní dovozce, importér, velkoobchod: -laminátové a dřevěné podlahy značky QUICK-STEP se zámkem UNICLIC: ...

Kamenictví, kameník: - zpracování přírodního kamene - výroba kamenných pomníkových dílů - výroba kamenných stavebních dílů - výroba gravírovaných ornamentů - prodej stavební chemie AKEMI.

Činnost: - montáže moderních oken (bezrámové systémy, HS portály...) - stavební činnost - development Pronájem, půjčovna: - mini jeřáb UNIC URW-095 - přísavky na sklo MRTA6 - pronájem lešení

Stavební práce, stavba, stavby, výstavba, rekonstrukce, přestavby, oprava, opravy, odstraňování, demolice: -inženýrské sítě - bytových jader, bytová jádra - koupelen, koupelny - sádrokartony, podhledy - zateplování, zateplení.