Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Okna Šimeček Koryčany, Blišice 135 -výroba dřevěných Eurooken a dveří -tel: 602 554 392 Koryčany, Masarykova 445: - výroba plastových oken a dveří - tel. 602 554 392.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Kompletní realizace koupelen. Vodoinstalační práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -průmyslové armatury -pneupohony -elektropohony -kulové kohouty -klapky, šoupátka, ventily. Výroba, kovovýroba: -zámky, kování -pojezdová kola, kolečka.

Navrhování a realizace: - průmyslové lité podlahy. Posuzování, odborná a konzultační činnost. Kompletní dodávka: - průmyslové podlahy včetně betonáže. Kompletní sanace průmyslových podlah. Zajištění servisních prohlídek průmyslových podlah, včetně návrhu údržby. Epoxidové materiály pro vlastní zpracování řady Epotec, tmely na ...

Výroba, dodávka, montáž, instalace: - generální dodávky staveb pozemního a průmyslového charakteru - výroba, dodávka a montáž hliníkových oken, dveří a fasád - hliníkové protipožární systémy oken a dveři - ocelové konstrukce a zámečnické stavební práce - atypické zámečnické práce, nerez a high tech system - opláštění budov (Dekmetal, ...

Kontejnerová doprava: - kontejnery 3-8 m3, 4 m3, 11 m3 - vhodné pro odvoz stavební suti, zeminy, stavebního materiálu, velkoobjemového odpadu - chodníkové kontejnery o šířce 1m. Přeprava stavebního materiálu vozem AVIA a Mercedes Benz s hydraulickou rukou až do 11t. Zemní práce: UNC - univerzální čelní nakladač LOCUST 752 - terénní ...

Truhlářství, podlahářství. Provozovna: - Zlín - Prštné, Náves 72.

Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. působí v regionu Zlín, Uherské Hradiště - hlavní činností je laserové čištění a řezání vodním paprskem, dále kovoobráběcí služby, CNC ohraňování - ohýbání plechů a svařování metodou MIG, TIG. V oblasti kovovýroby se zaměřujeme hlavně na nerezové konstrukce a drobné zámečnické výrobky. Výrobky jsme schopni ...

Společnost Re. Therm servis s.r.o. z Jalubí působí v oboru topenářství, kamnářství, kominictví. Zajistíme montáž, servis a revize automatických kotlů na biomasu - na dřevní štěpku, pelety. Poskytujeme konzultace v oblasti komplexního řešení úspor nákladů na vytápění budov. Pro vytápění budov jsou vhodné moderní, úsporné a ekologické ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení: -montáže a revize el. zařízení a romosvodů tř. A, B -výškové práce bez lešení -prodej elektorinstalačního materiálu.

Vo, Mo, prodej - 739001633: -elektroinstalační materiál -osvětlovací tělesa -komponenty hromosvodů. Elektromontážní, elektroinstalační práce: -silnoproudé, slaboproudé elektroinstalace -revize elektroinstalace a hromosvodů.

Český výrobce střešních materiálů firma STATO střechy s.r.o. je dodavatelem plechových střešních tašek či trapézových a tabulkových, tvarovaných plechů. Na své pobočce v Janové u Vsetína také vyrábí a prodává okapové systémy a zabývá se dělením a ohybem materiálu.

Širokou škálu plechových střešních krytin a trapézových a tabulových plechů vyrábí a prodává společnost STATO střechy s.r.o. v Kroměříži. Zabýváme se výrobou, dovozem a prodejem kvalitních plechových střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů.

Výrobcem a dodavatelem široké škály plechových střešních tašek či trapézových a tabulových plechů je společnost STATO střechy s.r.o. Tato společnost, která sídlí v Napajedlech na Zlínsku, se kromě maloobchodního a velkoobchodního prodeje kovových střešních krytin zabývá také prodejem a výrobou okapových systémů a dělením a ohybem materiálu.

Rizikové práce nejen ve výškách: - nátěry podbití, okapů, konstrukcí atd. - mytí oken, fasád, střech, dlažby atd. - instalace zábran a opravy děr po ptactvu - wapování - mytí- čištění všech povrchů - demolice menších rozměrů - opravy na RD, BD, PD. - Kácení, ořez a střih stromů - čištění studní.

Malířské a natěračské práce ve Zlíně a okolí. - výmalba domu, bytu, kanceláře - malování průmyslových hal, nebytových objektů - nátěry fasády, střech, okapů - nátěry podlah, radiátorů. Příprava povrchů pro malbu nebo nátěr.

Projekt na výstavbu 6 bytových domů ve Zlíně na Tyršově nábřeží. Jde o 110 bytových jednotek a více než 1 000 m2 komerčních prostor. Investor: - Downtown Invest - https://www.downtowninvest.cz/.

Práce: -pokrývačské, pokrývačství -tesařské, tesařství -klempířské, klempířství. Montáž, oprava, rekonstrukce: -střechy. Prodej: -střešní krytina -KM BETA, BRAMAC, TONDACH, CEMBRIT.

Pokládka: - venkovní dlažba - zámková, kamenná, betonová dlažba, ploché dlažby, žulové kostky, obklady, pískovce, formátované desky, obruby, palisády, rekonstrukce bytů. Realizace: - zahradní architektura - kamenné zídky - komunikace - chodníky - přístupové, příjezdové cesty.

Prodej, montáže, servis, projekce: - chladící a mrazící boxy včetně technologie na ekologicky nezávadná chladiva pro masny, potraviny, restaurace, obchody - klimatizace do kanceláří, bytů, prodejen, potravinářských provozů. - tepelná čerpadla, klimatizace - chlazení vody.

Velkoobchodní sklad, prodej, distribuce: -elektroinstalační materiál. Elektromontáže, elektroinstalace: -silnoproud, slaboproud. Revize: -elektrická zařízení -hromosvody. Montáže: -osvětlení -bazénové technologie -regulace ohřevu a filtrace.

Firma SEADD s.r.o. působí v regionu Uherské Hradiště, její hlavní činností je zakázková výroba a montáže prvků pro vybavení interiérů a exteriérů i městský mobiliář. Vyrábíme kovové, ocelové, nerezové, hliníkové konstrukce, nerezové zábradlí vnitřní i venkovní, zastřešení dveří včetně instalace. Podstatnou část našich zakázek tvoří městský ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál v oceli, nerezi ... -kotevní a upevňovací technika -brusný a řezný materiál -nástroje, drobné nářadí -ochranné pracovní pomůcky OOPP.

Společnost BMK působí jako přímý dovozce spojovacích materiálů a provozuje síť dnes již 15 specializovaných prodejen pod názvem „handy“. Od počátku působení se zabýváme především dodávkami materiálů pro výrobní a montážní firmy. Šíře sortimentu čítá v dnešní době více než 80.000 aktivních položek spojovacích materiálů, kotevní techniky, ...