Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Provádění: -tepelná izolace a hydroizolace polyuretanovou pěnou: -svislé a vodorovné konstrukce (střechy) -nádrže a chladící boxy -výplně dutin polyuretanovou pěnou. Výroba: -výrobky z tvrdé polyuretanové pěny.

Stavební práce. Provádíme montáže obkladů a dlažeb, zateplení objektů, fasád, půdních prostor, opravy a nátěry fasád, opravy a rekonstrukce domů, bytů a koupelen. Zajistíme pokládku chodníků, zpevněné plochy, zámkové dlažby, obrubníků, sádrokartonářskou činnost, tepelné izolace, bourací práce a další.

Hodinový manžel: - drobné služby v domácnosti. Úprava zahrad: - kácení, ořez stromů, křovin - sečení trávy. Běžná údržba vozidel.

Stavebni práce. Kompletní výstavba rodinných domů a rekonstrukce. Zemní práce, odvoz suti, demolice.

Zednické práce. Obklady a dlažby. Rekonstrukce bytových jader, bytů.

Dodávky, montáže, opravy kompletního sortimentu značkové stínící techniky a okenního příslušenství: - okenní parapety - žaluzie celostínící, dřevěné, vertikální - sítě proti hmyzu pevné, otevíravé, posuvné, rolovací - látkové rolety a žaluzie - rolety a žaluzie do střešních oken - venkovní rolety a žaluzie - garážová rolovací ...

Kominictví, kominické práce. Revize, vložkování: - komíny. Služby: - pořádání kouzelnických představení pro dětské karnevaly, oslavy a plesy.

Rekonstrukce a izolace staveb. Výstavba: - rodinných domů - průmyslových hal. Sádrokartonářské práce. Inženýrské sítě pozemků.

Stavební firma. Výstavba rodinných domů. Zateplování fasády. Demolice

Zednické a kamenické práce. Zateplování fasád a rekonstrukce staveb. Vnitřní a venkovní omítky.

Velkoobchod, prodej materiálů: - pro zakládání staveb, výstavbu liniových staveb - pro pozemní komunikace - pro inženýrské sítě - stavební chemie. Dovoz motorových vozidel ze zahraničí. Pronájem nemovitostí. Připojení k internetu - provozujeme optickou datovou síť pro Kroměříž, Holešov.

Výroba nábytku na zakázku, kuchyňské linky, kancelářský nábytek. Provozovna: Areál Svit 64.budova, 5.patro.

Opravy poklopů a vpustí s využitím samonivelační techologie.

Montáže suchých staveb, sádrokartonů. Pokládka podlah. Pokrývačské a zednické práce. Zajišťujeme zateplování staveb. Dále montujeme podhledy, příčky, SDK prvky, obložení, kazetové podhledy či půdní vestavby.

Naše firma ZEND s.r.o. sídlící v okrese Uherské Hradiště se zabývá prodejem, půjčováním a servisem zahradní techniky. Součástí našeho sortimentu jsou například mulčovače, sekačky, řetězové pily, zahradní traktory, křovinořezy, postřikovače, pásové transportéry, fukary a vysavače, štípačky dřeva, sněhové frézy a čerpadla. Nabízíme také náhradní ...

VO, MO, prodej: -stavební materiály -tepelné materiály: -vaty, izolační lepenky -střešní krytiny -zdící materiály -stavební nářadí -betonářská ocel -řezivo Dovoz: -stavebního materiálu.

Kompletní lešenářské služby. Lešenářství. Pronájem, půjčování, půjčovna, montáž, demontáž, doprava: -lešení -stavební trubkové lešení -rámové lešení PERI. Sklad: - Hulín, Záhlinická.

Výroba, vývoj, konstrukce: -pracovní plošiny: -přívěsové, přívěsové -kloubové -teleskopické -kloubovo-teleskopické -mobilní, přívěsové -nůžkové -sloupové -vyrovnávací můstky.

Výroba nábytku na zakázku: -kuchyní, vestavěných skříní, nábytku z masivu, kanceláří a vybavení komerčních prostor -prodej a montáž elektrospotřebičů.

Stavební firma se zaměřením na pozemní stavitelství. Výstavba: - občanské, bytové stavby - průmyslové stavby. Rekonstrukce staveb. Zateplování budov. Alternativní energie - montáž: - tepelná čerpadla - solární kolektory - zásobníky teplé vody Práce vodo - topo.

Malířství, natěračství. Malířské a natěračské práce všeho druhu. Opravy a rekonstrukce: - pokovení zkorodovaných ocelových zámečnických a klempířských konstrukcí - hydroizolace plochých střech včetně nátěrů - sanace betonových konstrukcí - zateplovací termoizolační stěrky TK therm 3.tisíciletí, včetně nátěrů - venkovní ...

Panelárna Louky. Výroba, prodej betonových výrobků: - strukturovaná dlažba - stropní panely - filigrány - obrubníky, zatravňovací tvárnice - silniční panely - atypické betonové výrobky. Čerpací stanice LPG - tel.: 732683735.

Stavební činnost: - stavby na klíč - plynovody. Maloobchod, prodej: - stavební materiál, stavebniny. Odborná montáž: - střešní okna, dekorativní a zastiňovací doplňky VELUX. Služby: - míchání barev.

Kominictví Koníček provádí běžné kominické práce. Hledáte-li kominíka z lokality Uherský Brod, Uherské Hradiště, obraťte se na mě. Jsem zkušený kominík s letitou praxí a kvalifikací v oboru kominictví. Provádím kontroly komínů dle vyhlášky nebo komín vyčistím či poradím v různých situacích ohledně komínů. Provádím tyto kominické práce: - ...

Stavební firma. Zateplování fasády: - rodinné domy - bytové domy.