THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Developerská a investiční společnost Nízkoenergetické bytové rodinné domy a byty Zlín-Štípa. Prodej domů na bydlení. Výstavba bytových, řadových a rodinných domů Prodej pozemků pro individuální výstavbu se zajištěnou základní technickou vybaveností.

Stavební firma. Komplexní stavební práce. Stavba, výstavba, realizace, rekonstrukce: -průmyslové stavby -bytová výstavby -rodinné domy. Kancelář najdete v Otrokovicích, průmyslový areál Toma, budova č. 16.

osobní sklad - nechce figurovat pod tímto názvem společnosti. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -střešní okna VELUX -profily

Pokládka podlahových krytin.

Prodej, dodávka, montáže, instalace: -plastová okna a plastové dveře FenStar z 4 - 6-ti komorových profilů -garážová vrata Trido -dřevěná eurookna HON -hliníková okna a dveře.

Služby: -architektonické -inženýrská činnost v investiční výstavbě -projektování, stavebníprojekce /projekty staveb/.

Geodetická kancelář. Veškeré geodetické práce pro občany a organizace. Geometrické plány, vytyčení hranic, podklady pro projektanty, vytyčení staveb, zaměření skutečného provedení stavby.

Rekonstrukce koupelen, bytů na klíč. Instalatérské, obkladačské, sádrokartonářské práce, přesné řezání obkladů z přírodních materiálů.

Návrhy, montáže, servis slaboproudých systémů v panelových domech: - společná televizní anténa STA / SAT - domovní telefony DT - kamerové systémy CCTV - zabezpečovací systémy-EZS - čipový přístup-ČP.

Zastoupení dánské firmy DEVI. Dodávka, prodej, montáže, instalace: -elektrické podlahové vytápění -tepelné čerpadla vzduch-vzduch -klimatizace. Projektování, dodávka, montáže: -měření a regulace MaR, měřící a regulační systémy HONEYWELL -zabezpečovací systémy -protipožární systémy.

Prodej železářského zboží, nářadí, nástrojů a spojovacího materiálu. Nabídka elektrického zařízení a potřeb pro zahrádkáře i domácí kutily.

Dodávka a výstavba: -protihlukové stěny v okolí silnic, dálnic a průmyslových prostor -protihlukové systémy prosklené -protihlukové stěny betonové (liadur) -protihlukové stěny dřevěné (u některých typů je možná recyklace) -protihlukové stěny hliníkové.

Drobné stavební práce. Realizace: - lité podlahy - podlahové topení. Prodej, dodávka: - stavebního materiálu.

Galerie koupelen. Maloobchod, prodej: -zařízení pro koupelny -dlažby -obklady -vany, sprchy Návrh, rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra.

Truhlářství, stavební práce a pila Zakázková dřevovýroba: -dveře -interiérový i exteriérový nábytek -kuchyňské linky -altány, pergoly, přístřešky -dřevěné obklady -schody, schodiště -ploty, treláže. Pořez kulatiny. Prodej řeziva.

Sklenářství: -zasklívání-zrcadla na míru -broušení a vrtání -izolační dvojskla -sprchové kouty. -přístřešky z lexanu.

Opravy nákladních motorových vozidel a stavebních strojů.

Geodetické a důlně měřičské práce: - zaměřování polohopisu a výškopisu - vytyčování staveb - zaměřování inženýrských sítí a přípojek - vytyčování hranic pozemků - dělení pozemků - zaměřování skutečného provedení staveb - geometrické plány po rozestavěné či nové stavby - geometrické plány na věcná břemena.

Provádění výškových a zednických prací.

Rekonstrukce, oprava, generální oprava, technologie, realizace, výměna: - komponenty řídicích systémů a náhradních dílů značky SIEMENS - dodávky dílů a software - zrychlené dodávky dílů do 24 hodin - opravy výměnným způsobem do 24 hodin u firmy SIEMENS v Německu - distribuce Micro-PLC SIEMENS S7-200 - automatické celky ...

Práce: -pokrývačské -zateplování plochých střech, střešních plášťů -střešní hydroizolace -podlahářské: -pokládka - plovoucí podlahy, PVC, koberce, parkety -malířské -natěračské.

Projekční kancelář. Projekční činnnost, projektování: -projektování v investiční výstavbě -inženýrská činnost. -architektonické studie. -projekty interiérů.

Oceňování nemovitostí a projektování staveb.

Poradenství v oblasti vodního hospodářství a životního prostředí. Služby: - poradenské služby v oblasti vodovodů a kanalizací - poradenství pro ochranu životního prostředí - dotační poradenství - technický dozor a odborná pomoc při provozování vodohospodářského majetku - prodej domácích čistíren odpadu vod.

Dodáváme: - plechové střešní krytiny včetně prosvětlovacích pásů - trapézové plechy - spojovací materiál