Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zakázková výroba: - kuchyňské linky na míru - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek (dětské a obývací pokoje, vestavěné skříně, ...)

Vrtání studní, geologické vrty, vrtání i vtěžko přístupných oblastech.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží. -vodoinstalatérský materiál. -spojovací materiál. -zahrádkářské potřeby. -ruční nářadí. -barvy, laky. -autobaterie.

Prodej, pronájem: - stavebních strojů - bagrů, vibrační válce a desky, dumbery, smykové nakladače, hydraulická kladiva a kompresory - stavební techniky. Opravy a servis osobních a užitkových vozidel, motocyklů a stavebních strojů.

Montáže technologických zařízení a ocelových konstrukcí. Zámečnické a topenářské práce. Dodávky a montáže kotlů, ohřívačů TUV, výměníkových stanic Demontáž původního zařízení. Sídlo: - Strání, Na Kopci 34.

Truhlářství. Výroba: - obývací pokoje - dětské pokoje - vestavěné skříně - kuchyně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - schodiště - stoly, židle a další nábytek.

Elektroinstalace. Montáže hromosvodů. Silnoproudé elektromontáže. Návrhy, instalace vnitřního osvětlení

Výroba, montáže: - palubkové dveře - dvoukřídlé palubkové dveře - vchodové kazetové dveře - interiérové dveře - zárubně, prahy - zámky a kování.

Výroba, prodej, instalace: -sekční garážová vrata (rozměry vrat dle požadavku zákazníka) -garážová vrata v imitaci dřeva včetně dálkového ovládání -průmyslová vrata za nízké ceny -vjezdové brány : -posuvné -křídlové -závory -oplocení.

Práce: -klempířské, klempířství -pokrývačské, pokrývačství -zhotovení plechových střech z materiálu Ranilla, Rova i Lindab.

Člen společenství IMOS invest s.r.o. . Služby: -MaR* měření a regulace -průmyslová automatizace -monitoring přehrad, tunelů aj. staveb -dálkové přenosy -dálkový monitoring a řízení po síti Internet -řídící systémy na bázi PLC i IPC. Elektromontáže.

Správa, pronájem: -nemovitosti. Developerská činnost. Hotel IMOS: -Praha 9, Tryskovická 686, 19600 tel.:283109111 (100) e-mail:hotel.imos@avonet.cz www:hotel.imos.cz

Truhlářská výroba. Komplexní dodávka celých interiérů: - interiérové vybavení bytu - hotelový nábytek. Služby architekta, designera. 2D a 3D vizualizace. Odvoz starého nábytku.

Kamenictví, kameník, kamenické práce: - dovoz a zpracování žul, mramorů, onyxů a pískovců pro pomníkovou a stavební činnost - výroba pomníků jak pro kameníky, tak i pro vlastní zákazníky - prodej pomníkových doplňků Velkoobchod: -přírodní kámen (žula, mramor a pískovec)

Prodej: -značkové, moderní, kusové i metrážové koberce -koberce Shaggy -dětské koberce. Vybírat u nás můžete z více jak tří tisíc vzorů. Největší výběr levných kusových koberců v České republice!

Výroba: - vitráže. Pískování skel a zrcadel. Zušlechťování plochého skla - pro interiéry i exteriéry.

Pronájem bednícího systému. Půjčovna: - flexibilní bednění Peri Duo.

Práce: -tesařské, tesařství -lesnické, lesnictví, lesník: -těžba, výsadba. Pilařská výroba: -impregnace dřeva. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kulatina, dřevo.

Geodetická kancelář: -veškeré geodetické práce -geometrické plány: -rozdělení pozemků -vyznačení budov, věcných břemen -vytyčování hranic pozemků -inženýrská geodézie -zaměření a zhotovení tématicé mapy

Pronájem lešení - k dispozici 2500m/2 systémového lešení UNI - MJ 70. Montáž, demontáž lešení. Zateplování fasád. Injektované kotvení.

Elektromontáže pro rodinné domy: - silnoproudé elektroinstalace - inteligentní elektroinstalace - hromosvody.

Podlahové centrum Uherský Brod. Prodej, pokládka podlahových krytin: - koberců - plovoucích podlah - PVC, linoleum - vinylové dílce - rigid. Maloobchodní prodejna: -Uherské Hradiště, Růžová 436 -tel.:572551052, 777637605.

Svět montovaných hal. Společnost UNIHAL Otrokovice nabízí montované haly, ocelové konstrukce a opláštění průmyslových staveb ve vysoké kvalitě za dobré ceny. Dodáme výrobní haly, sklady, autosalony, zemědělské haly, sportovní haly, potravinářské haly, ULO sklady, chladírenské, mrazírenské haly, rekonstrukce hal. Dodávka celá ČR a SR. ...