THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Stavební firma BJ dřevostavby Nivnice se zabývá kompletní realizací dřevostaveb v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Nízkoenergetické domy jsme schopni dokončit již za 3-5 měsíců od začátku výstavby. Dřevěné stavby mají výhody oproti běžné zděné stavbě: - realizace hrubé stavby do 30 dnů - nadstandartní tepelně ...

Společnost CEMA MORAVIA, spol. s r.o. ve Zlíně se specializuje na prodej a montáž garážových, průmyslových, sekčních vrat, vjezdových, křídlových, posuvných bran, závor, rolovacích mříží, dveřních systémů, markýz, teras i plotů z WPC. Současně se zabývá poradenstvím v této oblasti. Sekční garážová vrata - montujeme vrata od výrobců ...

Společnost CEMA MORAVIA, spol. s r.o. ve Zlíně se zabývá dodávkou a montáží WPC teras a plotů výrobce WoodPlastic. Odolné terasy z materiálu WPC nabízíme v šesti moderních designech a osmi barevných variantách s imitací dřeva. Na bezúdržbové ploty poskytujeme garanci až 25 let. Terasy Premium, Max - vysoká kvalita, atraktivní design, záruka ...

Stavební firma. Komplexní stavební práce na klíč, inženýrská činnost. Stavba, rekonstrukce: -bytová výstavba - domy, byty, řadovky -průmyslové stavby.

- elektrické instalace - velkoobchod, maloobchod - údržba a oprava motorových vozidel - výroba a instalace průmyslových i elektrických zařízení - technické zkoušky a analýzy - bezpečnostní a pátrací činnosti

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické plyny -spotřebiče a hořáky na propan-butan -propan-butanové láhve -autoplyn LPG - balonové plyny (foukání balónků) Půjčovna, půjčování: - plynové hořáky - teplovzdušné agregáty. Čerpací stanice LPG.

Záruční a pozáruční servis, oprava, opravy, opravna: -nářadí BOSCH, SKIL, DREMEL - celý sortiment pro profesionály a kutily: -vrtačky, sbíječky, kladiva, hoblíky, pily - pneumatické, elektrické, vysokofrekvenční, vzduchové, pneumatické, nářadí. -zahradní program: -sekačky -křovinořezy -stroje -spotřebiče pro domácnost: -zn. ...

Prodej, servis: - kancelářské, lékařské židle a křesla - dětské rostoucí židle a stolky - pracovní a dílenské židle - vícemístné lavice. Montáže sádrokartonů SDK. Montáže, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení. Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a zařízení.

Montáže, revize, opravy i porevizní: -elektroinstalace, elektrická zařízení -hromosvody. Montáž a opravy: -elektrické vytápění -domácí telefony -elektrické zámky a vratníky. Domovní instalatérské práce, instalační: -VODOinstalatérské, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení -PLYNařské, instalace plynu.

Prodej práškových barev ST Powder Coatings Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí.

Komplexní řešení silnoproudých a slaboproudých technologií. Havarijní a poruchová služba elektro. Elektromontážní práce: - v rodinných domech - bytech - firmách - garážích - chatách i jiných objektech. Silnoproudé instalace: - hromosvody dle nové ČSN EN 62 305 - vyřízení, realizace odběrných míst pro E-ON, ČEZ - LED ...

Tesařství, pokrývačství. Klempířské, pokrývačské práce: - střechy - ploché, šikmé Zednické práce Tesařské práce: - střechy, pergoly, altánky - izolace střech.

Výroba, prodej: -výroba plastových dílců pro nábytkářství, elektro, domácnost: -úchytky -kování dveřní, okenní -kliky -koupelnové soupravy a doplňky -bytové doplňky -plastové dentální lžíce -svítící klika LUMOS.

Výroba: -stropních konstrukcí -ztraceného bednění -železobetonových prvků či zámkové dlažby. -dodávky betonových směsí -prodej stavebního materiálu.

Práce: -domovní a průmyslové rozvody včetně dodávky materiálu: -VODOinstalace -TOPO, topenářství -centrální vysavače -kotelny do 50 i nad 50kw -rozvody technických plynů.

Společnost mmcité 1 a.s. z regionu Uherské Hradiště navrhuje, vyrábí a dodává městský mobiliář jako jsou parkové lavičky, odpadkové koše, zastávkové přístřešky nebo stojany na kola. Převážně působí v lokalitě Zlín, Praha. Vážíme si našich měst a tak je děláme krásnější Návrhy, dodávky, výroba, kovovýroba: - zastávkové přístřešky a ...

Podlahářsé práce. Pokládka, prodej: - tradiční i exklusivní plovoucí podlahy.

Truhlářské práce - kuchyně - ložnice - dveře, zárubně - zakázková výroba nábytku na míru.

Pronájem: - montážní plošiny - vysokozdvižná plošina. Autodoprava: -13 aut AVIA, multicara, TATRA 815. Práce: -s motorovou pilou: -kácení, prořez, likvidace - stromy, keře -přípravné práce pro stavby -výškové práce -práce s vysokozdvižnou plošinou.

Výstavba, rekonstrukce, zateplování rodinných domů, bytových domů. Práce: - obkladačské a sádrokartonářské práce - nátěry fasád - čištění fasád pomocí vysokotlakých přístrojů - odstranění mechů, řas a plísní ze všech druhů povrchů. Vizualizace fasád.

Stavební a obchodní činnost. - realizace, rekonstrukce rodinných domů - tesařské práce - fasádní práce - obkladačské práce - stavební práce - zemní práce - instalatérské práce - sádrokartony - okna, dveře, žaluzie - prodej stavebního materiálu - dovoz a odvoz sypkých materiálů, stavební suti

Zámečnictví. Zakázová i sériová výroba: - kovové prvky pro nábytkářské firmy i atypické - nábytek v interiéru bank, restaurací a hotelů - výroba bankovní techniky.

Zámečnická výroba: - z nerezu a klasické oceli. Výroba: - zábradlí, mříže, přístřešky - stavební konstrukce - posuvné brány s pohonem - balkony - ocelové terasy, ocelové schodiště - hydraulické nádrže - výroba na přání zákazníka.

Zateplení budov. Tepelné izolace. Nátěry fasád. Sádrokartonářské práce. Minerální podhledy. Akustické podhledy a obklady Plastová okna.