THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Kamenictví. Prodej: - pískovec - přírodní kámen na dlažby, obklady, zdivo, na skalky, do zahrady: - nepravidelný lámaný kámen - pravidelné velkoformátové dlažby.

Prodej nářadí: - vrtáky - frézy - soustružnické nože - závitníky - výhlubníky - měřidla - zámečnické svěráky.

Dovoz, distribuce, prodej, montáž -plovoucí laminátové, dřevěné, exotické a dubové plovoucí podlahy -příslušenství k podlahám, lepidla, profily s dekorem, lišty Řemesla, služby - pokládka plovoucích podlah, parket, PVC, linolea, koberců -renovace parket (broušení) Půjčovna - brusky na parkety

Služby: - zajištění projektu, včetně usazení domu do terénu - zednické a obkladačské práce - tesařské a pokrývačské práce - podlahářské práce - sádrokartonové konstrukce - plastová okna s německým profilem VEKA - vodo - topo - elektromontáže - zemní práce - grafické návrhy koupelen a interiérů

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: - venkovní i vnitřní ocelové konstrukce výtahových šachet - výtahové šachty na klíč - různé druhy opláštění - ocelové konstrukce půdních nástaveb a vestaveb na rodinných i bytových domech. Rekonstrukce - výtahové šachty.

Návrh, montáž, revize: - slaboproudé elektroinstalace - zabezpečovací, kamerové systémy - telefonní ústředny - strukturovaná kabeláž.

Služby: - projekce pozemních staveb - rozpočty staveb - technický dozor investora (TDI).

Práce: - malířské, natěračské práce - benátské štuky - imitace travertinu, kovového povrchů - vzhled pohledového betonu.

Práce: - elektroinstalace - revize elektrických zařízení - elektrikář.

Stolářství, zakázková stolářská výroba: -nábytek (nábytku) a bytové doplňky: z borovice, břízy, buku, dubu, hrušky, javoru, lamina, olše, ořechu, smrku, třešně: -kuchyňské linky -obývací stěny -dětské pokoje -koupelny -skříně -postele -konferenční stoly -kancelářský nábytek -dveře. Dílna v areálu ...

Maloobchod, prodej: -střešní krytiny -BRAMAC, CEMBRIT, IKO, ONDULINE, TONDACH, RANNILA, KERAMOST, TEGOLA, LINDAB -střešní okna VELUX, FENESTRA -sádrokarton KNAUF -izolace ROCKWOOL -modifikované pásy PARABIT.

Prodejna stavebnin Uherský Ostroh firmy PRO-DOMA je k dispozici firmám i kutilům v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod. V sortimentu naleznete stavební materiál, zdící materiál, tepelné izolace, kari sítě, armatury i betonové výrobky jako zámková dlažba, chodníky a další potřeby pro řemeslníky, zahradnické a domácí potřeby. Po celý rok ...

Stavební firma: - VODOHOSPODÁŘSKÉ STAVBY - revitalizace toků, rekonstrukce stupňů a jezů, opravy hrázních těles, protipovodňová opatření - práce spojené s údržbou a výstavbou rybníků, mokřadů a přehrad - EKOLOGICKÉ STAVBY - rekultivace a sanace skládek komunálního odpadu - výsadba zeleně a jejich údržba v blízkosti toků - ...

Stavební firma. Práce -zateplování - fasády, budovy -výstavba rodinných domů na klíč -zakládaní staveb -ploty -zámkové dlažby -vnitřní obklady a dlažby -klempířství -hromosvody -plastová okna a dveře. Služby: -stavební dozor.

Společnost VANTO Natural Stones se specializuje na prodej kamenů, kamenných dlažeb, obrubníků a solitérů z kamene. Prodej: - kamenná drť, kačírek, valouny - kusové kameny - solitéry a artefakty vytvořené z kamenů - kamenné dlažby, obklady - obkladové desky - šlapáky - zdicí kameny, dlažební kostky - neviditelné obrubníky.

SLUŽBY: -projektování, projekce elektrozařízení a instalace -elektromontáže MaR a technologických celků a technologií -servis a opravy vyhrazených elektrických zařízení -revize, servis a oprava elektrického zařízení.

Provádíme stavby rodinných domů, rekonstrukce, opravy RD a průmyslových objektů, zateplování fasád. Kompletní služby včetně rozpočtu, návrhu, provedení a dodávky materiálu. Nabízíme dlouhodobou tradici a seriózní přístup.

Truhlářství. Zakázková výroba, prodej: -nábytek: -kancelářský -kuchyně, kuchyňský nábytek -dětské pokoje -obývací stěny Materiály: -lamino -dýhovaný dřevotříska (dub, buk, imitace ušlechtilých hornin) -masiv (buk, dub) Realizace: -interiéry -vybavení obchodů.

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Montáž oken Velux.

Zpracování kamene. Kamenické práce: - zídky, obklady, dlažby

Společnost Manila vrata - Iva Juříčková je zastoupením pro sekční vrata Trido v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Dodáme dřevěná vrata, sekční, posuvná, rolovací, křídlová či výklopná vrata. Zajistíme montáž i servis vrat. Montáž, servis: -vrata. Výroba, zakázková výroba, prodej: -dveře: -venkovní, vnitřní, -dýhované, plné, ...

Návrhy na PC, zakázková výroba, prodej, doprava, montáž: -kuchyňské linky, kuchyně, kuchyní -interiérový nábytek, nábytku: -obývací stěny, ložnice, dětské pokoje -vestavené skříně -kancelářský nábytek.

Pokrývačské, tesařské, klempířské práce. Střešní krytina - Tondach, Bramac, Iko, Tegola. Výškové práce pomocí horolezecké techniky - natírání a mytí oken, ořez stromů.

Zkrášlíme Váš interiér! Naše firma nabízí veškeré podlahářské služby, montujeme a dodáváme kuchyně, vestavěné skříně a různé interiérové vybavení. Náš zkušený architekt vše navrhne dle Vašeho přání a naši odborníci vše namontují v domluveném termínu. Prodej, montáž: Podlahy, podlahářské práce: - PVC - Novilon, MPDF systém, Flotex, plovoucí, ...