THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Hodinový manžel. Běžné domácí údržbářské práce. Práce na zahradě. Malířské a natěračské práce. Drobné zednické práce.

Malířské a natěračské služby. Malování bytů, domů i komerčních objektů a nebytových prostor. Působnost v regionu Zlínský a Jihomoravský kraj.

Výběr a položení zámkové, betonové i zatravňovací dlažby Stavba vstupní branky s oplocením Zpevnění plochy

Prodej: -zateplovacích systémů -interiérových a fasádních barev -povrchových úprav ve stavebnictví.

Stavební firma LARS M+K s.r.o. zajišťuje veškeré stavební práce a nabízí svým zákazníkům kvalitní práci za rozumnou cenu. Stavba, stavební činnost, rekonstrukce, oprava: - stavba na klíč (kompletní dodávka všech stavebních prací) - stavby rodinných domů - rekonstrukce a opravy objektů - přestavba a půdní vestavba - ...

Stavební market, eshop: -stavebniny -železářství -zahrada -nářadí včetně půjčovny. Velkoobchodní sklad. Stavebniny Toptrade: - Holešov, Grohova 975/6 tel.: 774774301.

Elektroinstalační práce. Plynoinstalace. Topenářské práce Vodoinstalace.

Malířství, natěračství: - malování - vysokotlaké stříkaní bytových i nebytových prostor - nátěry fasád a střech - stěrkování, tmelení - drobné zednické opravy.

Prodej: - pily - formátovací, kotoučové stolní, kolébkové, lupínkové, okružní, pásové na dřevo, pokosové, ponorné, přímočaré, AKU.

Dodávka, montáž, instalace, oprava: - detekce a hašení GreCon - požární signalizace - slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace. Pro výrobní a průmyslové podniky.

Zámečnictví, nástrojářství. Vývo­j, kon­strukce, kom­plexní výroba: - pro­duk­ty a kom­po­nen­ty z oce­li, nerezu a hliníku. K hlavním pro­duk­tům patří výro­ba a mon­táž desig­nového kry­tování strojů.

Kovovýroba: -chovatelská zařízení -kotce, výběhy, boudy pro psy -překážky pro psy -porodní bedny -odkládací boxy pro psy - zámečnické - klempířské - ocelové konstrukce - oplocení, zábradlí - automatická vrata. Prodej-výhradní zastoupení pro ČR +SK: - WINNER PLUS krmivo pro psy i kočky Montáže: - polykarbonátové ...

Servis, opravy, prodej, půjčovna: - zahradní a lesní techniky. Pronájem: - stavební nářadí.

Montáže, instalace: - ústředního topení, podlahového topení - plynových kotlů, elektrokotlů - plynových topidel - plynových i elektrických ohřívačů vody. Veškeré vodoinstalatérské práce. Rekonstrukce koupelen, bytových jader.

Komplexní dodávky vzduchotechniky, klimatizace pro průmysl i občanskou výstavbu. Montáže: - vzduchotechnika, klimatizace - technologické chlazení, vodní chlazení - zdravotechnika - řídící systémy.

Savební firma: -výstavba rodinných domů, průmyslových staveb -zateplování, fasády.

Malířství a natěračství Dokončovací stavební práce

Stavební firma. Nová výstavba i rekonstrukce. Projektová činnost ve výstavbě.

Izolatérství. Klempířské práce. Renovace střech. Izolace rovných střech. Nátěry, mytí fasád. Zednictví. Bourání, demolice. Podlahářství.

Služby, práce, montáž, výroba: -okenní sítě proti hmyzu -stínící technika: -žaluzie, rolety -screenové předokenní rolety -garážová vrata -plastová okna Velkoobchod plastu: -podlahové krytiny, fólie.

Výroba, instalace, opravy: -elektrických strojů a přístrojů -elektronických a telekomunikačních zařízení. Montáže, servis, projekční a revizní činnost v oblasti: -průmyslových rozvodů -slaboproudu a silnoproudu -inteligentních systémů řízení budov -měření a regulace.

Stavební firma. Izolace střech a teras. Stavba rodinných domů a hal.

Zateplování budov - Zelená úsporám. Stavby a rekonstrukce: -rodinných a bytových domů -průmyslových staveb.

Zakázková výroba kuchyňských linek, schodišť, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, vybavení do dětských pokojů a ložnic, zahradních pergol. Výroba z laminované dřevotřísky, dýhovaného materiálu či masivního dřeva na míru včetně montáže a dopravy. Interiéry, atypické interiéry, nábytek Vybavení restaurací – stoly, židle, bary atd. ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti