THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Oprava, servis, revize: - montážní plošiny (MP-10 až MP-27).

Podlahářské práce: - pokládky podlahových krytin - renovace parket.

Umělecké kovářství. Výroba na zakázku: - kované ploty, brány - kované zábradlí, schody - konstrukce a bytové doplňky .

Práce: - zemní - demoliční.

Stavební firma BJ dřevostavby Nivnice se zabývá kompletní realizací dřevostaveb v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Nízkoenergetické domy jsme schopni dokončit již za 3-5 měsíců od začátku výstavby. Dřevěné stavby mají výhody oproti běžné zděné stavbě: - realizace hrubé stavby do 30 dnů - nadstandartní tepelně ...

Stavební firma. Komplexní stavební práce na klíč, inženýrská činnost. Stavba, rekonstrukce: -bytová výstavba - domy, byty, řadovky -průmyslové stavby.

Výroba: -stropních konstrukcí -ztraceného bednění -železobetonových prvků či zámkové dlažby. -dodávky betonových směsí -prodej stavebního materiálu.

Práce: -domovní a průmyslové rozvody včetně dodávky materiálu: -VODOinstalace -TOPO, topenářství -centrální vysavače -kotelny do 50 i nad 50kw -rozvody technických plynů.

Společnost mmcité 1 a.s. z regionu Uherské Hradiště navrhuje, vyrábí a dodává městský mobiliář jako jsou parkové lavičky, odpadkové koše, zastávkové přístřešky nebo stojany na kola. Převážně působí v lokalitě Zlín, Praha. Vážíme si našich měst a tak je děláme krásnější Návrhy, dodávky, výroba, kovovýroba: - zastávkové přístřešky a ...

Výstavba, rekonstrukce, zateplování rodinných domů, bytových domů. Práce: - obkladačské a sádrokartonářské práce - nátěry fasád - čištění fasád pomocí vysokotlakých přístrojů - odstranění mechů, řas a plísní ze všech druhů povrchů. Vizualizace fasád.

Stavební a obchodní činnost. - realizace, rekonstrukce rodinných domů - tesařské práce - fasádní práce - obkladačské práce - stavební práce - zemní práce - instalatérské práce - sádrokartony - okna, dveře, žaluzie - prodej stavebního materiálu - dovoz a odvoz sypkých materiálů, stavební suti

Zámečnictví. Zakázová i sériová výroba: - kovové prvky pro nábytkářské firmy i atypické - nábytek v interiéru bank, restaurací a hotelů - výroba bankovní techniky.

Zámečnická výroba: - z nerezu a klasické oceli. Výroba: - zábradlí, mříže, přístřešky - stavební konstrukce - posuvné brány s pohonem - balkony - ocelové terasy, ocelové schodiště - hydraulické nádrže - výroba na přání zákazníka.

Instalace vodo topo plyn. Revize plyn a elektro. Vodoinstalace. Topenářské práce. Plynařské práce. Drobné stavební a obkladačské práce. Realizace koupelen.

Zednictví Strojní omítky včetně pokládky obkladů a dlažeb. Vodoinstalatérství, topenářství, plynařstvi Strojní čištění odpadů.

Ve společnosti Podškubka-Kovovýroba, s.r.o. se zaměrujeme na výrobu kovových dílů z černého plechu, hliníku, nerezu i mosazi včetně povrchové úpravy - práškové lakování a chromování, niklování, galvanické i žarové zinkování. Broušení, leštění nerezu. Sváření trubek - svařování v ochranné atmosféře CO2 MIG/MAG a TIG Tváření: - zkružování, ...

Autodoprava sklápěcími vozidly Tatra a Scania. Výkopové a zemní práce, demolice.

Návrhy, výroba a montáž nábytku.

Pokládka, montáž: - podlahy - parkety, plovoucí podlahy, linoleum, koberce. Prodej, montáž: - interiérové dveře. Výroba: - dřevěná schodiště.

Prodej, montáže, instalace: -klimatizace, vzduchotechnika -tepelná čerpadla -chladící zařízení - chladicí a mrazicí boxy.

Dodávka, montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla - topenářské práce - rozvody vody.

Činnost: - projektování, projekce vodohospodářských staveb (kanalizace, vodovody) - inženýrská činnost.

Služby: - stavební dozor - koordinátor BOZP.