Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Velkoobchod, prodej: -hutní materiál Montáž, servis, oprava: -kotelny -vodoinstalace, rozvody, odpady -topení -plynové rozvody.

Izolace: - hydroizolace rovných střech - izolace spodních staveb, proti radonu a ropným látkám. Drobné stavební práce: - opravy balkónů. Tesařské práce, dřevostavby: - terasy.

Firma Kovárna - Bystřice s.r.o. se sídlem v Blazicích a provozovnou v Bořenovicích u Holešova se zabývá zámečnickou zakázkovou i sériovou výrobou. Svým zákazníkům nabízíme svařování (železo, nerez, hliník), výrobu stavebních zámečnických prvků (včetně umělecky kovářského zpracování), pálení plechů na CNC plazmě do síly 30mm, tlakové tryskání ...

1) Soudní znalec a odhadce: - oceňování nemovitostí pro dědictví a daňové účely - odhadce nemovitostí pro hypoteční úvěry, úvěry ze stavebního spoření 2) Stavební dozory

Práce: -podlahářství, podlahářské: -montáže, prodej plovoucí podlahy -lepení PVC, korek, mozaiky, parkety -renovace parket -prodej a pokládka koberců, koberce -lepení stropních kazet, kazety. Autodoprava, doprava.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické plyny LINDE -propan-butan -plynové spotřebiče -svářecí dráty -příslušenství ke svařování -svářečky TECHOSOL, TELWIN, TRIODYN -hadice k plynovým spotřebičům -nářadí-elektrické NAREX, URESS -stavební nářadí -ruční elektrické nářadí -svářecí technika Regionální zastoupení: ...

Výroba z profilů DECEUNICK, INOUTIC prodej : -plastová okna. dveře -zimní zahrady -obklady -parapety -plastové fasády, omítky interiérů -zámečnictví -autodoprava -průmyslové stavby -stavebniny.

Internetový obchod, eshop, e-shop s kovonástroji. Maloobchod, prodej: -nástroje pro kovoobrábění -nářadí - elektrické, vzduchové, ruční -měřidla.

Prodej a dovoz přírodního kamene - různé variace a tvary. Realizace kamenických prací. Nabízíme: - zdicí kámen - nepravidelné obklady a dlažby - slapáky - valouny - solitery - kamenné stoly, lavičky a doplňky.

Truhlářství, podlahářství. Práce stolařské a truhlářské na zakázku - z materiálů masiv, lamino: -okna -dveře: -venkovní, vnitřní (interiérové) -posuvné, dvoukřídlové (dvoukřídlé) -garážové, vstupní -kuchyňské linky -vestavěné (vestavné) skříně -kancelářský nábytek -obývací pokoje -dětské pokoje -skříně -stoly ...

Práce: -obkladačské - obklady, dlažby -přestaveb bytových jader -zateplení fasád včetně dodávek materiálu. Pronájem rámového fasádního lešení.

Práce truhlářské, truhlářství. Výroba, prodej, montáž, atypické tvary a rozměry: -dřevěná euro okna, dveře - rustikální vstupní dveře - dřevěné vrata - dřevěné mobilní stánky.

Provádíme provozní revize plynovodů v rodinných a bytových domech, montáže a opravy úniku plynu, výměny připojovacích pl. hadic. Měření spalin a ověření nepřípustného podtlaku v BJ, tlakové zkoušky domovních a jiných rozvodů plynu.

Provádíme provozní revize plynovodů v rodinných a bytových domech, montáže a opravy úniku plynu, výměny připojovacích pl. hadic. Měření spalin a ověření nepřípustného podtlaku v BJ, tlakové zkoušky domovních a jiných rozvodů plynu.

Kompletní stavební práce v lokalitě Zlínský kraj Rekonstrukce, přestavby a revitalizace Stavby na klíč -veškeré stavební práce -sádrokartony -koupelny na klíč -domy na klíč -elektroinstalace -zateplení, zateplování domů -rekonstrukce -práce bagrem -terénní páce

Autodoprava. Odpadové hospodářství - odvoz a uložení odpadů. Stavební práce a demolice.

Firma Rostislav Kotrla se sídlem ve Vsetíně se zabývá zateplením rodinných a bytových domů a také komerčních budov. Při své práci využíváme stříkanou PUR izolaci a foukanou celulózovou izolaci. Současně zajišťujeme také zateplování a izolaci vnitřních i vnějších konstrukcí, střech a krovů, půd, obvodových stěn a příček, stropů a podlah a ...

Montáže: - plastová, hliníková okna - parapety - dveře - vstupní, interiérové - žaluzie -venkovní rolety -venkovní žaluzie - síťe proti hmyzu.

Zednické práce: - obklady a dlažby - vnitřní a venkovní. - zámková dlažba - zateplení fasády.

Pokrývačství, tesařství -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Zednictví Klempířství a oprava karoserií

Malosériová a zakázková výroba: -nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -ložnice -dětské pokoje -obývací stěny -nábytek kancelářský, do ordinací, restaurací, hotelů a interiéry obchodů z laminovaných a dýhovaných materiálů. Bytové doplňky: -věšáky-komorník-němý sluha -konferenční stolky -odkládací stěny.

Zděné rodinné domy na klíč. Dřevostavby Rekonstrukce domů, bytů. Základové desky. Fasády. Lité podlahy.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku.