THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Kamenictví, kameník. Zpracování: -přírodní kámen.

Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství. Výroba: -nábytek: -interiérový: -bytový: -ložnice, dětské pokoje, obývací stěny, postele, stoly, kuchyňské linky -kancelářský -zahradní -ploty -okna a dveře.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie, průmyslové zboží.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny -drogerie -průmyslové zboží.

Práce: -podlahářské, podlahářství, pokládání podlahových krytin, podlahy -obkladačské, obkládání stěn, obklady.

Služby: -projektování, stavební projekce -architektonické, architektka -inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Malířství a natěračství. Práce: -malířské, malování, malby: -byty, kanceláře, školy, haly, schodiště -natěračské, nátěry, natírání: -okna, dveře, topení (radiátory), ploty (oplocení), střechy, konstrukce.

Služby: -montážní instalatérské práce -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské -montáže a opravy plynových spotřebičů -dodání zařizovacích předmětů a veškerých instalačních materiálů.

Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál.

Činnost: -projektování, stavební projekce -inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Práce: -domovní instalace: -VODOinstalatérské, vodoinstalatérství, instalace vody -TOPO, topenářské, topenářství, topení, vytápění.

Výroba, prodej: -variabilní kovový nábytek s různou povrchovou úpravou do interiérů, obchodů, kanceláří -rozvaděče. Práce: -zámečnické. Maloobchodní prodej: -sportovní obuv -sportovní oděvy -značkové sportovní potřeby . Prodejna: -ZANE, Národní třída 101, 695 00 Hodonín.

Práce: -zemní, výkopové -terénní úpravy -demoliční práce. Autodoprava, doprava: -nákladní: -přeprava stavebních hmot, suti, lešení, strojů apod. -zásobování staveb . KAKTUSCENTRUM. Prodej: -kaktusy.

Kompletní stavební práce, výstavba, rekonstrukce, modernizace: -koupelny -bytová jádra -sociální zařízení -zateplování fasády certifikovanými materiály -fasády včetně nátěrů -omítky, dekorační omítky -odstranění vlhkosti zdiva podřezáváním nebo sanační omítkou. Montáž: -obklady a dlažba ...

Sklenářství. Sklenářské práce, zasklívání.

Práce: -pokrývačské, pokrývačství -klempířské, klempířství. Montáže: -střešní krytiny -střešní okna Velux. Rekonstrukce, oprava: -střechy ze všech druhů krytiny -střechy plechové. Vypracování - předběžný rozpočet u rekonstrukcí.

Služby: -elektroprojekce, projektování elektroinstalací.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník, zámky.

Služby: -stavební projekce, projektování ve výstavbě. Stavební práce.

Práce: -pokrývačské,pokrývačství: -oprava a rekonstrukce střechy. -montáž,instalace všech druhů střešní krytiny. Výroba: -klempířské prvky.

Služby: -stavební projekce, projektování. -architektonické. Zpracování: -projektová dokumentace rodinných domů, domků.

Práce: -malířské, malířství, malby, malování interiérů -natěračské, natěračství, nátěry fasády.

Výroba: -technické plyny. Údržba, opravy: -kotle - JUNKERS, VAILLANT -měřicí, kontrolní, navigační přístroje a zařízení.

Revize, oprava, servis, zkoušky: -tlakové zařízení, nádoby na plyn -kotle (kotel).

Služby: -izolace -vysoušení, sanace -nacenění zakázky -rekonstrukce -zednické a obkladačské práce -sádrokartonářské práce -zateplování -opravy fasád -pokládka zámkové dlažby -výstavba plotů -bourací práce.