THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Maloobchod, prodej: -nátěrové hmoty: -barvy, laky -stavební chemie -lepidla, vteřinová a ostatní -kartáčnické zboží.

Řemeslo, práce: -malířské, -lakýrnické, -natěračské.

Maloobchod, prodej: -průmyslového zboží -drogerie -barvy, laky.

Práce: -zednické, zedník -obkladačské - obklady, dlažby -zateplování, tepelné izolace budovy.

Činnost: -projekční: -architektonické návrhy -studie -urbanismus -pozemní stavitelství -inženýrská: -ve výstavbě-stavební dozory -znalecké posudky z oboru ekonomika stavebnictví.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, laky.

Služby: -investiční činnost, rekonstrukce -prodej bytů.

Práce jen pro Správu majetku města Kroměříže: -instalatérské, instalační: -topenářské, topenářství, topenář -plynařské, plynařství, plynař.

Výstavba a pronájem: -byty, nebytové prostory. Údržba, opravy, rekonstrukce, modernizace: -byty, nebytové prostory. Příprava výstavby: -investiční činnost -inženýrská činnost. Řemeslné práce při výstavbě. Revizní zkoušky staveb včetně odstranění závad. Prodej: -stavební hmoty, materiály, výrobky. Zajištění: -zprávcovství domů.

Cihelna. Výroba, prodej: -tradiční pálené cihly z přírodních materiálů.

Architektonická a inženýrská kancelář. Služby: -architektonické -inženýrské -projekce, projektování.

VODO-TOPO-ZÁMEČNICTVÍ. Práce: -VODOinstalatérské, rozvody vody: -rekonstrukce koupelen, bytových jader -TOPO, topenářské, instalace topení: -montáže ústředního a podlahového vytápení, kotelen -zámečnické.

Izolační práce (zvukové, tepelné, protiotřesové).

Realizace, montáž: -koupelny na klíč -bytová jádra -sádrokartony -obklady, obkladačské práce -zámková dlažba. Práce: -vodoinstalační, vodoinstalace.

Maloobchod, prodej: - stavební materiál

Servis, oprava: - plynové spotřebiče, elektrické spotřebič - kotle: PROTHERM, VIADRUS, DAKON, THERM, QANTUM, JOHN WOOD - provádění pozáručních oprav u většiny kotlů - měření a seřízení spalin u kotlů všech výkonů - drobné elektroinstalatérské práce

Sklenářství. Práce: -sklenářské, zasklívání lodžií (lodžie, balkony) systémem OPTIMI.

Práce: - malířství - natěračství

Malířství, natěračství. Práce: - malířské, malby, malování - natěračské, natírání, nátěry.

Prodej, servis: -elektroinstalace, elektromontáže. Práce: -regulace a měření -vodoinstalace -topenářství. Maloobchod, oprava: -plynové spotřebiče -kotle -ohřívače -sporáky, ohřívače, topidla.