Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Výroba a prodej tesařského kování, drobného spojovacího materiálu, kotevních a upevňovacích prvků.

Rekonstrukce koupelny, bytového jádra. Sádrokartonářské práce. Obkladačské a zednické práce. Vodo topo plyn instalace. Půjčovna stavebního nářadí.

Lakýrnické a natěračské práce.

Projekt Zlín Hill Resort. Developerská společnost.

Mobilní chaty a chatky Lienhut. Rekreační celoroční chaty.

Služby: - podpora, plánování, projektování, organizování, kontrolování a vedení podnikatelských činností v oborech stavebnictví a veřejných zakázek

Výroba - vybavení skladů - regálové systémy - regály - policové archivy. Montáž, výroba - lehké ocelové kostrukce. Zámečnické práce - kovovýroba.

Stavební zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -ocelové konstrukce -nerezové zábradlí -reklamní poutače -výrobky z nerez oceli

MiSta stavební společnost s.r.o. je firma s působností v regionu Zlínský kraj a Brno. Zaměřuje se na novostavby i rekonstrukce domů, restaurátorství se zaměřením na historické stavby. Novostavby rodinných domů a bytová výstavba patří mezi, stěžejní činnosti naší firmy. Ve větší míře však provádíme přestavby rodinných domů, historických staveb a ...

Podlahářské práce: - pokládka vinylových podlah, PVC - pokládka koberců.

Pneuservis. Výměny i opravy pneumatik pro osobní i nákladní dopravu. Zemní práce. Úpravy terénu a dlaší výkopové práce.

Kovovýroba: - dodávka, montáž ocelových a zámečnických konstrukcí včetně povrchové ochrany nátěrem i žárovým zinkováním. Autoservis, pneuservis. Stavební mechanizace. Zemní práce.

Provádíme: -vodoinstalace -topenářství -montáž a opravy plynových zařízení. Zajišťování dodávek a revizí: -plynoinstalací -autorizovaný, certifikovaný servis kotlů JUNKERS, Viessmann, Immergas, Viadrus.

Stavební práce: - roubené dřevostavby - rámové konstrukce - zděné stavby. Truhlářství: - nábytek - dveře - schodiště.

Výstavba rodinných domů. Kompletní rekonstrukce a opravy rodinných domů i jiných stavebních objektů. Zateplování budov. Výstavba chodníků.

Dodavatel staveb. Stavební firma, práce. Realizace, rekonstrukce: -bytová jádra od A do Z -kompletní rekonstrukce koupelen -stavby, novostavby, rodinné domy -půdní vestavby, podkroví -interiéry - byty, kanceláře -podhledy, sádrokartony -kuchyně, kuchyňské linky včetně spotřebičů. Certifikovaný dodavatel sádrokartonových ...

Práce: -kominické: -vložkování komínů -revize a kolaudace -poradenství -měření úniku spalin -montáže komínových systémů a frézování -pokrývačské a klempířské práce.

Výroba, prodej, montáž, servis: -chráničky, ochranné trubky z HDPE pro instalaci, výstavbu a ochranu všech druhů optických, koaxiálních a jiných kabelů -spojovací (kompletační) prvky pro uvedené trubky -plastové potrubní systémy pro rozvody vody a plynu. Poradenství: -technologie a marketing v uvedených oblastech.

Rekonstrukce: - střechy, střešní pláště - balkony. Klempířské práce na různých objektech.

Kompletní rekonstrukce: -bytová jádra -byty a nebytové prostory. Práce: -zednické -obkladačské. Instalace: -elektro a vodoinstalace.

Firma HD GEO, s.r.o. se specializuje na provádění zeměměřičských prací. Mezi naše služby patří tvorba geometrických plánů, vytyčování hranic pozemků, polohopisů i pasportizace budov. Naši kancelář najdete ve Slavičíně na ulici Osvobození. Zeměměřická činnost, služby: - geodetické práce pro katastr nemovitostí geometrické plány, vytyčování, ...

Předností naší společnosti je profesionalita a více jak dvacetipětiletá zkušenost na trhu. Postaráme se o co nejrychlejší a nejefektivnější řešení Vaší zakázky v oblasti prodeje a dopravy kameniva, případně zemních prací. Nabízíme samostatnou dopravu nebo dopravu včetně kameniva. Díky našemu všestranému vozovému parku provádíme navážky ...