Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Práce: -obkladačské: -vnitřní i vnější obklady, dlažby -kompletní rekonstrukci koupelen a bytových jader -zateplování, fasády.

Stavební firma. Rekonstrukce domů, bytů. Zateplení fasád. Zámkové dlažby, ploty, okrasné zídky a jiné zednické práce.

Truhlářství František Kedra sídlící v okrese Zlín se převážně zabývá výrobou atypických stolařských výrobků. Provádíme kompletní stolařskou výrobu pro interiéry, a to jak z lepených materiálů (lamino apod.), tak z masivu a na objednávku vyrábíme také exteriérové prvky (pergoly, zábradlí, vrata, ...). Snažíme se o maximální kvalitu výrobků i o ...

Naše dlouholetá společnost se zabývá návrhy, výrobou a montáží konstrukcí a výrobků převážně kovového charakteru včetně renovací. Pracujeme po celé ČR. Pracujeme jak s běžnou ocelí, mědí, nerezí, mosazí, tak i se sklem, plexisklem, lexanem, tahokovem, pozinkem, komaxitem, PVC a jiným materiálem. Snažíme se navrhovat a zhotovovat jak běžné ...

Zámečnictví. Výroba: - rybářských potřeb. Modelářství: - výroba zavážecích loděk. Soukromý rybářský revír JAKOZ. Sportovní rybolov. Chov a prodej ryb. Služby v myslivosti.

Výroba, prodej: Výrobky z kamene: - pracovní desky do kuchyní - vyhřívané pracovní stoly - koupelnové desky - obklady - dlažby - parapety - schody Materiály - žula - umělé kameny (trafficstone, technistone, silestone) Realizace zakázek na klíč (včetně zaměření, dopravy a montáže).

Výroba: - informační vitríny pro města a obce - venkovní vitríny pro firmy, školy - prosklenné výstavní vitríny - přebalovací pulty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - průmyslové i domovní spínače a zásuvky - modulové přístroje, proudové chrániče - motorové spouštěče - zemnící materiál - svítidla - světelné zdroje - baterie.

Velkooobchod, distribuce, maloobchod, prodej: -plastové potrubí, trubky, tvarovky -armatury vodárenské -litinové tvarovky -poklopy a mříže -šachty a septiky -kanalizační, odvodňovací systémy -zámková dlažba

Stavební činnost: - pozemní stavitelství, novostavby občanských a bytových staveb - generální rekonstrukce a opravy objektů včetně nástaveb půdních prostor - výstavba průmyslových objektů, komplexních průmyslových areálů včetně dodávky a montáže různých druhů výrobní technologie - základové konstrukce a nosné konstrukce objektů z monolitických ...

Zabýváme se prodejem, e-shopem a dodávkou materiálu pro elektroinstalace a elektromontáže: - objímky - plechové příchytky - řetězy a příslušenství - řetězové spojky - ocelová lanka - lanová očnice - elektrikářské svorky a příchytky - příchytky pro závitovou tyč - příchytky na ocelové konstrukce - příchytky na válcované profily - ...

Kamenictví. Výroba, kamenické práce: -Lité teraco - Pomníkové práce - Renovace teracových schodišť - Kuchyňské linky ( přírodní kámen ) - Kamenné zídky, krby, veškerá práce s kamenem

Distributor, prodejce výrobků značky SANITY SWISS pro Českou a Slovenskou republiku: - sprchové kouty, vaničky - vany z mramoru - vodovodních baterie - sprchovací sety.

Developerská a investiční společnost Nízkoenergetické bytové rodinné domy a byty Zlín-Štípa. Prodej domů na bydlení. Výstavba bytových, řadových a rodinných domů Prodej pozemků pro individuální výstavbu se zajištěnou základní technickou vybaveností.

Stavební firma. Komplexní stavební práce. Stavba, výstavba, realizace, rekonstrukce: -průmyslové stavby -bytová výstavby -rodinné domy. Kancelář najdete v Otrokovicích, průmyslový areál Toma, budova č. 16.

osobní sklad - nechce figurovat pod tímto názvem společnosti. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -střešní okna VELUX -profily

Pokládka podlahových krytin.

Prodej, dodávka, montáže, instalace: -plastová okna a plastové dveře FenStar z 4 - 6-ti komorových profilů -garážová vrata Trido -dřevěná eurookna HON -hliníková okna a dveře.

Služby: -architektonické -inženýrská činnost v investiční výstavbě -projektování, stavebníprojekce /projekty staveb/.

Geodetická kancelář. Veškeré geodetické práce pro občany a organizace. Geometrické plány, vytyčení hranic, podklady pro projektanty, vytyčení staveb, zaměření skutečného provedení stavby.

Rekonstrukce koupelen, bytů na klíč. Instalatérské, obkladačské, sádrokartonářské práce, přesné řezání obkladů z přírodních materiálů.

Návrhy, montáže, servis slaboproudých systémů v panelových domech: - společná televizní anténa STA / SAT - domovní telefony DT - kamerové systémy CCTV - zabezpečovací systémy-EZS - čipový přístup-ČP.

Zastoupení dánské firmy DEVI. Dodávka, prodej, montáže, instalace: -elektrické podlahové vytápění -tepelné čerpadla vzduch-vzduch -klimatizace. Projektování, dodávka, montáže: -měření a regulace MaR, měřící a regulační systémy HONEYWELL -zabezpečovací systémy -protipožární systémy.

Prodej železářského zboží, nářadí, nástrojů a spojovacího materiálu. Nabídka elektrického zařízení a potřeb pro zahrádkáře i domácí kutily.