Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Rekonstrukce rodinných domů a bytových jader. Realizujeme interiéry. Dodáváme i montujeme kuchyňské linky či podlahy. Prodejna - Uherské Hradiště, Vodní. Prodej: - sanitární keramika - ukázkové podlahy.

Truhlářské práce. Výroba: - nábytku z masivu - dřevěných schodů - dřevěných soch. - plotů - schodů včetně zábradlí.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek - kuchyně - nábytková dvířka.

Architektonická, projekční a poradenská činnost: -architektka města Kroměříž -regenerace veřejných prostranství -urbanistické studie -rekonstrukce objektů -občanská a bytová výstavba -návrhy interiérů.

Prodej, dodávka: - koberce a podlahové krytiny pro komerční prostory.

Výroba nábytku: - kuchyně - skříně - postele - dveře - kanceláře.

Zámečnictví, nástrojářství Broušení nástrojů. Truhlářství. Výroba nábytku.

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba: -nábytku z lamina (na přání i z masivu) -kuchyně, kuchyňský nábytek Vzorkovna: -Zlín ul. Nerudova 158 (nad záchranou službou v Prštném) tel/fax 577 018 261 mobil: 731 314 430. Výroba: -Paseky 600, 763 11 ZLÍN 11 Želechovice nad Dřevnicí tel.:577 900 ...

Tesařské práce. Stavba klasických roubených domů - dřevěnice. Také realizujeme moderní robené domy a sendvičové stavby. Rekonstrukce stávajících staveb. Výroba dřevěných interiérů.

Stolařství. Výroba, prodej: - včelařské úly - včelařské potřeby.

Firma Vlastimil Sýkora se zaměřuje na dodávku, montáž a servis stínící techniky, plastových oken a dveří, rolet, markýz, garážových vrat ale i sítí proti hmyzu. Dále si u nás můžete vybrat ze širokého sortimentu bytového textilu a doplňků. Naleznete zde záclony, závěsy, přehozy, polštáře, lůžkoviny nebo také garnýže. Sídlíme na adrese Šromova 146, ...

Stavební firma - kompletní výstavba.. Truhlářství.

Truhlářství, stolařství. Práce: -truhlářské, stolařské. Výroba: -dřevěná eurookna, okna -schody. Zakázková výroba: -kuchyně, vestavěné skříně, nábytek z masivu a lamina.

Práce: -malířské, malování, malby interiéru -malíř -benátské štuky - nátěry fasád.

Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství. Výroba, dřevovýroba, prodej: -okna, eurookna: -kastlová, zdvojená -dytermrotokování + normal kování -dveře: -vnitřní i venkovní z masívu nebo lepené technologie -schodiště, schody -interiérový nábytek: -kuchyňské linky, kuchyně, obývací stěny, ložnice ...

Truhlářství, podlahářství. Výroba nábytku z lamina, masivu a dýhovaných materiálů: - kuchyňský nábytek - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice - skříně, postele - koupelnový nábytek - vybavení prodejen, kanceláří.

Prodej: - dřevomateriál - řezivo - palubky - prkna, fošny, hranoly - OSB desky

Bezpečnostní lepené sklo: - skleněné zábradlí z bezpečnostního skla - příčky, dveře ze skla - skleněné přístřešky, markýzy. Nerez: - ochrana stěn a rohů z nerezu - nerezové stavební prvky - zábradlí, madla, kování Objektové dilatační profily: - kryty dilatačních spár COUVRANEUF Ochranné prvky: - ochrana stěn a rohů z EPDM ...

Zakázková výroba: -dveře: -mezipokojové -vstupní -posuvné -garážová vrata -nábytek -bytové doplňky.

Provádíme pozáruční servis oken a dveří v provedení plast, hliník a dřevěná eurookna. Montáž žaluzií, sítí proti hmyzu.

Výroba nábytku na míru včetně podlah a vestavěných skříní.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku: -z masivního dřeva, lamino, dýha, apod. -kuchyňské linky -kancelářského nábytku -dětské pokoje a ložnice -pokládku plovoucích podlah.

Inženýrská činnosti v oblasti silniční zeleně a dopravních staveb. Geodetické služby. Projekční činnost. TDI – technický dozor investora. Dopravní stavby. Údržba zeleně. Návrhy a realizace obchodních a bytových interierů.

Stolařství, truhlářství. Truhlářské práce Výroba - dřevěná schodiště - lavice - okna - dveře, zárubně - ploty - schody, zábradlí.

Stolárna, výroba, e-shop: - postele - skříně - zahradní nábytek - nábytek na míru