THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Kovomat - železářství. Prodej spojovacího materiálu: - vruty, šrouby, hřebíky, hmoždinky - vrtáky, těsnění - dveřní zámky a kování - nářadí - poštovní schránky - nářadí pro řemeslníky a zahrádkáře - dřezy - elektrody.

Plynoinstalace. Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení. Vodoinstalatérství, topenářství. Solární systémy. Kanalizační systémy. Rekonstrukce koupelen.

Maloobchod, prodej: -nátěrové hmoty: -barvy, laky -malířské potřeby, malby -fasádní, interiérové nátěry -MEFFERT (DÜFA), SADOLIN. Služby: -tónování barev TIKKURILA na automatickém tónovacím stroji.

Práce: -elektromontáže. Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí - venkovní i kabelové -veřejné osvětlení. Nákup, prodej: -materiál: -elektromateriál, -kabely, -transformátory.

Stavba, výstavba, realizace: -výstavbu rodinných domů -rekonstrukce bytových jader -montáže sádrokartonů -opravy fasád, zateplení fasád -opravy a rekonstrukce střech a krovů -stavby z kamene. Stolařství, stolárna, výroba: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -koupelnový nábytek -vestavné skříně .

Výroba inteligentních venkovních modulů do veřejných prostor a rodinných zahrad. Unikátní design - řešení na míru: - zvukové i optické bariéry - výklopné prvky - venkovní učebna - prvky hřiště - pro firmy venkovní pracoviště, posezení apod..

Společnost AutoDOOR Uherský Brod je výrobně-montážní firma specializovaná na privátní garážová vrata, vstupní dveře a průmyslová vrata, průmyslové vjezdové brány, požární uzávěry - dveře. Máme za sebou již 25 let praxe v oboru. Zajistíme i kompletní servisní služby pro všechny typy výrobků - reagujeme pružně, servis řešíme obratem, nejpozději ...

Stavební společnost. Veškeré zednické práce. Stavby na klíč i rekonstrukce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál: -matice, šrouby, vruty, podložky, hmoždiny, vruty, kotevní technika.

Kamenictví a kamenosochařství Trtek z Nivnice je rodinná firma z regionu Uherský Brod, z 35-letou tradicí v oboru kamenické práce. Na zakázku dodáme nejen pomníky a krycí desky, ale i obklady krbů, fasády i kamenné desky do koupelny či kuchyně. Provádíme i rytí písma na pomníky a náhrobky. Veškeré kamenosochařské a kamenické práce provádíme ...

Internetový prodej: - svářecí technika - průmyslové vysavače - nářadí do dílny

Výměna starých střešních oken Velux. Odborná montáž stínící techniky, servis: - exteriérové žaluzie a rolety.

Stavební firma. Kompletní výstavba na klíč, novostavby.RD na klíč, průmyslové objekty. Rekonstrukce staveb Zemní a bourací práce. Doprava stavebních materiálu. Práce. - vodo-topo - elektroinstalace - tesařské - kamenické, obkladačské práce Půjčovna stavebního nářadí.

Hodinový manžel: - montáže nábytku - čištění odpadů - montáže baterií - sekání trávy Pokrývačství, tesařství.

Sklenářství: - sklenářské práce - zasklívání - verandy, dveře, výlohy, okna - opracování skel - výroba dvojskel a trojskel - výroba akvárií a terárií. Prodej, maloobchod: - skla - čirá, bronzová, mléčná, ornamentální, lepená, drátoskla, keramická - celoskleněné přepážky - sprchové kouty - zrcadla. Zarámování obrazů: -paspartování ...

Výroba, prodej a montáž: - posuvných střech - posuvných dveří - oken a dveří na zimní zahrady - zimní zahrady Van Beveren - výsuvných oken.

Nerezové zábradlí Sova. Zakázkové zámečnictví vyrábí a montuje zábradlí dle požadavků klienta.

Elektroinstalace. Alarmy, kamerové systémy. Instalatérské a topenářské práce. Malířské a natěračské práce.

Tesařské, Pokrývačské a Klempiřské práce. Výstavba i rekonstrukce střech. Pergoly, krytá stání. Dřevostavby - srubové stavby.

Práce: -revize, revizní -elektromontáže, elektroinstalace -slaboproud -silnoproud -revize: -elektrická zařízení i nářadí -hromosvody -měřicí a regulační technika -montáže, instalace: -zabezpečovací a monitorovací technika -GPS -ozvučení -NONSTOP servis při haváriích.

Stavební firma, výstavba, stavební práce, rekonstrukce, montáž: -montáž sádrokartonů - dělící příčky, protipožární konstrukce, zavěšené podhledy, předstěny, podkroví -sádrokartonové konstrukce - impregnované, protipožární, bezpečnostní RIGIPS -půdní vestavby -zateplení fasád -stavební práce, modernizace - bytová jádra -montáž ...

Služby v oblasti slaboproudu: - zabezpečení budov a majetku. Elektroinstalace pro váš dům. Instalace, montáže: - zabezpečovací a kamerové systémy - přístupové systémy do budov - videotelefony - PC a sítě.

Stavební a dokončovací práce. Vyzdívky příček aj. Zámková dlažba, opěrné zdi. Výkopové práce.

Lité betonové podlahy. Anhydritové a cementové samonivelační potěry. Realizujeme podlahy pro rodinné domy, bytové a administrativní budovy.

Tesařské práce. Dřevostavby. Rekonstrukce domů. Monfáž: - altány - přístřešky - zahradní domky.