Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Poskytujeme tyto služby Malířské a natěračské práce Malby interiérů, dekorativní malby Nátěry fasád Lakýrnické práce Nátěry topných těles, a hutních materiálů Nátěry střech Provádíme stříkané tapety variopoint Fládrování

V okno s.r.o. - výroba, montáž a servis plastových a hliníkových oken a dveří, včetně doplňků - žaluzie, parapety, sítě atd. Nabízíme široký výběr profilů s výbornými izolačními vlastnostmi. Poradenství a cenová nabídka zdarma. Jsme regionální rodinná firma, vyrábíme, montujeme a servisujeme již od roku 1998. Vyrábíme z německého profilu ...

Rámování a paspartování Sklenářské práce Pískování skla

Provádíme: - ruční zemní práce včetně definitivních ůprav - zemní práce minibagrem - pokládka a zatahování kabelů - pokládka a zatahování HDPE trubek - protlaky

Sklenářství a rámování: - montáž zástěn - zrcadla na zakázku - pískování skla.

Práce sklenářské: -zasklívání, řezání, broušení, vrtání skla -lepení skel. Výroba ze skla: -akvária -terária -zrcadla -autozrcátka (zpětná zrcátka) -skleněné skříně -výstavní skříně -vitríny -izolační dvojskla, dvouskla -DITHERM vakuovaná skla -polystyrénové rohy na akvária. Rámování: -obrazy.

Skleněné výrobky: - dveře a stěny - sprchové kouty - zábradlí a stříšky. Kování na sklo Ochranné zástěny a přepážky COVID -19.

Sklenářské služby a servis. Zasklívání oken, výloh, skleníků, pergol. Zateplování schodišťových prosklených oken - luxfery, skleněné cihly. Zateplení oken. Veškeré vrtání a broušení. Řezání a lepení zrcadel.

Sklenářství. Práce: - sklenářské - zasklívání oken Výroba, prodej: - izolační dvojskla (dvojskel) - zrcadla Prodej, maloobchod, montáž: - plastová a hliníková okna SALAMANDER, VEKA

Sklenářství. Zasklívání a opravy oken, verand, dveří. Lepení poliček. Prodej: - sklo - polykarbonát na míru - akryl a silikony.

Sklenářství. Práce: - opravy poškozených skleněných výplní - zasklívání oken, výloh, dveří i v domácnostech - lepení zrcadel - terária, akvária - dvojskla - broušení a vrtání skel a zrcadel.

Hodinový manžel. Služby: - drobné opravy a práce v domácnosti - montáž nábytku a elektrických spotřebičů - malířské a natěračské práce - drobné instalatérské práce, zednické práce - venkovní práce v okolí domu. Úklid. Doprava a stěhování. Zapůjčení přívěsných vozíků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -ložiska, brusné kotouče, řetězy, kotevní technika.

Zpracovatel veškerých druhů odpadů. Odvoz, přeprava odpadů včetně nebezpečných. ČOV - čistírna odpadních vod. Sklad nebezpečných a ostatních odpadů. Drtící linka. Poradenství - pro ADR. Sídlo: - tř. Tomáše Bati 1566, 765 02 Otrokovice.

Strojní mechanizace. Zemní a výkopové práce na klíč pro firmy i soukromníky. Terénní, svahové úpravy pozemku. Autodoprava sypkých hmot - dovoz štěrku, písku a kameniva. Autoservis. Opravy: - mechanických závad, opotřebení: - opravy brzd, rozvodů - výměny filtrů, náplní.

Internetový obchod, eshop, prodej: - zahradní nábytek dřevěný, kovový, umělý ratan, z exotického dřeva - doplňky pro zahradní nábytek - houpačky, houpací sítě - skluzavky, dětské hřiště - grily, krby - zahradní domky, altány, pergoly - další doplňky na zahradu.

Eshop, prodej: - lapače hmyzu - elektrická zařízení na hubení létajícího hmyzu - venkovní tepelné infrazářiče .

Kovovýroba: - okna, dveře, vrata. Výroba: - ocelových zárubní - protipožárních i bezpečnostních. Zámečnická výroba dle zadání zákazníka. Práce: - frézování - soustružení - broušení - lisování - řezání - stříhání a ohýbání plechů.

Sklenářství. Kompletní sklenářský servis: - zpracování skla - řezání, vrtání, broušení hran - zasklívání oken, dveří - pískování - lepení zrcadel - lepení akvárií, terárií - skleněné vitríny - náhrobní desky ze skla. Zabezpečení obchodů: - bezpečnostní skla - protipožární skla - speciální skla pro odhlučnění.

Truhlářství a stolařství. Výroba: - bytový nábytek.

Prodej, pokládka, montáž. Plovoucí podlahy: -dřěvěné -dýhované. Koberce: -kusové -metráž -PVC lino -renovace podlah.

Hodinový manžel: - nejrůznější práce, opravy a služby pro domácnosti i firmy - k dispozici 24 hodin denně.

Kominictví. Stavby nerezových, keramických komínů. Vložkování komínových průduchů, opravy nadstřešních částí, Připojování spotřebičů paliv. Kontroly, revize a čištění spalinových cest.

Opravy, čištění, revize, montáž a prodej plynových kotlů. Autorizovaný servis kotlů značek: - Buderus - Baxi - Quantum, Thermona - Viessmann - Dakon, Viadrus - kotle plynové, olejové, kondenzační, nástěnné, na tuhá paliva - solární kolektory - otopná tělesa. Montáže a prodej: -satelitní a anténní techniky pro digitální příjem TV ...

Loukovské strojírny. Kusová, malosériová výroba. Kovoobrábění: - soustružení, frézování -broušení kovů. Drobné zámečnické práce.