THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Provádíme zemní a výkopové práce. Nabízíme realizace vysoce specifických požadavků.

Služby: -chemické čištění kotlů, bojlerů, výměníků

Práce: -zednické -obkladačské -rekonstrukce koupelen -rekonstrukce bytových jader

Výroba: -kuchyňský nábytek na míru -skříně -obývací pokoje -ložnice -kancelářský nábytek -dveře

Prodej a montáže plastových oken REHAU, SALAMANDER a VEKA, žaluzií, rolet, parapetů, sítí proti hmyzu. Provádíme stavební práce. Rekonstrukce koupelen a bytových jader. Dodáváme okna plastová a dřevěná, dveře a garážová vrata.

Výroba, prodej: Pila. Pilařská výroba, dřevovýroba, prodej: -palivové dřevo -stavebního řeziva, -dřevěných fošen, trámů, prken, hranolů, latí. Pořez: -kulatiny -dřevo, dřeva.

Zakázková výroba, kovovýroba, montáže: - ploty, brány, branky, vrata, schodiště a zábradlí. Realizace oplocení dle individuálního návrhu na míru. Rekonstrukce a stavba oplocení všech typů, včetně veškerého příslušenství. Prodej pletiva.

Výškové práce, montáže střech a půdních vestaveb na klíč: - rekonstrukcí a kompletní dodávky včetně projektové dokumentace - rodinné domy na klíč - zednické práce - zateplení fasád.

Zpracování kamene. Kamenosochařské práce. Výroba, renovace, rekonstrukce, opravy: - pomníky - schody . Doplňkový prodej: - svítilny - urny.

Práce: - instalatérské - topenářské - dodávka materiálu.

Práce: -klempířské - materiál pozink, měď, hliník, titanzinek, atd. -galanterní klempířství (konve, atd.) -pokrývačské - veškeré druhy střešních krytin -tesařské. Rekonstrukce a oprava: -střechy - všechny druhy. Dokončovací stavební práce: -malířské -natěračské. -atd.

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalatérské, instalace vody -TOPO, topenářské, topení, vytápění -PLYNnařské, instalace plynu -revize plnynového zařízení Servis, opravy: -plynové spotřebiče MORA, DESTILA, DAKON, THERMONA, PROTHERM, FEROLI, BAXI Dodávka, montáže: -plynové kotle všech značek -vodoinstalatérský ...

Zámečnické práce, zakázkové zámečnictví: -veškeré stavebně zámečnické: -vrata, brány, atd. -kovovýroba.

Stolařství. Stolařská výroba: -kuchyně, kuchyňské linky -eurookna, okna -vestavěné skříně -schodiště -interiérový, bytový nábytek na zakázku.

Návrhy, projektování, stavební projekce: -nízkoenergetické a pasivní stavby: -občanská a bytová výstavba, rodinné domy -dřevostavby -rekonstrukce. Služby: -inženýrská činnost.

Rekonstrukce: -koupelen -bytová jádra -bytové interiéry. Práce: -obklady, dlažby -sádrokartony -zateplení budovy -podlahářské -malířské.

Výroba, truhlářství, stolařství: -kompletní vybavení interiérů: -kanceláře, bary, restaurace, penziony, prodejny, rodinné domy -kuchyně -dětské a obývací pokoje -ložnice -zahradní nábytek.

Zámečnictví: -vrata, oplocení, mříže, branky, zábradlí, schodiště. -svařování -výměna: -zámky a vložky na dveřích. Kovoobrábění: -soustružení -drobné frézařské práce -vrtání -řezání vnitřních závitů

Práce: -instalatérské: -vodoinstalatérské, vodoinstalace -topo, topenářské, topenářství, topení -plynařské, plynoinstalace. Maloobchod, prodej: -vodovodní baterie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej vodovody, kanalizace: -plastové vodovodní, kanalizační a plynovodní potrubí -tvarovky, armatury, šachty.

Služby: -projektování, projekce v oboru: -požární bezpečnost staveb -technika prostředí staveb -zdravotní technika -vytápění a vzdutechnika.

Výstavba: - rodinné domy, domky. Rekonstrukce: - sádrokartonové úpravy bytů, sádrokartonové příčky - půdní vestavby.

Výroba: -kuchyní, šatních skříní, dětských pokojů, koupelnového nábytku, obývacích stěn, kanceláří atd. Vše vyrobíme na míru a podle Vašich představ. Součástí realizace zakázky je výkresová dokumentace s 3D vizualizací.

Truhlářství, podlahářství. Truhlářské a podlahářské práce.

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, topení. Maloobchod, prodej: -instalační materiál -vybavení koupelen -zahradní lavičky.