Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Návrhy, realizace zahrad. Rekonstrukce zahrady. Výsadba zeleně. Závlahy. Instalace bran, oplocení. Stavba - zídky, opěrné zdi. Dřevěné prvky¨- zahradní domky, pergoly, posezení, lavičky.

Zahradnické služby: - realizace a údržba zahrad - zakládání trávníků - vč. pokládky travních koberců - stříhání stromů - i ovocných - čištění zanedbaných pozemků - odstranění ruderálního porostu - alejové výsadby - úpravy svahů - drenáže RD a BD vč. izolací - výkopové práce a další související činnosti.

Realizace průmyslové strojně hlazené betonové podlahy. Povrchová a barevná úprava průmyslových podlah. Doprava betonu a čerpání betonu.

Elektroinstalace. Revize elektro. Havarijní služba. Domácí telefony. Osvětlení.

Provádíme stavby a rekonstrukce rodinných domů a bytů, tesařské práce, malířské práce, elektroinstalační práce, montá.že vodo-topo-plyn. Stavební práce -rodinné domy na klíč. Rekonstrukce domů a bytů. Zateplování fasád. Sádrokartony. Plovoucí podlahy. Zámkové dlažby. Tesařské práce-tesařství Pokrývačství, klempířství. Montáž ...

Návrhy, projekce, dodávka, montáž: -vytápění: -stropní, stěnové, podlahové -tepelná čerpadla.

Společnost KAPA Zlín, spol. s r.o. se věnuje vývoji a výrobě forem pro zpracování PUR pěny a galvanoforem. Výroba je zaměřena např. na maskovací šablony pro světlomety a různé díly z kompozitních materiálů na zakázku. Podstatnou část produkce tvoří kancelářský, sedací nábytek a komponenty na konferenční a pracovní židle i kancelářská ...

Projektová činnost ve výstavbě. Projektování elektroinstalací.

Výroba: -ocelové konstrukce hal -ocelové technologické konstrukce -ocelové stavební konstrukce -zámečnická výroba oken, dveří, vrat, světlíků. Montáže: -opláštění ocelových konstrukcí včetně střech -výrobních zařízení a výrobních linek.

Maloobchod, prodej: -palubky -hoblovaný polotovar: -lišty, hranoly, plotovky -OSB, překližka -plovoucí podlahy -parapety vnitřní -prahy -stolařské materiály -lepidla, tmely -zahradní nábytek -vnitřní dveře -barvy, laky -spárovky.

Tesařství a pokrývačství. Realizace střech. Tesařské, pokrývačské, klempířské práce. Prodej. - krytiny - klempířských prvků.

Vodo Topo Plyn. Veškeré instalatérské, topenářské, plynařské práce. Montáže: - vodoinstalací a odpadů - topení - plynu. Opravy, čištění kanalizace.

Práce: -komplexní stavební, zemní, výkopové -obkladačské, obklady, dlažby. Stavba, výstavba, rekonstrukce, opravy, modernizace: -domy, byty -nástavby, půdní vestavby -stavby na klíč -koupelny, interiéry.

Stavební firma. Inženýrská výstavba.

Firma JAST OKNA s.r.o. poskytuje kompletní výměnu oken a dveří včetně všech souvisejících prací: -demontáže starých výplní stavebních otvorů - následné montáže - montáž doplňků - stínící žaluzie - sítě proti hmyzu - parapety vnitřní a venkovní - odstranění starých oken a dveří.

Montáž, opravy, revize, údržba: -elektroinstalace -elektromontáže -elektrická zařízení -elektrické topení -podlahové vytápění -regulace topení -hromosvody.

Stavební firma. Práce: -veškeré stavební práce na klíč. Stavba, výstavba, rekonstrukce, realizace, přestavby, oprava, opravy, odstraňování, demolice: -rodinné domky a domy, rodinných domů a domků -průmyslové stavby a budovy -inženýrské sítě + komunikace -půdní vestavby, nástavby -bytových jader, bytová jádra -koupelen, ...

Montáže, opravy, revize: - plynové kotle, kondenzační kotle, elektrokotle - tepelná čerpadla. Měření emisí.

Dřevařská výroba. Pojízdná, mobilní pila - pořez dřeva, kulatiny na míru. U Vás doma vyrobíme z Vašeho dřeva stavební řezivo. Prodej veškerého stavebního řeziva - trámy, fošny, desky, střešní laty. Umíme zajistit i obkladové palubky, podlahové palubky, OSB desky apod. Prodej palivového dřeva: - tvrdé listnaté dřevo – dub, buk, ...

sunheating s.r.o. poskytují prodej, projekce a instalace na míru v oblasti úsporného a efektivního vytápění pomocí infrapanelů.

BMKco. s.r.o. - síť prodejen "handy corp". Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spojovací materiál - kotevní a upevňovací technika - spojovací prvky pro solární systémy - brusný a řezný materiál - nástroje, drobné nářadí - ochranné pracovní pomůcky OOPP..

Stavební firma. Kompletní dodávky stavebních prací - rodinné domy na klíč, novostavby i rekonstrukce budov. Zateplení objektů, fasády. Pokrývačské, tesařské, klempířské, izolaterské práce Projekční činnost. Zemní a výkopové práce - pásovým bagrem Bobcat E35. Doprava. - písek, štěrk, beton

Výroba, dřevovýroba, stolař, truhlář: -nábytek - masiv, dýha, lamino: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací stěny, dětské pokoje, skříně -stavebně truhlářská výroba: -okna, dveře, vrata.

Stavební firma. Zateplení fasád. Zednické práce. Sádrokartonářské práce Obklady, dlažby. Malířské práce.