Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Společnost LM trade Holešov s.r.o. je stavební firma se zaměřením na zateplení fasády, regenerace panelové výstavby a vystavbu RD. Provozujeme také eshop s fasádními a zateplovacími materiály. Působíme nejčastěji v okr. Zlín, Kroměříž, Zlínském a Olomouckém kraji. Zajišťujeme kompletní servis související s problematikou zateplení objektů: - ...

Naše firma IZOMAT se zaměřuje na komplexní prodej stavebního materiálu. Zakoupíte u nás materiál pro stavbu střech, základní stavbu, tepelnou izolaci, hydroizolaci, suché výstavby, stavební výplně, betonové výrobky, zahradní programy a další. Navštivte kteroukoli z našich poboček, rádi Vám poradíme, zpracujeme cenovou nabídku, zajistíme dopravu a ...

Elektroinstalace. Silnoproud, slaboproud. Revize. Opravy stávajích instalací.

PILA KUNOVICE. VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ, VÝROBA, DŘEVOVÝROBA: -řeziva 80% dubové -dřevené desky, desek -dřevěné fošny, fošen -sušené stolářské, truhlářské řezivo 8–12 %, dub, buk, javor, jasan, olše, smrk, třešeň, borovice, modřín -parketové přířezy, přířezů -vinohradnické sadařské sloupky, sloupků -hranoly, ...

Kompletní servis, montáže, revize hromosvodů: - projekce, projektování hromosvodů. - konzultace a cenové nabídky zdarma.

Truhlářství. Výroba bytového nábytku: - obývací stěny - dětské pokoje - police a regály - kuchyně - šatní skříně - postele. Možnost vizualizace. Kalkulace zdarma.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej: - nábytkového a stavebního kování - drátěný program - dřezy, baterie - osvětlovací rampy - soklové lišty - příborníky - bytové doplňky - odpadkové koše - kuchyňské doplňky - tmely, silikony, lepidla, montážní pěny - obalový materiál - lepící pásky - kliky - parapety.

Společnost ENVIprojekt CZECH s.r.o. se zaměřuje na: - komplexní řešení nakládání s odpady - návrhy technologií v odpadovém hospodářství - využití dotací pro financování projektů - projektovou přípravu a vlastní realizaci ekologických staveb souvisejících s odpadovým a vodním hospodářstvím, - průzkumné geologické práce - testování - ...

Stavební práce, stavba, stavby, výstavba: -montovaných a zděných domů. Montáž: -suchých staveb -sádrokartonové konstrukce a izolace -sádrokartony KNAUF, RIGIPS -zateplování fasád -minerální podhledy AMF -palubkové obklady. -truhlářství

Stavební a obchodní společnost. Práce: - stavební, zednické - rekonstrukce - bytové jádra - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - fasády Maloobchod, prodej: - stavební materiál. Sídlo: - Svárovec 921, Zlín-Malenovice 76302.

Pokládka podlahy: -dřevěné -parketové -plovoucí. Sportovní podlahy.

Projektování, dodávka, stavba, stavby: -malé čistírny odpadních vod pro rodinné domy, chaty, penziony -plastové nádrže na odpadní, dešťovou, pitnou vodu.

Prodejní sklad: - spojovací materiál - kotevní technika, vruty - brusivo - konstrukční šrouby - tesařské kování - stavební chemie - nerezový program.

Zednické, obkladačské, sádrokártonářské, izolatérské práce.

Zámečnictví Búlik. Kompletní kovovýroba - kusová a malosériová výroba: - zábradlí, brány, branky, plotová pole, přístřešky.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zednictví

Čerpací technika. Studny. Úprava vody. Automatické závlahy.

Instalace, montáž: -vodoinstalace z plastu, měďi, pozinku -svařování odpadního potrubí Gerberit -topení podlahové a ústřední -plynoinstalace. Montáž, opravy, revize, zkoušky: -vyhrazená plynová zařízení. Montáž, servis: -plynových, kondenzačních kotlů - DESTILA, PROTERM, TERMONA, VIADRUS, QUANTUM, JOHN WOOD.

Dodávka, montáže, instalace, revize: -silnoproudé elektromontáže, elektroinstalace -přípojky k RD a podnikatelským objektům -rozvody VN, NN -kompenzační rozvaděče. Realizace, rekonstrukce: -veřejné osvětlení -trafostanice. Oprava, revize: -transformátory VN, NN Projekce elektro.

Stavební firma. Výstavba, stavby, stavba: - inženýrské sítě se zaměřením na vodovody, kanalizaci: - materiál PVC, HDPE, sklolaminát HOBAS, litina, kamenina, beton. Rekonstrukce, opravy, oprava, přestavba: - stávající vodovodní a kanalizační řády a potrubí, vodovodů, vodovodních řádů, kanalizací. - staveb inženýrských ...

Projekční činnost v oblasti: -TZB, hromosvodů, elektroinstalace, osvětlení, inteligentních budov. Projekce elektropneumatických systémů, MaR, automatizace.

Průmyslová automatizace. Robotické aplikace. Projekční činnost v oblasti: -TZB, hromosvodů, elektroinstalace, osvětlení, inteligentních budov. Projekce elektropneumatických systémů, MaR, automatizace.

Firma TEiKO spol. s r.o. je největší výrobce sanitární techniky v České republice. Vyrábíme a prodáváme vany, sprchové kouty, sprchové vaničky, panely, zástěny, masážní systémy, parní boxy, vířivé bazény, umyvadla. Výroba, prodej: -sanitární výrobky z akrylátu, sanitární technika: -koupelnové vany, vaničky -rohové vany -vanové vířivé ...

Holdingová společnost: - ROVINA, a.s. - MAGNETON a.s. - ORTIKA a.s. - ORTIKA-CZ s.r.o. - SIJA s.r.o. - VLM a.s. - Moravská protetika s.r.o. - SK Hanácká Slavia - AGRO Rovina s.r.o. - Magneton Trading s.r.o. - EXCETERA a.s. - Rovina Energy a.s. - PAL MAGNETON a.s. - AUTOCORRECT s.r.o. - PAVOR Duplex a.s. - LUMBUS ...