Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zemní a výkopové práce s minibagrem VOLVO EC25. Odvoz odpadu, suti, výkopové zeminy, ekologická likvidace. Pronájem kontejnerů. Sečení trávy. Jeřábnické práce.

Prodej, montáž, servis a revize kotlů a tepelných čerpadel. Pomoc s vyřízením dotace na kotel nebo tepelné čerpadlo.

Společnost EB - stav s.r.o. Zlín-Malenovice se zaměřuje na kompletní stavební práce se zaměřením na stříkané izolace. Pro zateplení střechy, podkroví i celé stavby se využívá stříkaná PUR pěna - pěnová izolace.

Solární sady pro rodinné domy i firemní objekty. Řešení snížení nákladů na provoz domu. Vyřízení žádosti o dotace na solární panely.

Velkoobchod, eshop, internetový obchod, prodej: - úchytky, knopky - háčky - věšáky.

Zateplení bytových domů a rodinných domů - realizace fasády.

Společnost LEVEL 02, a.s. je výrobce kamenné dlažby, obkladů se sídlem ve Zlíně. Je možná zakázková výroba kamenných atypických výrobků. Aktuálně je naší hlavní činností prodej sanitární keramiky, prodáváme kamenné, keramické, velkoformátové dlažby, obklady a další vybavení do koupelny, kuchyně. Jsme prodejci přírodního kamene a umělého kamene ...

Stavby na klíč: - průmyslové - obchodní - občanské - vodohospodářské - ekologické. Opravy a úpravy vodních toků. Rekultivace skládek.

ATYP stolařství, s.r.o. Zdounky realizuje zakázky po celé republice, včetně Prahy a okolí. Zakázková výroba nábytku na míru se týká většiny zakázek. Vyrábíme interiérové dveře, schodiště, pergoly, balkóny, stoly, kuchyňské linky, obývací pokoje, ložnice. Zaměřujeme se na výrobu atypického nábytku. Nábytek vyrobíme do bytů, domů, kanceláří, ...

Naše firma MALCOLOR s.r.o. vymaluje váš byt, dům či pracoviště. Nabízíme širokou škálu interiérových, dekorativních a fasádních barev a materiálů včetně namíchání barvy dle vašich požadavků. Zajistíme veškeré malířské a natěračské práce, tapetování, protipožární nátěry. Barvy, laky, velkoobchod, maloobchod, prodej, kolorovací centrum: ...

Import, dovoz, prodej: - drogistické zboží, hygienické potřeby, ochranné pomůcky dle aktuální potřeby, dřevo jak stavební, tak palivové.

Maloobchod, prodej: - laky, lazury, mořidla, vosky, oleje - tmely polyuretanové, akrylátové - fasádní, interiérové, dekorativní barvy, laky. Práce: - malířské, malby, malování - míchání: - barev syntetických, vodou ředitelných, lazury, fasády a primalexy - barevných odstínů barev, laků a omítek na počkání. Poradenský servis.

Společnost pana Josefa Václavíka se zabývá malířskými a natěračskými pracemi. Práce: - malířské, malíř - natěračské, natěrač. Garantuje především profesionalitu a kvalitu odvedených prací. Sídlo společnosti naleznete na adrese Hovězí 420.

Geodetická kancelář TRIgas Rožnov pod Radhoštěm provádí komplexní zeměměřické práce v oboru geodézie. Geometrické plány: - vytyčování hranic pozemků - inženýrská geodézie. Zeměměřická kancelář působí ve městě Rožnov pod Radhoštěm a okolí do 15 km. Stálým zákazníkům při druhé a další zakázce poskytujeme slevu min. 10 %. Geodetické ...

Kácení stromů a dřevin s plošinou nebo s lana Frézování pařezu, drcení větví. Práce motorovou pilou Realizace zahrad. Údržba zahrad: - ořezy živých plotů - čištění zanedbatelných ploch - výsadby. Prodej mulčovací kůry, štěrku, písku a tříděné zeminy včetně rozvozu. Zemní práce.

Internetový obchod, eshop, prodej: - stavebniny - nářadí - potřeby pro dům, zahradu - hygiena, úklidové prostředky - dílenské vybavení.

Prodej a servis nářadí a nástrojů všech známých značek: - ruční, elektrické, pneumatické i speciální nářadí - příslušenství - spotřební materiál. Doprava zajištěna.

Odborná pokládka podlah a koberců. Zajišťujeme komplexní služby v oblasti pokládky podlah. Dodáváme vinylové podlahy, laminátové podlahy, PVC podlahy i dřevěné podlahy. Mezi naše další specializace patří zajištění kobercových podlah, epoxidových podlah, marmolea a obklady a polepy stěn.

Kompletní realizace biosolárních střešních zahrad, zelených střech a fotovoltaických systémů na klíč pro rodinné domy a firmy. Vyřídíme dotace. Zajistíme údržbu.

Rekonstrukce bytu, bytového jádra. Zednické a stavební práce. Zateplení fasády. Zelená úsporám. Stavby domů na klíč.

Elektroinstalace v domech, bytech, průmyslových objektech. Realizujeme drobné práce i větší projekty.

Kovárna a zámečnická dílna. Výroba: - plotů, brán, mříží - regálů - stojanů na květináče a květinových závěsů - zásobníků na dřevo - kotevnich patek pro stavbu pergol, verand a přístřešků.