THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Zemní a výkopové práce minibagry Prodej - nože Štěpkování větví do průměru 45cm štěpkovačem ALBACH (bobr) Prodej - zahradnické nářadí

Koupelnové studio. Maloobchod, prodej: -kompletní vybavení koupelen -sanitární a zařizovací předměty: -keramika, vany, baterie -sprchové kouty, splachovací nádržky -kopelnový nábytek a doplňky -obklady a dlažba -další materiály: -tepelné izolace EKOFLEX -tmely, lepidla, pěny.

Svařovací práce Zakázková - kovovýroba - zámečnické práce - kovářské práce

Natěračské práce Malířské práce

Elektroinstalační práce - revize Montáž - hromosvody Instalace - počítačové sítě

Lakýrnictví Malířství Tapetování Děkorační práce (lepení štuků, profilů, bordury, ...)

Zateplování - domy Hrubé stavby - zakázky na klíč Zednické práce

Prodej - laminátové a dřevěné podlahy - korky Pokládka - laminátové a dřevěné podlahy - korky

Tesařské práce Pokrývačské práce

Práce: -zednické, zednictví -obkladačské: -montáže, pokládka - obklady, dlažby.

Práce: -domovní elektroinstalace, elektromontáže: -elektrické rozvody v objektech -elektronické zabezpečovací systémy. Montáže: -satelitní a anténní technika. Realizace: -počítačové sítě -tvorba, webdesign: -www (webovské) stránky.

Pořezy - vlastní pila Dřevostavby - dřevěnice - roubenky Topenářské práce Zdící systémy na PUR pěnu HELUZ, PROTHERM Zámkové dlažby - obklady - dlažby Stavby RD - rekonstrukce Vodoinstalační práce

Plynoinstalační práce Topenářské práce

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení -přestavby bytových jader.

Práce: -zednické -obkladačské: -pokládka - dlažba, obklady.

Práce: -malířské, malířství, malby interiérů -natěračské, natěračství, nátěry fasády

Elektroinstalace, elektromontáže. Revize: -elektrická zařízení.

Práce, oprava, servis: -elektroinstalace, průmyslové elektromontáže, elektrikář.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží: -zábrany proti holubům, ochrana proti holubům -matrace do postele, latexové matrace.

Stavební firma. -jednoduché stavby, rekonstrukce staveb. Práce: -komplexní stavební práce -udržovací práce na stavbách -demolice.

Klempířství: -kompletní dodávka - střešní pláště, střechy. Výroba, prodej: -střešní vikýře. Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské.

Inženýrská investorská činnost. Zajištění a organizace zadávacích řízení. Přípravná, stavebně správní a poradenská činnost. Projektová činnost a zpracování zadávacích dokumentací. Výkon stavebního a autorského dozoru. Činnost technických a ekonomických poradců. Obchodní činnost. Realizace staveb.

Elektroservis, elektroopravna, oprava, servis: -elektrospotřebiče: -pračky, myčky, ledničky, mrazničky, mikrovlnné trouby, atd.

Práce: -elektroinstalační, elektroinstalace, instalace elektro, elektrikář: -slaboproud, silnoproud.