Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej a servis stavební, manipulační, průmyslové a komunální techniky: - stavební stroje značky Merlo, AJCE, Hyundai, CIFA, VTN EUROPE.

Inženýring, realizace, výstavba: -stavby: -průmyslové -občanské -bytové na klíč.

Návrhy a realizace speciálních fasád a interiérových prvků. Imitace kamene, dřeva a jiných materiálů do exteriérů a interiérů. Malé stavby z izolačních panelů. Dodávky a montáž ocelových konstrukcí. Odvětrávání fasády.

Služby: - kameník, kamenictví - zhotovení nových pomníků - zhotovení nových krycích desek z přírodního kamene - oprava nebo likvidace pomníku - sekání písma - zlacení nápisů, stříbření a stínování nápisů - pomníkové doplňky.

Služby: - 3D Grafické návrhy. Stavební firma, práce: -izolační a zateplovací systémy - sádrokartonové konstrukce a vnitřní omítky -sádrokartonové -rekonstrukce -zateplení -fasády -omítky -kamenové obklady -sanace vlhkého zdiva -tapety. Prodej, dovoz: - stavebního materiálu. do 30 km.

Komplexní elektromontážní služby: - elektromontáže - od návrhu, přes zpracování projektu až po samotnou realizaci.

Průmyslové podlahy Ševčík. Specializujeme se na lité průmyslové podlahy. Nabízíme provedení průmyslových podlah na bázi epoxidových a polyuretanových pryskyřic.

Kominické služby včetně frézování a vložkování komínů. Kominík. Revizní technik spalinových cest. Stavby krbů. Instalace krbových vložek.

Realizace: - generální dodavatel průmyslových staveb - výroba a montáž ocelových konstrukcí průmyslových objektů (hal) - dodávka a montáž střešních a stěnových plášťů z PUR, PIR, minerálních panelů včetně klempířských prvků - střešní světlíky - zámečnické výrobky.

Stolařství, truhlářství: -jídelní, restaurační, designové stoly Zakázková výroba, zaměření, zpracování návrhu ve 3D, výroba, doprava a montáž: -kuchyně, obývací a studentské pokoje, ložnice, šatny, restaturace, kanceláře, pracovny, vestavěné skříně.

Zdeněk Osoha provádí výkopové a stavební práce. Provádím výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů, plotů, přípojek do hloubky 2 metrů pro kabely, kanalizaci a plynové potrubí. Poskytuji přípravné práce pro zakládání i dokončení staveb, úpravy terénu a další výkopové a zemní práce dle požadavků zákazníka. Nabízím také různé stavební ...

Vnitřní a strojní omítky: - jednovrstvé, štukové, sádrové.

Kamenické práce. Realizace: - náhrobky, krytí, rámy, obložení rámů. Žula dle výběru. Písmo - zlato, stříbro. Prodej: - lampičky a další doplňky dle katalogu.

Import (dovoz), velkoobchod, prodej, montáž: -přírodní obklady, kámen, dlažba -přírodní kámen - mikrofosilní vápenec FOSIVAL: -vhodný pro obklady a dlažbu, chodníky, zahradní architekturu -bez formátování, opracování -řezaný: -šířka a délka 10-60 cm -tloušťka 20-35 mm. Dovoz materiálu. Velkoobchod, prodej: ...

Práce. -elektromontážní, elektromontáže -elektroinstalační, elektroinstalace -elektrikář. Oprava, rekonstrukce: -silnoproudé, slaboproudé rozvody: -novostavby, provozovny, výrobní haly.

Pila. Prodej: - stavební řezivo. - sušené stolářské řezivo - palubky - obkladové, podlahové - palivové dříví - sypané, skládané.

Montáž, rekonstrukce: - střechy - krovy - okapy - rýny. Práce: - tesařské: - montáž vaznicových sestav - pokrývačské: - krytí všemi druhy krytin - klempířské: - měď, pozink, titanzinek, plastový systém. Služby: - zajištění a dodávka materiálu: - šindele a lepenky BRAMAC, TONDACH, KM BETA. Montáž: - ...

Truhlářství. Výroba: - nábytek na míru - postele z masivu - zahradní domky.

Fotovoltaické elektrárny. Provádění návrhů a realizace systémů. Elektromontáže, silnoproudé instalace. Hromosvody - návrhy, realizace, opravy. Revize elektrických zařízení.

Truhlářství. Výroba - okna, dveře, schodiště. Tesařství. Výroba tesařských konstrukcí - vazby rodinných domů, altánů, přístřešků.

Truhlářství, výroba: - dřevěná okna, dveře - schodiště - bytový nábytek.

Kamenosochařství: - kamenické a kamenosochařské práce.

Truhlářské práce. Výroba: - nábytku - ložnice, kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětské pokoje, obývací pokoje.

Truhlářství. Zakázková truhlářská výroba: - nábytek na míru pro byty, kanceláře či prodejny - kuchyňské linky (včetně dodání spotřebičů) - vestavné skříně - kancelářský nábytek, vybavení prodejen - dětské pokoje - ložnice - obývací stěny - koupelnový nábytek - dveře, různé atypické doplňky. Služby: - konzultace, měření - ...

Podlahářství a truhlářství. Podlahářské a truhlářské práce: -průmyslové podlahy, lité podlahy -plovoucí podlahy -pokládka dlažby -renovace schodů -sanace betonu.